çok sağol canım benim demekki hayırlısı böyleymiş ne diyelim hayırlısıymış diyip kendimizi avutmaktan başka çaremizmi var allah isterse sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat verir ama isterse ........ allahrazıolsun bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bugün soğan kürüne başladım yumurtalıklarım rahmim falan temizlensin iyice diye kanamam olmadı bari olsa rahatlarım biraz en azından çok sağol dualarında artık cansu isminede yer ver lütfeen unutma benii çok öptüm
canimmm beni hatirladin mi bilmiyorum dua istemistin doguma giderken ki dogum ağrisi çekerken ismen dua ettim kabuk oldu diye de cok sevinmistim dun okudum yıkıldım rabbim sabır versin ins yine olacak en sagliklisindan isyan etme bu bir sınav rabbim alninin akiyla cikmayi nasip etsin ve bir melekle mukafatlandirsin ins
Dualarımın en başında yer alacaksın ve inanıyorum ki kısa zamanda hamile kalacaksın Cansu'cum kendine iyi bak.
Sevgiyle kalın😚😚
canimmm beni hatirladin mi bilmiyorum dua istemistin doguma giderken ki dogum ağrisi çekerken ismen dua ettim kabuk oldu diye de cok sevinmistim dun okudum yıkıldım rabbim sabır versin ins yine olacak en sagliklisindan isyan etme bu bir sınav rabbim alninin akiyla cikmayi nasip etsin ve bir melekle mukafatlandirsin ins
O verdi O aldi.. Verecek olan yine O.. Rabbim ol desin yeter... Duam seninle sende bol bol dua et canum
O verdi O aldi.. Verecek olan yine O.. Rabbim ol desin yeter... Duam seninle sende bol bol dua et canum
eşim için iyi olmaya çalışıyorum canm o da çoküzüldü birde benim için üzülsün istemiyorummm dün ben hastanede ağlama krizine girince o mahfoldu 2 kat acı çekti eşim benim canım herşeyim o üzeleceğine ben içimden kahrolurum
hergören hayırlı olsun diyor ne cevap veeceğimi şaşırıp ağlıyorum sadece rabbim gidenin yerine yenisini versin inşallah ne diyelim elden gelen bişey yokk allah böyle istemiş
Rabbim sabır versin canım hakkınızda hayırlısı buymuş
Başkalarının ne söylediği önemliSen iyi ol yeter
sağol canım benim duanda yer ver lütfen
artık tedavi için uğraş vereceğimi düşünmüyorm zaten olursada olmazsada yapabileceim birşey kalmadı ben duamı ettim ama rabbim benden aldı napalımm artık dua mı etmeyeyim günahkar mı olayım yoksa kabulolmadığını bile bile dua etmeye davam edeyim napayım bilmiyorm bende
nerde çocuğunu oryaa buraya atan satan var allah yağdırıyorrrrrrrrr
günaydın canlarım....eğitimdeydim 10 gündür buğün başladım işe...yoksa sizi unuttuğumdan değil...nasılsınız kader arkadaşlarım benden iyilik...nisan sonunda adet olacağım inşallah ondan sonra durmak yok yola devam :)))öpüyorum hepinizi...[/:)
Tamam ama sen de dua etmeyi bırakmayacaksınSabırla bekleyeceksin
isyan etme eğer kimyasalda olsa bir bebeğin olabiliyorsa devamıda gelecektir diye düşünüyorum..bende bir sürü sebebe bağlıyorum bazen.yaşadıklarımdan yaptıklarımdan dolayı bir cezamı diyorum ama yok bilemeyiz vardir elbet bundada bir hayır
canım allah sabır versın,çok üzüldüm.hayırlısı buymus demek ....
yaşamak istemiyorum artık bebeğe dair herşeyi sildim kafamdan hayal kurmuyorum dua etmiyorum bebek fotolarına elbiselerine yataklarına bakmıyorum artık allah azıcık bana acıyıp duama karşılık verseydi bugün şuana bu durumda olmazdımmmmmmmmmm artık bebek istemiyorum herkesin bebeği olmak zorunda değil öyle değilmi ama keşke vermeyeceği birşeyin hayalini kurdurup ateşlerde yakmasasydıııııııııııııııııııııı
Arkadaşım geçmiş olsun ve bu yaşadığın da son olsun. Biraz kendimi gördüm sen debenim de olmuyor 3 yıldır, tüp bebekten başka çarem de yok drların söylediği.. Bak sana en azından aşılama önerilmiş ya da sen öyle isteyebilmişsin. Bence bu da bir şans en azından bana göre...biliyorum ve tahminde edebiliyorum şu an sahip olduğun psikolojiyi. Lütfen ama lütfen sabırlı olmaya çalış. Kendini bırakma...çok zor durum , ben de çok isyan ettim ara ara aklıma kötü düşünceler geliyor ve hemen duaya sığınıyorum. İsyan edersen ya da edersek inan ki bizi daha da sınar, altından kalkamayacığımız şeyler başımıza gelebilir. Allahın takdiri işte kimine çifter çifter veriyor kimini bekletiyor ya da vermiyor.... Ve emin ol olur zamanı vardır.. Duamızı kabul etmese bize bu kadar istetmez.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
sağol canım hayırlısı buymuş diyorum bende ama bir bebeğin ölmesinde bir hayır göremiyorum ben allah istese sağlıklı uzun ömrülü hayırlı bir evlat verebilir öyle değilmi bazen dua etmenin hayallerimize engel olduğunu bile düşünüyorum çünkü alalh çok istediğimizde nasip etmiyor ama bakıyorum güahkar okadar insan varki evlatları var yuvaları şen neden demeden edemiyorum haşa dinden çıkıcam diye korkuyorum dua edip etmemk konusunda ikileme düştümmm napıcamı şaşırdım
canım hayır olmaz olur muşuan acın taze canın yanıyor..kımselere yangınını acamıyosun..
ben yasamadım ama emınımkı cok zordur..allah korusun belkıde bu bebegın dunyaya gelseydi '' keşke taş dogursaydım '' dedirtecekti
size..demek ki şimdi deil zamanı...allah korusun ya engellı olsaydı yüregin kaldırabılır mıydı kuzum..oyuzden hayırlısı buymus demek kı...
senın sınavın suan ama sen allaha sıgınırsan gecersın sınavı...dua edersen manen kolay atlatırsın bu yoklugu...ama üzüleceksin tabı ama içinde canım..
evet daha gecen gun markette annesı cocuguna nasıl bagırıyor içim gitti...allahım dedım bunlar hakmı edıyo bu guzellıgı..ama demekki var bır hayır ondada...dua etkı allaha sıgınkı acın hafıflesın...rabbım yenıden göndersın bebegını
çok sağol canım neden size tek çare tüp bebek denildi ki canım aşılamayla oldu çok sveindik ama sevincimiz çok kısa sürdü yine aynışeyleri yaşamaktan hem korkuyorum hemde piskolojik olarak yıprtaıcı o sürece girmek istemiyorum allah yardımcımız olsunn söylediklerinde çok haklısı ama elimde değil allah affetsin seninde hakkından hayırlısı olsun inşallah evladlarımızı kucağımıza alacağımız zaman çok yakındır