- 14 Temmuz 2016
- 126
- 59
- 28
Inşallah canımGecer artık yavaş yavaş 3.aydan sonra azalıyor bulantılar
Adet den 1 hafta sonra gidebilirsin canım . Folik asit kullanıyorsun ?Kızlar ilk doktor kontrolüne ne zaman gidilmeli ?
Yok canım kullanmıyorumAdet den 1 hafta sonra gidebilirsin canım . Folik asit kullanıyorsun ?
Hamile isen hiç vakit kaybetme gidip eczane den alabilirsin çok önemli folik asit . Normal de gebe kalmadan 3 ay önce den alinmasi gerekiyor bebek gelişimi için . Günde 1 tane ictim ben hamile kalmadan önce , muayene ye gidince doktor günde 1 tane ye devam dedi .Yok canım kullanmıyorum
Bilmiyorum ki ben zaten sebze çokıyorum baklagil de aşırı yiyorum folik Asst zaten onlarda da var daha fazladan olmak istemedim açıkçası bir de doktora gitmedin mi kafama göre de bir şey kullanamam şuan zaten zor buldumHamile isen hiç vakit kaybetme gidip eczane den alabilirsin çok önemli folik asit . Normal de gebe kalmadan 3 ay önce den alinmasi gerekiyor bebek gelişimi için . Günde 1 tane ictim ben hamile kalmadan önce , muayene ye gidince doktor günde 1 tane ye devam dedi .
Hamile olduğunu doktora gitmeden mi belirledin. Eğer gitmediysen kantesti yaptır gidip bi görün doktora istersenKızlar ilk doktor kontrolüne ne zaman gidilmeli ?
Geçmiş olsun. Kasılmalar magnezyum eksikliğimden olmuyor muydu benimde ara ara oluyor.Benim idrar yolu enfeksiyonum vargünde 4 litre su içiyorum doktor tek içimlik bi ilaç verdi . O biraz rahatlatti beni . Sol bacağımin üzerine bazen basamiyorum kasiliyor. Folik asit keser bulantini dedi doktor gerçekten hafifletiyor bulantimi
Sağlık ocağı denen birşey var gidip kan veriyorsun öğrenip sağlık ocağı doktoruna soruyorsun ya herkes iğnelemeye neden bu kadar meraklı hee daha gitmedim ne olmuş yani bana boş boş yorum yapma ve yapmayın yazmak olsun diye yazıyorsunuz Allah aşkına yok şunu yapmadın mı ayyy git yap inanmıyorum sana danışıyoruz herhalde kendini beğenmişlik yapmasın kimse cevap yazmazsan sevinirim.Hamile olduğunu doktora gitmeden mi belirledin. Eğer gitmediysen kantesti yaptır gidip bi görün doktora istersen
Sağlıklı bir gebelik dilerim, bulantılarınızı ve bulantıya bağlı kilo kaybınızı okuyunca kadın Doğum uzmanlarınında önerdiği birkaç metodu önermek isterim size, belki faydasını görürsünüz, hamileliğe bağlı bulantı sorunu yaşayanlar doktorlarına da danışarak bu metodları deneyebilir.Yemek olmucek kadar zorla yiyorum onuda hap icersem yiyebiliyorum yoksa hiç bisey gitmiyo.
Tesekkur ederim onerileriniz içinSağlıklı bir gebelik dilerim, bulantılarınızı ve bulantıya bağlı kilo kaybınızı okuyunca kadın Doğum uzmanlarınında önerdiği birkaç metodu önermek isterim size, belki faydasını görürsünüz, hamileliğe bağlı bulantı sorunu yaşayanlar doktorlarına da danışarak bu metodları deneyebilir.
Yemek öğünlerinizi 6'ya çıkarın, günde 3 öğün yemek yerine az az 6 öğün yiyin ki mideniz boş kalmasın, öğün aralarında su, süt, ayran, taze meyve suyu gibi sıvı gıdalar alın çünkü bulantı sonrası kusma vücutta sıvı kaybına da neden oluyor.
