Gebelikte İlk 3 Ay

arkadaşım aynı olayı ben 7 ay önce yaşadım öncelikle ben bebeği hiç göremedim ve onuncu haftaya kadar bekledim beklemek sana zarar vermiyor korkma sen bebeği görmüşsün bence moralini bozma kalbini de duyacaksın Allah'ın izniyle bazen geç duyuluyor benim abimin eşi 9. haftada duydu eğer duyamazsan da üzülme çünkü bebek sağlıksızsa böyle birşey oluyor emin ol sağlıksız bir bebek istemezsin kürtaja gelince korkma şimdi yeni teknoloji ile yapılıyor vakumlanıyor artık rahime herhangi bir zarar vermiyor ayrıca ben önce suni sancı ile düşük yaptım sonrasında ufak bir operasyonla temizleme yapıldı 7 ay sonra şimdi yine hamileyim bence moralini bozma sen kendini ve bebeği boş yere üzme henüz çok küçük bebişin bence duyacaksın hakkında hayırlısı canım inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız

Canim Allah yardimcin olsun ogünleri ben atlattim cok sükür 13. haftalik oldu kendiliginden kayboldu ama öldüyorum zanmistim düsmanima göstermesin allahim cok zor :-(
Ictigim bos suyu bile kusuyordum kusmamak icin yemek yemiyordum kac gece ac yattim karnimin gurultusundan uyuyamadigim geceleri bilirim 3-4 kilo vermistim ama simdi bebisimin hareketlerini hissettikce olsun deger herseye deger diyorum

benım senın kadar agır gecmedı cok sukur valla boyle okudukca sızlere uzuluyorum allah yardımcınız olsun. bende bı hıssedebılsem bebegımı :0

cnm orda gösterıyor doktor baktıgındada gooruyorsun sankı arı kuşunun kanat cırpması gıbı bısı ıste pır pırr

Bebegin kalbi durduysa, zehirlenme, enfeksiyon kapma riskiniz var. Kendinizi de tehlikeye atmayin bekleyeyim derken.

dün hastanedeydik h.p.numune hast. doktor bebeğin çoktan öldüğünü söyledi kese şeklinin bozuk olduğunuda gösterdi kürtaj kesinleşmiş oldu yarın yada pazartesi kürtaja gireceğim malesef mineminem topiğini meşgul ettim k.bakma.. arkadaşlar derdimi paylaştığınız için sağolun hakkınızı helal edin

canım moral verdiğin için teşekkür ederim çok sağol..kesenin şekli bozulmuş bebek çoktan ölmüş dedi doktor, hani anahtarı kağıt üzerine koyup yanlarından kalemle çizersin ya aynen o şekil olmuş..kromozomal bozukluk olduğundan hayata tutunamamış olabilirmiş..gebelik devam etseymiş büyük olasılıkla sağlıksız birey olabilirmiş..vs.vs. kısacası kısmet değilmiş..rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Son düzenleme:

ah cnm bnm çok üzüldüm ama rabbim senın hakkında en hayırlısını düşünmüştür kendini yıpratma rabbım saglıklı evlatlar nasıp eylesın ınsallah en kısa zamanda yıne senı burada saglıklı bebegınle bırlıkte gorurruz

inşallah canım aminnnn...

kızlar 5+4 günlük hamıleyım haftaya keseyı gormeye gıdıcem ıns sorunsuz gororuz ama hıc hamıle dıılmısım gbı hıssedıyorum ne acıkıyorum ne bulantım ne tıksınme hıc bırsey yok bende acabalara dusmeye basladım bebegım saglıksız mı yada bos gebelık falanmı dıye.benım gbı yasayan varmı sadece 2 gundur cok aglıyorum herseye durup dururken

canım çok geçmiş olsun biliyorum çok zor ama hiç üzülme inşaallah tekrr hamile kaldığının ve kalp atışlarını duyduğunu yazacaksın sen en yakın zamanda ama tavsiyem pıhtılaşmayla ilgili testleri de için rahat etsin diye yaptırmanda fayda var

oncelıkle rabbım hayırlısıyla saglıklı evlat nasıp eylesın aramıza hg cnm :) boş yere ağlama her gebelık bır olmuyor ılla agrı sızı olacak dıye bır sey yok vucudunda herhangı bır degısım var mı pekı goguslerın sısmesı acıması gıbı ? bu arada kendını aglayıpta yıpratma bebege yazık

Canim bir kac gundur nete giremedim. Haberini duyunca cok uzuldum. Ama sukret genede bebegin olabilio bir sikintin yok. Rabbim en kisa surede guzel hbrlerini vermeyi nasip etsin. Dualarimiz seninle

ewet canım sadece göğüs şiş ve ağrılı bırazda kendım sısım gazdan mı nedır bakalım persembe gidicem ogun tam 6 hafta olucak keseyı ıns gorurum

ewet canım sadece göğüs şiş ve ağrılı bırazda kendım sısım gazdan mı nedır bakalım persembe gidicem ogun tam 6 hafta olucak keseyı ıns gorurum

hım bendede aynı durum vardı moralını bozma ınsallah bebegını gorursun haber ver mutlaka

Mineminem nasilsin canim. Nasil gidio gebislik?

ıyıyım cnm çok şükür sıkıntılarım oldukça azaldı artık . sen nasılsın bayadır göremedim seni burda ? bu arada kızım olacağını öğredim senin bellimiydi cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…