- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
Eşimde sperm ve morfoloji kötüydü o yüzden uğraşmayın demişti dr. Yani beklemeyin ileride farklı sorunlar çıkar dendi, haklıymış da ameliyatta oldu eşim fakat gebelik oluşmadı. Yaşımızda 30 üstü , direkt tüp yapın dendi.
İçinde olduğun durumu anlayabiliyorum arkadaşım , hiç sonra ki tedaviler için de şimdiden yıpratma kendini hiç hem de .. Yaşayıp göreceğiz herşeyi. İnan biz yine çoğu insana göre şanlıyız. Dokuz ay normal hamilelik geçiripte , bebegi dogunca topraga koyanı bile duymustum yılllar evvel. Çocuğu doğup yoğun bakımda kalanları da tanıyorum canım.. Tabi ki temennim değil bunlar Allah herkese sağlık versin ama olabiliyor mu evet olabiliyor.. O yüzden isyan etmemeliyiz , sabırla bekleyeceğiz
aşılamada olur belki sonuçta yıkama sonrası bayağı farkoluyor artış olyr yani benim yaşım henüz 23 ama eşim 36 yaşında eşim için çok istiyorum buyüzden bukadar yıpratıyorum kendimi aslında
onu çok seviyorum onun baba olma hakkını elinden almak istemiyorum çok üzülüyorum allah beterinden sakınsın kaldıramayacağımz yükler yüklemsin inşallah rabbim
evlatlarımızı kucağımıza aldığımz günlerde gelir elbet birgün inşallah
Son düzenleme: