Bende 8 haftadayim senin gibi ilk gördügümde sasirmiştım sarı renkli olmasına ama ben kötü düsünmek yerine sevinmiştim heralde buda hamilelik belirtisi diye...vucudumdaki her degisiklik hamilelik belirtisi olmasina seviniyorum..6 tüp bebekten sonra dogal hamile kaldıgimdan heralde midem bile bulansın istiyorum ama daha hiç bulantı olmadı....Ayy canım sen aynı benim gibisin cok kötü bir durum insan kendine eziyet ediyor.ama elimizde olan bişey değil sonuçta.insallah ikinizede bir sorun yoktur.hayırlisi ile yavrularımızı kucağınıza alırız
Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepimize inşallah :)Bende 8 haftadayim senin gibi ilk gördügümde sasirmiştım sarı renkli olmasına ama ben kötü düsünmek yerine sevinmiştim heralde buda hamilelik belirtisi diye...vucudumdaki her degisiklik hamilelik belirtisi olmasina seviniyorum..6 tüp bebekten sonra dogal hamile kaldıgimdan heralde midem bile bulansın istiyorum ama daha hiç bulantı olmadı....
Gittin mi canım dahiliyeye merak ettim..Canım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.bu demek oluyorki bu çoğu kişide oluyor.saol sayende rahatladım.
Sen nasıl oldy hala aynımıGittin mi canım dahiliyeye merak ettim..
Aynı canım maalesef..Sen nasıl oldy hala aynımı
Evet maalesef..Ne b*ktan muhabbet dönüyor buralarda :)) şaka bi yana demir hapı kullanıp zift gibi siyah olanlar burda mı, toplaşın şöyle sarılalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?