Gebelikte dıskı rengi

Hamis51

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
26
7
6
41
Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim.bir hafta on gündür dışkı rengim sarı.internetten baktım.allah korusun pankreas kanseri falan yazıyor.cok korkuyorum böyle bir durum yaştan var mı?lütfen cevap verin

12. Haftadan sonra kan ilacına başlayınca nerdeyse siyah olacak bekle daha :D
Doktoruna sorarsın, yediğinden içtiğindendir ya.

Amaan, ne b.k bi konu bu böyle... :D
Aklıma İlber Ortaylı geldi, ona da sevmediği kanal mikrofon uzatınca "aman ne b.k bi kanal bu" demişliği var. :) Şaka yapıyorum alınmazsınız umarım konu sahibi. :) Nerden çıkarıyorsunuz öyle kanser manser? Olur öyle arada. Düzelir.

Of yanlış anlamayın da hamilelikte açılmayan tek bu konu kalmıştı artık :olamaz:
İnternette de yazılan her şeye inanmayın

Amaan, ne b.k bi konu bu böyle... :KK70:
Aklıma İlber Ortaylı geldi, ona da sevmediği kanal mikrofon uzatınca "aman ne b.k bi kanal bu" demişliği var. :) Şaka yapıyorum alınmazsınız umarım konu sahibi. :) Nerden çıkarıyorsunuz öyle kanser manser? Olur öyle arada. Düzelir.
Insallah

Ay hamilelik ne anormal bişeymiş diyeceğim bilmesem.. bi bu kalmıştı hamilenin dışkısı ne renk olur adlı konu.

Bu aralar coluk cocuk isaldik, kizimin sinif arkadaslari da oyleydi.. Herhalde havadan dolayi veya yedimiz meyvelerden.. Cok ilac veriyorlarmis meyvelere.. Bizim koyde cilek temizlerken cigerlerinden rahatsizlanmislar.. Iki gun kiziminda sarıydi diskisi... Artik uzak dur interneten arastirmayi derim cunku anca stres yaparsin.. Randavun ne zaman , yakinsa acik erkenden gidersin..

Ya size ne oluyor anlamadım.burda bir sorunum var.yardımcı olurlar mı diye sordum.cevap vermek istemezsen verme.veriyorsanda lütfen düzgün bir cevap ver.insanları yargılamak kimseye düsmez

Bu aralar coluk cocuk isaldik, kizimin sinif arkadaslari da oyleydi.. Herhalde havadan dolayi veya yedimiz meyvelerden.. Cok ilac veriyorlarmis meyvelere.. Bizim koyde cilek temizlerken cigerlerinden rahatsizlanmislar.. Iki gun kiziminda sarıydi diskisi... Artik uzak dur interneten arastirmayi derim cunku anca stres yaparsin.. Randavun ne zaman , yakinsa acik erkenden gidersin..
Teşekkür ederim cevap icin.randevum geçen haftaydı.kanlarım falan normal çıkmıştı.o zamanda bu sorunum vardı.ama ben geçer diye söylememiştim.gecmeyince evham yaptim

Teşekkür ederim cevap icin.randevum geçen haftaydı.kanlarım falan normal çıkmıştı.o zamanda bu sorunum vardı.ama ben geçer diye söylememiştim.gecmeyince evham yaptim
Ozele gitiyseniz 7 gun icinde ucretsiz sıra ala bilirsiniz.

Gebelikte dışkı rengi değişmez ki canım. Gebelikte dışkıyla ilgili başına gelebilecek tek şey kabız. Demir hapı falan kullanırsın siyaha dönüyor bi de. Ben de ilk siyah dışkıyı gördüğümde çok korkmuştum :dd

Gebelikte dışkı rengi değişmez ki canım. Gebelikte dışkıyla ilgili başına gelebilecek tek şey kabız. Demir hapı falan kullanırsın siyaha dönüyor bi de. Ben de ilk siyah dışkıyı gördüğümde çok korkmuştum :dd
O zaman benim başka bir rahatsızlığım var heralde

Benim 4 yasindaki kizimdada var daha gecmemis.. Hani iki gun demistim ya ozaman suyunu kendisi atmisti gormemistim.. Dun ve bugun yine sariydi..

Back
X