Gebelikte dıskı rengi

Allah şifa versin valla doktor yeşillerindendir diyor ama 15 gündür var.yediklerimden öldüğünü sanmıyorum ama ne bileyim bende cok sıkıntılıyım

Ayagini sicak tutuyormusun, benimkisinin ayagina zor corap giydiriyorum..

Sonucu benimle de paylasir misin canim giderken.. hormonal bir sey mi acaba.. cok can sıkıcı bir durum..

Benim hamielikten once de bagirsakla ilgili problemlerim vardi tahliller normal cikti psikolojik dediler hep ilk aylarda oldu sari ama su an demir hapindan dolayi rengi cok koyu..

Söyledim ama önemsemedi bile yediklerinden ya da hormonal olabilir dedi sadece.. çok canımı sıkıyor bu konu benim de..

Evet canim normaldi gaita fln da bakılmisti hamilelik öncesi o da normaldi hatta.. o yuzden psikolojik dediler ben de biraz anksiyete sorunu da yaşıyorum cok sıkıyorum kendimi en ufak bir seyde cok kötü seyler olacakmis gibi geliyor.. yani psikolojik de olabilir gercekten ama dusunmeden de edemiyorum iste..

Ayy canım sen aynı benim gibisin cok kötü bir durum insan kendine eziyet ediyor.ama elimizde olan bişey değil sonuçta.insallah ikinizede bir sorun yoktur.hayırlisi ile yavrularımızı kucağınıza alırız

Amin canım inşallah.. benim de tek duam sağlıkla kucağıma alıp büyütebilmek hayırlısıyla inşallah hepimize..

Ayy canım sen aynı benim gibisin cok kötü bir durum insan kendine eziyet ediyor.ama elimizde olan bişey değil sonuçta.insallah ikinizede bir sorun yoktur.hayırlisi ile yavrularımızı kucağınıza alırız
Bende 8 haftadayim senin gibi ilk gördügümde sasirmiştım sarı renkli olmasına ama ben kötü düsünmek yerine sevinmiştim heralde buda hamilelik belirtisi diye...vucudumdaki her degisiklik hamilelik belirtisi olmasina seviniyorum..6 tüp bebekten sonra dogal hamile kaldıgimdan heralde midem bile bulansın istiyorum ama daha hiç bulantı olmadı....

Canım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.bu demek oluyorki bu çoğu kişide oluyor.saol sayende rahatladım.

Bende 8 haftadayim senin gibi ilk gördügümde sasirmiştım sarı renkli olmasına ama ben kötü düsünmek yerine sevinmiştim heralde buda hamilelik belirtisi diye...vucudumdaki her degisiklik hamilelik belirtisi olmasina seviniyorum..6 tüp bebekten sonra dogal hamile kaldıgimdan heralde midem bile bulansın istiyorum ama daha hiç bulantı olmadı....
Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepimize inşallah :)

Ne b*ktan muhabbet dönüyor buralarda :)) şaka bi yana demir hapı kullanıp zift gibi siyah olanlar burda mı, toplaşın şöyle sarılalım :KK19:

Back
X