neler aldın araba hangı marka?
Ya ben arabada hafif olmasini cok istedim cunku besinci katta oturuom ve asansor yok. Sumny baby travel sistem bebek arabasini aldim e-bebekten aldim kirmizi -gri aldim. Her iki cinste kullanabilir diye. Biberonlarini aldim. Cercevelerini falan aldim. Bide internetten 12 aylik cercevedi , el ayak izi icin cerceve , disini saklama ve sacini saklamak icin uygun bi paket yapmislardi onu siparis ettim gldi. Bir kac da kiyafet aldim. Onlar hediye gldigi icin cok almadim. Ne bilim hosuma giden seyleri aliom. Bu ay banyo kuveti fln alcm banyo esyalarini bkim arastiriom. Sen nptin aldii bisiler
Bulantı için zencefili şeyler deneyen var mı ben bugün kurabiyesini bulucam
Canim degerin baya iiii normalde iki kati olur senin nerdeyse uc kati olmus ikiz bile olabilirkese 5-6 haftalikken gorulur. 7-8 haftada kalp atisini duyarsin. Kasik ve bel agrin da normal bebek yerlesmede bu gibi sorun oluo. Akintin oluodur bnde her defasinda kan mi diodum butun yasadiklarini yasadim. Sakin olmaya calis hersey normale doncek. Ayaklarini yuksek bir yere uzat ve dinlen. Kanaman bile olsa artik ilaclar var kendini korkutma bebegini dusun. Sorucagin her seye yardimci olmaya calisirim guzel hbrlerini bkliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar alacak listesi oluşturalım mı
?
arkadaşlar alacak listesi oluşturalım mı
?
daha erken değil mi :)) ama inş o günleri de görücez burda
yavaş yavaş eksikleri buluruz canımmesela yelek örelim mi veya süeter?
bişey sorucam ya, içime dert oldu ben 5 haftalık hamileyim ama ne bebek ne de kese ultrasonda görünmüyor. normal mi bu ? doktor korkma falan dedi ama ne mümkün varsa bilgisi olan bi anlatabilir mi ?
Cillibom hic uzulme sıkılma cunku senin her hissini anlayan bir ufaklik var icinde. Endiselerin hic bitmio bak sole bahsedim. İlk ogrendigimde kese gorulck mi die merak ediosun sonra kese gorunuo hadiiii icinde bebek var mi. Bebek gorunuo kalp atisi var mi. Tamam onuda duyduk yok ikili testi yok uclu testi yok cinsiyeti yok detayli ultrasonu bitmek bilmio. Her donemi yasican ama bunlardan da keyif almasini ogrenirsen zevkli gecio. Bnce gunluk tut. Her gun degil haftalik yaz. Sende olusan degisimleri yaz doktorun soledigi degerleri kaydet. İnternetten cinsiyet tahminlerine bk sana uyanlari not et . Doktor soyleyene kadar senin icin ciddi eglence oluooo. Kendine zulum ypma inan hersey daha guzel olucak. Bnde dun hic hareket etmedi die kafayi yedim yok oynamadi. Aklim ckti bugun tepikleri ile karnimdan cikacagini sandim. Yani kafayi taktikca daha kotu oluo. Mutlu ol hep cunku anne adayisin sen. Ben bide senin zamaninda onu hep meyvelerle karsilastirip severdi. Sende yap cok eglenceli oluo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?