Yatak odanızda baş ucunuza tuzlu kraker koyun, yataktan kalkmadan önce biraz tuzlu kraker yiyip 5-10 dakika istirahat ettikten sonra kalkın.
Doktorunuz izin verirse bulantıyı önlemek için nane, zencefil tüketebilirsiniz, yiyemem derseniz nane, limon ve zencefili koklamakta işe yarayacaktır diye düşünüyorum.
Yemek kokularından mideniz bulanıyorsa hazır havalarda müsaitken zeytinyağlı soğuk yemekler yemenizde faydalı olabilir.
Geçmiş olsun.
Canim bende de idrarda bakteri cikti persembe gidicem doktora bende boool bool su iciyorum inşallah yarina daha iyi olurum seninde gecer en kisa zamanda inşallahBenim idrar yolu enfeksiyonum vargünde 4 litre su içiyorum doktor tek içimlik bi ilaç verdi . O biraz rahatlatti beni . Sol bacağımin üzerine bazen basamiyorum kasiliyor. Folik asit keser bulantini dedi doktor gerçekten hafifletiyor bulantimi
Sen iyi misin ya? Seni iğneleyen falan yok güzellikle soruyorum aklında soru işareti kalmasın diye söyledim bunu. Benim ikinci gebeliğim sadece tecrübem olduğu için söyledim ama anladım ki senin gibi insanlara cevap vermek hata.Sağlık ocağı denen birşey var gidip kan veriyorsun öğrenip sağlık ocağı doktoruna soruyorsun ya herkes iğnelemeye neden bu kadar meraklı hee daha gitmedim ne olmuş yani bana boş boş yorum yapma ve yapmayın yazmak olsun diye yazıyorsunuz Allah aşkına yok şunu yapmadın mı ayyy git yap inanmıyorum sana danışıyoruz herhalde kendini beğenmişlik yapmasın kimse cevap yazmazsan sevinirim.
Üslup önemli Kullandığın kelimelere lütfen dikkat et.Sen iyi misin ya? Seni iğneleyen falan yok güzellikle soruyorum aklında soru işareti kalmasın diye söyledim bunu. Benim ikinci gebeliğim sadece tecrübem olduğu için söyledim ama anladım ki senin gibi insanlara cevap vermek hata.
Üslubumda herhangi rahatsız edici bir şey olduğunu düşünmüyorum sen ithamlarda bulunup bir sürü şey yazmışsın bence yazılanları bi daha oku. Önyargısız.Üslup önemli Kullandığın kelimelere lütfen dikkat et.
Doktora gitmeden mi hamile olduğuna karar veriyorsun demek yerine bence Ön muayene için bir doktora git belki kullanman gereken bir ilaç olur ne olur ne olmaz sen yine de işini sağlama al gibi bir cümle kurabilirsin illaki sert bir tavırla yazmana gerek yok böyle yazılacaksa kimse yazmasın zaten Bu cevabımında size yeterli olduğunu düşünüyorum iyi günlerÜslubumda herhangi rahatsız edici bir şey olduğunu düşünmüyorum sen ithamlarda bulunup bir sürü şey yazmışsın bence yazılanları bi daha oku. Önyargısız.
Sert bir tavır nasıl olur bilmemen tuhaf ayrıca herkes senin beklediğin gibi yazmak zorunda değil. Neyse bu konuya yazmazsan cvpta görmezsin olur biter.Doktora gitmeden mi hamile olduğuna karar veriyorsun demek yerine bence Ön muayene için bir doktora git belki kullanman gereken bir ilaç olur ne olur ne olmaz sen yine de işini sağlama al gibi bir cümle kurabilirsin illaki sert bir tavırla yazmana gerek yok böyle yazılacaksa kimse yazmasın zaten Bu cevabımında size yeterli olduğunu düşünüyorum iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?