Eşimde sperm ve morfoloji kötüydü o yüzden uğraşmayın demişti dr. Yani beklemeyin ileride farklı sorunlar çıkar dendi, haklıymış da ameliyatta oldu eşim fakat gebelik oluşmadı. Yaşımızda 30 üstü , direkt tüp yapın dendi.
İçinde olduğun durumu anlayabiliyorum arkadaşım , hiç sonra ki tedaviler için de şimdiden yıpratma kendini hiç hem de .. Yaşayıp göreceğiz herşeyi. İnan biz yine çoğu insana göre şanlıyız. Dokuz ay normal hamilelik geçiripte , bebegi dogunca topraga koyanı bile duymustum yılllar evvel. Çocuğu doğup yoğun bakımda kalanları da tanıyorum canım.. Tabi ki temennim değil bunlar Allah herkese sağlık versin ama olabiliyor mu evet olabiliyor.. O yüzden isyan etmemeliyiz , sabırla bekleyeceğiz
çok haklısın canım canımın yanmasından dolayı haşa allahı suçluyor gibi oluyorum ööfkeleniyorum ama vardır bir bildiği beni affetsin ben aciz bir kulum o nederse o olur isyan ederek sadece günaha girerim başka bişi olmaz çok sağol desteğin için allah evlatlarımızı gönderiri inşallah en kısa zamanda
tabı canım yüregin yangınlarda ,canın yanıyor ama gececek inş canım...sabır....
Merhaba canım seninki 5 aylıkmış hala lekeler geliyor mu ve dr neden geldiğini açıklayabildi mi ?
Sevgiyle kalın😚😚
yok tatlım şimdi gelmiyor bende kahve değil yeşil ve sarı bol miktarda ağrılı geliyordu ama azaldı akıntılar bazen yine coşuyor bazen duruyor anlam veremiyorum
yok tatlım şimdi gelmiyor bende kahve değil yeşil ve sarı bol miktarda ağrılı geliyordu ama azaldı akıntılar bazen yine coşuyor bazen duruyor anlam veremiyorum
İyi bari benim her gün geliyor hala 4 ay bitti ama bnm iki kese vardı sanırjm diğer kese kaybolduğu için lekeleniyorum. Allah zamanında sağlıkla kucağına versin inşallah ☺️
Sevgiyle kalın😚😚
diğer kesedir o ayrıca 4 aydır geliyorsa ve şükür bebeğin yerindeyse bi şey olmaz artık takma kafana stres daha çok tetikler
Allah ım yardımcın olsun bebeğini sana sağlıkla kucaklatsın
Merhaba bizim durumumuz da ayni hemen hemennsizinle hamileliginiz daha sonra nasil ilerledi peki bebek saglikli birbsekikde doğdu mu ? Benimde siyah kanama gar az a bende çok korkuyorum umarim bebeğinizi kucaginiza almissinizdirMerhaba canım benim de 8. Hafta başladı şu an 16. Haftamdayım hala devam ediyor çok hareket ettiğimde çoğalıyor bazen azalıyor ama sürekli var doktor da pek aydınlatamıyor birkaç kez iğne oldum ve hala progestan kullanıyorum benim ikiz gebelikti diğer kesede bebek oluşmadı belki o temizleniyordur dedi ama 2 ay oldu nerdeyse çoktan geçmeliydi benim de kafam karışık hamilelleğimden zevk alamıyorum. En son gittiğimde rahmin aşağıda henüz yukarı çıkmamış o yüzden de olabilir dedi bu arada benim ki tüp bebek senin normal mi? Allah yardımcımız olsun
Sevgiyle kalın😚😚
Merhaba şu anda 7 haftalık hamileyimm aynısı bende oluyor yataktan kalkıp ufak biMerhaba canım benim de 8. Hafta başladı şu an 16. Haftamdayım hala devam ediyor çok hareket ettiğimde çoğalıyor bazen azalıyor ama sürekli var doktor da pek aydınlatamıyor birkaç kez iğne oldum ve hala progestan kullanıyorum benim ikiz gebelikti diğer kesede bebek oluşmadı belki o temizleniyordur dedi ama 2 ay oldu nerdeyse çoktan geçmeliydi benim de kafam karışık hamilelleğimden zevk alamıyorum. En son gittiğimde rahmin aşağıda henüz yukarı çıkmamış o yüzden de olabilir dedi bu arada benim ki tüp bebek senin normal mi? Allah yardımcımız olsun
Sevgiyle kalın😚😚