Gebelikte İlk 3 Ay

neler aldın araba hangı marka?

Ya ben arabada hafif olmasini cok istedim cunku besinci katta oturuom ve asansor yok. Sumny baby travel sistem bebek arabasini aldim e-bebekten aldim kirmizi -gri aldim. Her iki cinste kullanabilir diye. Biberonlarini aldim. Cercevelerini falan aldim. Bide internetten 12 aylik cercevedi , el ayak izi icin cerceve , disini saklama ve sacini saklamak icin uygun bi paket yapmislardi onu siparis ettim gldi. Bir kac da kiyafet aldim. Onlar hediye gldigi icin cok almadim. Ne bilim hosuma giden seyleri aliom. Bu ay banyo kuveti fln alcm banyo esyalarini bkim arastiriom. Sen nptin aldii bisiler

Ya ben arabada hafif olmasini cok istedim cunku besinci katta oturuom ve asansor yok. Sumny baby travel sistem bebek arabasini aldim e-bebekten aldim kirmizi -gri aldim. Her iki cinste kullanabilir diye. Biberonlarini aldim. Cercevelerini falan aldim. Bide internetten 12 aylik cercevedi , el ayak izi icin cerceve , disini saklama ve sacini saklamak icin uygun bi paket yapmislardi onu siparis ettim gldi. Bir kac da kiyafet aldim. Onlar hediye gldigi icin cok almadim. Ne bilim hosuma giden seyleri aliom. Bu ay banyo kuveti fln alcm banyo esyalarini bkim arastiriom. Sen nptin aldii bisiler

aldım cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=700684

buraya atarım birazdan bi bak istersen hem burdan devam edelım artık:)

Benimde hamileliğim ilk ayı zor geçti. .... bilgiler faydalı oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulantı için zencefili şeyler deneyen var mı ben bugün kurabiyesini bulucam

bende bulantılarım dönemimde denedim ama denemez olaydım bende işe yaramadı tam tersine neden rahatladığını anladım çünkü tüm yediklerimi çıkarmama nedn oldu tabi doğal olarak rahatladım :) tabi bu benim bünyem sende nasıl etki yapar bilemicem denemelisin. ben söylenenlerin hepsini denedim ama malesef ilaç alarak kendimi topladım. umarım kısa sürede kurtulursun canım

merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18::49:

Merhabalar buralarda yeniyim 4+3 hamileyim. Belim ve kasıklarım ağrıyor zaman zaman kasılıyor normal mı? Doktorum normal dedi ama bazen çok ani giriyor korkuyorum. :44::44:

evet canım o kasılmalar oluyor ama sende ani bükülmeler çok yukarıya ulaşmya çalışmazsan iyi olur bende 8haftayı bitirdim arada kasık ağrılarım oluyor.drr.um kişiden kişiye değişir ama normal dedi o ağrıların yanında kanama vs yoksa çokta kafana takma iyi düşünelim iyi olsun :)

kızlar ya bana bi şeyler söyleyin. karamsarlıktan ölücem artık. hele kötü bir iki sey okuyunca iyice korkuyorum. adetten 2-3 gun sonra kan testinde 683 cıktı. öteki gün yaptıgımızda 2108 cıktı degerim. doktor iyi dedi ama içim içimi yiyor. bu perşembe keseyi görmeyi umuyoruz ama ben sadece kötü seyler düşünüyorum çok korkuyorum :14:
kasıklarımda agrılar var sürekli tuvalete gidiyorum acaba kan mı geldi diye offfff.

Canim degerin baya iiii normalde iki kati olur senin nerdeyse uc kati olmus ikiz bile olabilir ;) kese 5-6 haftalikken gorulur. 7-8 haftada kalp atisini duyarsin. Kasik ve bel agrin da normal bebek yerlesmede bu gibi sorun oluo. Akintin oluodur bnde her defasinda kan mi diodum butun yasadiklarini yasadim. Sakin olmaya calis hersey normale doncek. Ayaklarini yuksek bir yere uzat ve dinlen. Kanaman bile olsa artik ilaclar var kendini korkutma bebegini dusun. Sorucagin her seye yardimci olmaya calisirim guzel hbrlerini bkliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar alacak listesi oluşturalım mı
?:52:

Canim degerin baya iiii normalde iki kati olur senin nerdeyse uc kati olmus ikiz bile olabilir ;) kese 5-6 haftalikken gorulur. 7-8 haftada kalp atisini duyarsin. Kasik ve bel agrin da normal bebek yerlesmede bu gibi sorun oluo. Akintin oluodur bnde her defasinda kan mi diodum butun yasadiklarini yasadim. Sakin olmaya calis hersey normale doncek. Ayaklarini yuksek bir yere uzat ve dinlen. Kanaman bile olsa artik ilaclar var kendini korkutma bebegini dusun. Sorucagin her seye yardimci olmaya calisirim guzel hbrlerini bkliyorum

inş dediğin gibidir :(( senin de bunları yaşaman açıkçası birazsu serpti içime demek ki çok anormal değil bu kaygılarım. bu arada dediğin de dogru bi adım bitecek bu sefer su da olsun diyecegiz.. sabah agladım resmen gerginlikten ama yazını okuyunca rahatladım biraz :)) coooook tesekkur ederim
keseyi görünce haber veririm ama sen de yaz yasadıklarını ki bize örnek olsun :))

bişey sorucam ya, içime dert oldu ben 5 haftalık hamileyim ama ne bebek ne de kese ultrasonda görünmüyor. normal mi bu ? doktor korkma falan dedi ama ne mümkün varsa bilgisi olan bi anlatabilir mi ?

