InsallahAmaan, ne b.k bi konu bu böyle...
Aklıma İlber Ortaylı geldi, ona da sevmediği kanal mikrofon uzatınca "aman ne b.k bi kanal bu" demişliği var. :) Şaka yapıyorum alınmazsınız umarım konu sahibi. :) Nerden çıkarıyorsunuz öyle kanser manser? Olur öyle arada. Düzelir.
Teşekkür ederim cevap icin.randevum geçen haftaydı.kanlarım falan normal çıkmıştı.o zamanda bu sorunum vardı.ama ben geçer diye söylememiştim.gecmeyince evham yaptimBu aralar coluk cocuk isaldik, kizimin sinif arkadaslari da oyleydi.. Herhalde havadan dolayi veya yedimiz meyvelerden.. Cok ilac veriyorlarmis meyvelere.. Bizim koyde cilek temizlerken cigerlerinden rahatsizlanmislar.. Iki gun kiziminda sarıydi diskisi... Artik uzak dur interneten arastirmayi derim cunku anca stres yaparsin.. Randavun ne zaman , yakinsa acik erkenden gidersin..
Ozele gitiyseniz 7 gun icinde ucretsiz sıra ala bilirsiniz.Teşekkür ederim cevap icin.randevum geçen haftaydı.kanlarım falan normal çıkmıştı.o zamanda bu sorunum vardı.ama ben geçer diye söylememiştim.gecmeyince evham yaptim
O zaman benim başka bir rahatsızlığım var heraldeGebelikte dışkı rengi değişmez ki canım. Gebelikte dışkıyla ilgili başına gelebilecek tek şey kabız. Demir hapı falan kullanırsın siyaha dönüyor bi de. Ben de ilk siyah dışkıyı gördüğümde çok korkmuştum :dd
Yediklerinle alakadır hemen kansere bağlama öyle kötü düşünmeO zaman benim başka bir rahatsızlığım var heralde
Duzeldi mi axaba durumunuz benim de ara sira oluyor da..O zaman benim başka bir rahatsızlığım var heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?