• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Diş ağrısı ve Çözümü... deneyin hanımlar ;)

Arkadaşlar bu yöntem herkese iyi gelmeyebiliyor. Ben denedim ağrıyı geçirmeyi bırakın dahada arttırdı ve ağzı felaket tahriş ediyor. En güvenilir olanı doğum doktorunuza danışıp bir dişçiye gitmek. Ben 29 .haftada dolgu yaptırdım şuanda başka bir dişimden ağrı çekiyorum ama artık baya geç mecbur dayanmaya çalışacam. Allah kimseye göstermesin çok zorr çeken bilir

Bayanlar konu acilali baya olmus ama ben suan agri cektigim icin bakarken rastladim eraag in tamamen bitkisel bi kremi var cleanball masj kremi agriyan disin etine surunce 2 dakikada agri geciyor mentollu oldugu icin bolgeyi uyusturuyor.urunu yillardir kullaniyorum ve agriyan yeri hic affetmiyor belki benden sonra bakanlara yardimi olur

Evet gerçekten geçiriyor yalnız tadı ve kokusu berbat bir kere zor çalkaladım ona rağmen kesti ağrıyı belki araştıranlara faydası olur diye yazmak istedim

Kızlar çok kötüyüm dişim apse yaptı ve agriyo dahada 9 haftalık hamileyim napicam çok korkuyorum bebeğime zararı varmı acil yardım nolur

Kızlar çok kötüyüm dişim apse yaptı ve agriyo dahada 9 haftalık hamileyim napicam çok korkuyorum bebeğime zararı varmı acil yardım nolur
Korkma sakin ol daha yolun basindasin butun endisen bebisine yansir ben agriya bitkisel kremleri pamuga surup disime bastirinca baya rahatliyodum ama apsen varmis onun icin ilk once doktora bi gorun cok gecmis olsun

Teşekkür ederim cnm saol pazartesi kadindogumda randevum var zaten ona sorp dişçiye gitmem en mantiklisi sanrm ama nasl dayancam bakalm pazartesye kadar

Dis agris9 cooookkk zor 2 hamileligimdede cektim ilk hamileligimde ersag in masaj jelinde buldum faudayi o bitince daha uygun ve daha cok guvendigim icin farmasinin atkestanesi kremini kullabdim butun agrilarima 2 3 dakikada butun agriyi kesiyodu tavsiye eder8m

Merhaba kızlar bayadir kimseler yazmamış ama yaptiklarimi deneyenler olur iyi gelir dye paylaşmak istiyorum...

Yaklaşık 20 gün önce yirmilik disim cok fena agriyordu dktr antbyk verdi ictigim surede iyiydi birakinca tekrar apse yaptı yemek bile yiyemiyordm kekik çayı da denedim biraz rahatlatti ama cok inmedi şişlik...

Uzun araştırma sonunda ibrahim srcoglunn nar suyu önerdiğini buldum ve hazir meyve suyu seklinde ama %100 nar suyu olucak, onunla gargara yapmaya basladim, iki saatte bir yapmaya basladim iki uc gun icerisinde sisligim gzle görülür derece de azaldi.Yaklaşık bir ay devam edim bu şekilde agiz iltihabini söküyor umarım hepinize iyi gelir.
Acil sifalar dilerim.

Hamilelikte Diş ağrısı için karanfil kullanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back