Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün minik bi lekelenme oldu beklenen adet günümden 3 gün gecikmeli şekilde, adet başlangıcı mı yoksa Allah korusun yerleşme kanaması mı bilginiz var mı bu konuda peki
Kanda baktırsanız çıkar. E nabızda bulunmasından çekiniyorsanız özel hastanede çözüm bulurlar diye düşünüyorum. Ama filmlerde dizlerde tek gecelik ilişkilerle o kadar çok gebelik oluyor ki bize de kodlanıyor o durum. Yumurtlama dönemini takip edip defalarca deneyen çiftlerde ilk ayda tutturabilen çok az oluyor açıp buradan da okuyabilirsiniz.
Endişe etmeniz doğal ama çok da kolay değil bu işler içinizi rahatlatın.
Bence stres ve elladan dolayı gecikmiştir. Yumurtlama ve hatta döllenme sonrasında dahi embriyonun rahme tutunmasını engelleme yoluyla da gebeliği önlüyor ertesi gün hapları. Erken almışsımız ilacınızı sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ben.
Ama bir şey olmaz deyip bir de korunmayı keyfi için reddeden sevgilinizle yollarınızı ayırın bence. Kürtaj vs bunlar çok yıpratıcı süreçler, sizi bu riske sokmayı sırf keyfi için göze alan adamdan hayır gelmez.