gebelikte çamur gibi akıntı başına gelen varmı arkadaşlar

aşılamada olur belki sonuçta yıkama sonrası bayağı farkoluyor artış olyr yani benim yaşım henüz 23 ama eşim 36 yaşında eşim için çok istiyorum buyüzden bukadar yıpratıyorum kendimi aslında

onu çok seviyorum onun baba olma hakkını elinden almak istemiyorum çok üzülüyorum allah beterinden sakınsın kaldıramayacağımz yükler yüklemsin inşallah rabbim

evlatlarımızı kucağımıza aldığımz günlerde gelir elbet birgün inşallah

Son düzenleme:
canım ben 5-7 haftalar arası yaşadım
progestran hap kullandım inşallah sağlıkla kucağında göstersin rabbim inşallah

tabı canım yüregin yangınlarda ,canın yanıyor ama gececek inş canım...sabır....

Merhaba canım seninki 5 aylıkmış hala lekeler geliyor mu ve dr neden geldiğini açıklayabildi mi ?

Sevgiyle kalın😚😚

yok tatlım şimdi gelmiyor bende kahve değil yeşil ve sarı bol miktarda ağrılı geliyordu ama azaldı akıntılar bazen yine coşuyor bazen duruyor anlam veremiyorum

yok tatlım şimdi gelmiyor bende kahve değil yeşil ve sarı bol miktarda ağrılı geliyordu ama azaldı akıntılar bazen yine coşuyor bazen duruyor anlam veremiyorum

İyi bari benim her gün geliyor hala 4 ay bitti ama bnm iki kese vardı sanırjm diğer kese kaybolduğu için lekeleniyorum. Allah zamanında sağlıkla kucağına versin inşallah ☺️

Sevgiyle kalın😚😚

İyi bari benim her gün geliyor hala 4 ay bitti ama bnm iki kese vardı sanırjm diğer kese kaybolduğu için lekeleniyorum. Allah zamanında sağlıkla kucağına versin inşallah ☺️

Sevgiyle kalın😚😚

diğer kesedir o ayrıca 4 aydır geliyorsa ve şükür bebeğin yerindeyse bi şey olmaz artık takma kafana stres daha çok tetikler
Allah ım yardımcın olsun bebeğini sana sağlıkla kucaklatsın

diğer kesedir o ayrıca 4 aydır geliyorsa ve şükür bebeğin yerindeyse bi şey olmaz artık takma kafana stres daha çok tetikler
Allah ım yardımcın olsun bebeğini sana sağlıkla kucaklatsın

Amin arkadaşım çok teşekkür ederim. 😘😘

Sevgiyle kalın😚😚

Merhaba bizim durumumuz da ayni hemen hemennsizinle hamileliginiz daha sonra nasil ilerledi peki bebek saglikli birbsekikde doğdu mu ? Benimde siyah kanama gar az a bende çok korkuyorum umarim bebeğinizi kucaginiza almissinizdir

O kadar eski bir konu ki ama.. Bilmem hatırlar mısınız o günleri.. Akıntınız çok muydu kahverengi akıntı.. Orkid dolduracak kadar mı geliyordu

Merhaba şu anda 7 haftalık hamileyimm aynısı bende oluyor yataktan kalkıp ufak bi
İş yapsam da çamur gibi bazwn azalıyor bazen biraz daha fazla sebebi ne acaba öğrenebildin mi hakkarideyim doktorlar çok bilgisiz özel yook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…