tatlım utrosonda grunmedıyse kac haftalık oldugunu nerden bılıosun.son adet tarıhındenmı hesapladın.benım adetımın uzerınden 12 gun gectıkden sonra utrosynla baktı dktor ama bısey goremedı.yanı kac haftalık hamıleyım bılmıyorum:44::44::44::44::44::44::44::44:

Ben suan 17 +4um 15 haftaya kadar çektim. Leblebi cubuk kraker tiksindim artık doktor zencefilli kurabiye ve limonlu naneli olips şeker tavsiye etmişti ama baskin bir tat zencefil hoslanmadim şu bile icsem cikariyordum suan sadece sabah kalktığımda bulantı kusma oluyor buarada 2.gebelik benim.ama ilkide aynıydı. Kısacası hicbirsey fayda etmiyor günlerini doldurmaya bak 15 hafta.benim direnci iyice düşmüştü serum takviyesi aldım o iyi geliyor en azından ayakta tutuyor

Cillibom hic uzulme sıkılma cunku senin her hissini anlayan bir ufaklik var icinde. Endiselerin hic bitmio bak sole bahsedim. İlk ogrendigimde kese gorulck mi die merak ediosun sonra kese gorunuo hadiiii icinde bebek var mi. Bebek gorunuo kalp atisi var mi. Tamam onuda duyduk yok ikili testi yok uclu testi yok cinsiyeti yok detayli ultrasonu bitmek bilmio. Her donemi yasican ama bunlardan da keyif almasini ogrenirsen zevkli gecio. Bnce gunluk tut. Her gun degil haftalik yaz. Sende olusan degisimleri yaz doktorun soledigi degerleri kaydet. İnternetten cinsiyet tahminlerine bk sana uyanlari not et . Doktor soyleyene kadar senin icin ciddi eglence oluooo. Kendine zulum ypma inan hersey daha guzel olucak. Bnde dun hic hareket etmedi die kafayi yedim yok oynamadi. Aklim ckti bugun tepikleri ile karnimdan cikacagini sandim. Yani kafayi taktikca daha kotu oluo. Mutlu ol hep cunku anne adayisin sen. Ben bide senin zamaninda onu hep meyvelerle karsilastirip severdi. Sende yap cok eglenceli oluo ;)

Cillibom hic uzulme sıkılma cunku senin her hissini anlayan bir ufaklik var icinde. Endiselerin hic bitmio bak sole bahsedim. İlk ogrendigimde kese gorulck mi die merak ediosun sonra kese gorunuo hadiiii icinde bebek var mi. Bebek gorunuo kalp atisi var mi. Tamam onuda duyduk yok ikili testi yok uclu testi yok cinsiyeti yok detayli ultrasonu bitmek bilmio. Her donemi yasican ama bunlardan da keyif almasini ogrenirsen zevkli gecio. Bnce gunluk tut. Her gun degil haftalik yaz. Sende olusan degisimleri yaz doktorun soledigi degerleri kaydet. İnternetten cinsiyet tahminlerine bk sana uyanlari not et . Doktor soyleyene kadar senin icin ciddi eglence oluooo. Kendine zulum ypma inan hersey daha guzel olucak. Bnde dun hic hareket etmedi die kafayi yedim yok oynamadi. Aklim ckti bugun tepikleri ile karnimdan cikacagini sandim. Yani kafayi taktikca daha kotu oluo. Mutlu ol hep cunku anne adayisin sen. Ben bide senin zamaninda onu hep meyvelerle karsilastirip severdi. Sende yap cok eglenceli oluo ;)

Aynen öyle arkadaşım çok haklısın başta bende bu stresle hamileliğin tadına varamadim, yok kese nasıl yok bebek görünecek mi kalp atışı olacak mı derken kafayı yemek üzere geldim. Ama artık düşünmüyorum çok şükür bulantılar im da bitti dün de doktora gittim 12 haftalik meleğim çok güzel gelişmiş kalbi kutur kutur heryerde doya doya izletti doktorum ultrasonda kolları bacakları yüzü elleri ayakları müthiş bir histi. Ense kalınlığı gelişimi boyu posu herseyi süper dedi. Herşey yolu da çok şükür. Bundan sonra artık sadece hamileliğin sefasini surecegim artık en keyifli zamanlar başlıyor :) darısı bütün evlat isteyenlerin başına Allah kimseye evlat aratmasin sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin.:16:

Back
X