Bebeğim henüz 8 hafta 3 günlük bugün kalp atışlarını gördüm arı kuşu gibiydi kalp atışı öyle hızlı ki :103: çok heyecan verici.
Bebeğimin boyu 15.67 mm miş.Bu normal saanırım.
kızlar geçen hafta itibariyle bulantılarım şiddetle arttı halada devam ediyor neredeyse yarım saatte bir tekrarlıyor sizce bu normal mi benim gibi böyle midesi hassas arkadaşlar bunun üstesinden nasıl geldiler? (çubuk kraker hariç içim dışım çubuk oldu :)
Yaklaşık olarak 3. ay sonuna kadar devam eder diyorlar.Kokulara hassasiyetim de arttı. Allahım bana ve benim durumumda olan arkadaşların yardımcısı olsun.
Arkadaşlar erken gebelikte neleri tavsiye edersiniz ?
Canim Allah yardimcin olsun ogünleri ben atlattim cok sükür 13. haftalik oldu kendiliginden kayboldu ama öldüyorum zanmistim düsmanima göstermesin allahim cok zor :-(
Ictigim bos suyu bile kusuyordum kusmamak icin yemek yemiyordum kac gece ac yattim karnimin gurultusundan uyuyamadigim geceleri bilirim 3-4 kilo vermistim ama simdi bebisimin hareketlerini hissettikce olsun deger herseye deger diyorum
Kızlar selam dün test yaptım 40 gün gecikme sonrasında böyle bir sonuc var yarın doktora gidcem bugun gidecektim erteledim keseyi görürmüyüm sizceeee son bat 3 arralık:d
Eki Görüntüle 975062
cnm orda gösterıyor doktor baktıgındada gooruyorsun sankı arı kuşunun kanat cırpması gıbı bısı ıste pır pırr
Bebegin kalbi durduysa, zehirlenme, enfeksiyon kapma riskiniz var. Kendinizi de tehlikeye atmayin bekleyeyim derken.
merhaba ,bende çamlıca erdem hastanesi ayşegül hanıma gidiyorum ,siz hangi erdem hast gidiyorsunuz , ben 7+6 haftalık hamileyim ama doktorum folıc asit harıcınde hiç bir tahlil yatırmadı ,szice normalmi,bidahakı randevum 1 martta eğer ozamanda tahlıl ıstemezse doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ,siz yaptırdınızmı kan tahlili,
sevgili kahvemavii,
Rabbim hakkında en hayırlısını versin inşallah. Seni teselli etmek için ne söylersek boşuna biliyorum. hatta bazen teselli sözcükleri çok samimiyetsiz ve sinir bozucu olabiliyor. sana tek söyleyebileceğim Allaha bol bol dua et. en hayırlısını o verecektir. Bir bebeğin doğacağı, nefes alacağı varsa zaten olur. biz kendimizi parçalasak da değiştiremeyeceğimiz şeyler var. Sen biran evvel iyi bir hastaneye hatta profesöre görün son kararı da ona bırak. Kürtaj gibi bir kararı vermek çok zordur. Rabbim kimseye sana da yaşatmasın inşallah, fakat bekeleyeyim derken kendi sağlığını da riske atma. Riske atam ki yeni yeni bebeişlerin annesi olabilesin. Dilerim Rabbim dualarını duyar. ama birkez daha söylüyorum hemen köklü bir hastaneeye ve profesöre muayene ol.
Bir tanıdığım da bebeği ölmüş evlerden ırak doktor kendi düşer küçük olduğundan kürtaja gerek yok demiş. İki güne düşük yapmış. İnşallah sende böyle bir şeye gerek kalmaz sağlıkla büyütürsün canım:) Biz kalp atışını 7 haftalıkken yani bebek 13 mm iken duymuştuk. Darısı başına inşallah:)
arkadaşım aynı olayı ben 7 ay önce yaşadım öncelikle ben bebeği hiç göremedim ve onuncu haftaya kadar bekledim beklemek sana zarar vermiyor korkma sen bebeği görmüşsün bence moralini bozma kalbini de duyacaksın Allah'ın izniyle bazen geç duyuluyor benim abimin eşi 9. haftada duydu eğer duyamazsan da üzülme çünkü bebek sağlıksızsa böyle birşey oluyor emin ol sağlıksız bir bebek istemezsin kürtaja gelince korkma şimdi yeni teknoloji ile yapılıyor vakumlanıyor artık rahime herhangi bir zarar vermiyor ayrıca ben önce suni sancı ile düşük yaptım sonrasında ufak bir operasyonla temizleme yapıldı 7 ay sonra şimdi yine hamileyim bence moralini bozma sen kendini ve bebeği boş yere üzme henüz çok küçük bebişin bence duyacaksın hakkında hayırlısı canım inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız
dün hastanedeydik h.p.numune hast. doktor bebeğin çoktan öldüğünü söyledi kese şeklinin bozuk olduğunuda gösterdi kürtaj kesinleşmiş oldu yarın yada pazartesi kürtaja gireceğim malesefmineminem topiğini meşgul ettim k.bakma.. arkadaşlar derdimi paylaştığınız için sağolun hakkınızı helal edin
ah cnm bnm çok üzüldüm ama rabbim senın hakkında en hayırlısını düşünmüştür kendini yıpratma rabbım saglıklı evlatlar nasıp eylesın ınsallah en kısa zamanda yıne senı burada saglıklı bebegınle bırlıkte gorurruz
canım moral verdiğin için teşekkür ederim çok sağol..kesenin şekli bozulmuş bebek çoktan ölmüş dedi doktor, hani anahtarı kağıt üzerine koyup yanlarından kalemle çizersin ya aynen o şekil olmuş..kromozomal bozukluk olduğundan hayata tutunamamış olabilirmiş..gebelik devam etseymiş büyük olasılıkla sağlıksız birey olabilirmiş..vs.vs. kısacası kısmet değilmiş..rabbim herşeyin hayırlısını versin.
kızlar 5+4 günlük hamıleyım haftaya keseyı gormeye gıdıcem ıns sorunsuz gororuz ama hıc hamıle dıılmısım gbı hıssedıyorum ne acıkıyorum ne bulantım ne tıksınme hıc bırsey yok bende acabalara dusmeye basladım bebegım saglıksız mı yada bos gebelık falanmı dıye.benım gbı yasayan varmı sadece 2 gundur cok aglıyorum herseye durup dururken
dün hastanedeydik h.p.numune hast. doktor bebeğin çoktan öldüğünü söyledi kese şeklinin bozuk olduğunuda gösterdi kürtaj kesinleşmiş oldu yarın yada pazartesi kürtaja gireceğim malesefmineminem topiğini meşgul ettim k.bakma.. arkadaşlar derdimi paylaştığınız için sağolun hakkınızı helal edin
ewet canım sadece göğüs şiş ve ağrılı bırazda kendım sısım gazdan mı nedır bakalım persembe gidicem ogun tam 6 hafta olucak keseyı ıns gorurum
hım bendede aynı durum vardı moralını bozma ınsallah bebegını gorursun haber ver mutlaka
insallah canımm yarın yazıcamm
ewett geldım doktordan tatlım kesemızı sagsalım gorduk 10 gun sonrada ıns kalp atısı
Mineminem nasilsin canim. Nasil gidio gebislik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?