Bebeğim henüz 8 hafta 3 günlük bugün kalp atışlarını gördüm arı kuşu gibiydi kalp atışı öyle hızlı ki :103: çok heyecan verici.
Bebeğimin boyu 15.67 mm miş.Bu normal saanırım.
kızlar geçen hafta itibariyle bulantılarım şiddetle arttı halada devam ediyor neredeyse yarım saatte bir tekrarlıyor sizce bu normal mi benim gibi böyle midesi hassas arkadaşlar bunun üstesinden nasıl geldiler? (çubuk kraker hariç içim dışım çubuk oldu :)
Yaklaşık olarak 3. ay sonuna kadar devam eder diyorlar.Kokulara hassasiyetim de arttı. Allahım bana ve benim durumumda olan arkadaşların yardımcısı olsun.
Arkadaşlar erken gebelikte neleri tavsiye edersiniz ?
Amin cnm inşallah hayırlısıyla :)
Bulantı olayı gerçekten zor umarım yaşamazsın .
Ayva yedim şimdi inşallah iyi gelir çok sağol.
Umarım bebişinin kalp atışlarını sorunsuz duyarsın rabbim yardımcın olsun şekerim :79:
Selam arkadaslar. Bende 10+3 bulantilarim ve kusmam devam ediyor. 6 haftada basladim ve halen cekiyorum. Cubuk kraker, beyaz lemlebi, soda, katbonatli sakiz ne bilim daha tum soylenenleri uyguladim ama yok gecmiyor. Kokuya hic dayanamiyorum. Mutfaga girip yemek yapamiyorum. Sonundadoktorum ilac verdide gozumu acabildim. O ilaci bir kez almazsam durum ayni. Uc aylikken gecer diyolar umudum o. Dokuz ay surenleri dusunmek istemiyorum :) Allah bebislerimizi korusunda biz onlar adina herseyi cekeriz.
dün ayva yedim cnm ben iyi geldi sende bir dene istersen.bende buradaki arkadaşların çektiklerini görünce kendi halime çok şükür dedim :))Gerçekten annelik çok zormuş daha doğmadan başlıyor insan zorluklarla başa çıkmaya,allah tüm analardan razı olsun.rabbim evlatlarımızın eksikliğinide göstermesin .
Ayva bakalım bide onu deneyelim inşallah iii gelir. İlaç alınca kusmuyorum az bulantım oluyor ama çekilmeyecek gibi değil o zaman bende mutlu oluyorum. Bir yandan da şunu düşünüom sürekli iiii olduklarından haberdar olamıyoruz. Bulantılar gebeliğin iii gittiğinin işareti imiş bulandıkçada seviniorum iiii diye bakalım yarın kontrolüm var onu görmeyi iple çekiyorum. Amin canım hepimizinkini.
cnm doktorum bana yeni bir ilaç verdi içeriği hem bulantı önleyici hem vitamin kalsiyum hemde folik asit etkilide yeni çıkan bir ilaçmış yan etkiside yok.ismi premesis doktoruna sor önerirse kullan
bende henüz 6+2 günlük hamişim kızar çarşamba doktora gitcem kalp atışını duyabilir miyim sizce?
bişey sorucam ya, içime dert oldu ben 5 haftalık hamileyim ama ne bebek ne de kese ultrasonda görünmüyor. normal mi bu ? doktor korkma falan dedi ama ne mümkün varsa bilgisi olan bi anlatabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?