Gebelikte dıskı rengi

Merhaba senin sorunun ne kadar sure devam etti acaba.benimki hala sari korkuyorum ya baska bir hastalik falan yoktur insallah cevaplarsan sevinirim

Merhaba senin sorunun ne kadar sure devam etti acaba.benimki hala sari korkuyorum ya baska bir hastalik falan yoktur insallah cevaplarsan sevinirim
Önceki gibi olmasada.hala ayni benim ama ben hic korkmuyorum daha dogrusu aklima gelmiyo.... neden doktoruna sormuyorsun canım belki tahlil yapar endişelenmektese gidip baktirabilirsin

Önceki gibi olmasada.hala ayni benim ama ben hic korkmuyorum daha dogrusu aklima gelmiyo.... neden doktoruna sormuyorsun canım belki tahlil yapar endişelenmektese gidip baktirabilirsin
Saol cevap cerdigin icin sordum yediklerinle yada hirmonlarla alakalidir dedi pek onemsemedi gecmeyince bende evham yapiyorum iste

MrB 4 sene geçmiş aradan ama smdi bende de aynı sıkıntı var acaba bı sorun oldu mu sizde internetten baktım pankreas kanseri falan diyolar çok korktum bu arada 5 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…