gebelikte çamur gibi akıntı başına gelen varmı arkadaşlar

bebeğim artık yokkkkkkkkkkk

şimdi yazdıklarını okudumda...benimde aynı oldu çok umutlandım yerleşme kanamasıdır dye ama kimyasal gebelikmiş.hemde iki kere yaşadım...üzülmemeye çalışmalısın sadece..malum yapılabilicek birşey yok .inşallah bir an önce hamile kalıp sağlıklı kucagına alırsın

okadar kötüyümki canım çok yanıyor içim paramparça çok sevinmiştik 10. Kattan yere çakılmış gibi hissediyorum kendimi aşılamayla olmuştu 3 yıldan sonra benimleydi ama hiç benim olmamışş kimyasalmış neden kimyasal olurki allahım kavruluyorum sanki ateşlerde

Geçmiş olsun demekki hayırlısı buymus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebeğim artık yokkkkkkkkkkk

Canım benim içim yandı inan lütfen isyan etme asla vaZgeçme biliyorum elbet birgün sen de kavuşacaksın yavruna neden olmuş peki hiç mi oluşmamış bebek sadece kese mi oluşmuş? Neden kanamamış sadece kahverengi leke ? Allah sabırlar versin en azından şükret kalbini oluşumunu görrmedin o zaman daha acı olurdu. Çok üzüldüm ama güçlü olmalısın.

Sevgiyle kalın😚😚

malesef bazen üç dört kimyasaldan sonra sağlıklı hamile kalanlar oluyor. bazende hemen sonrası adet olmadan hamile kalınıyor...çok iyi anlıyorum içindeki umutlarının nasıl söndüğünü benimde 6 ayda iki kimyasal oldu ve çok ağrılıydı adete 10 gün kala inanılmaz agrılar başlıyodu ve düşene kadar devam..üstelik benim şuan sebebide yok herşey temiz.Allah vermeyince vermiyor senin neden 3 yıl olmadı

biyokimyasal gebelk denildi kanama olmaydabilirmiş oladabilrimş lekelenmem dün bitmişti 2 ayrı doktora gittim birisi vajinal ultrasonda baktı 2 küçük nokta gördü ama rahim kisti dedi daha önce kistim yoktu aama güvenemedm başka doktora gittim o üstten baktı olsaydı kasıktan görünürdü dedi içim çok acıyor allahım sizlere yaşatmassınnn KESE OLUŞAMAMIŞ YANİ GEBELİK DEVAM EDEMEMİŞ

Son düzenleme:

bende pco var ondan olmuyordu aşılama oldu tuttu ama kimyasalmış yani kimyasal olunca ard arda mı oluyor anlamadım

bende pco var ondan olmuyordu aşılama oldu tuttu ama kimyasalmış yani kimyasal olunca ard arda mı oluyor anlamadım

Canım benim herşeyin hayırlısı ama normal yollada kalabilirsin bence bundan sonra umudunu yitirme dualarım seninle

Sevgiyle kalın😚😚

canım benim herşeyin hayırlısı ama normal yollada kalabilirsin bence bundan sonra umudunu yitirme dualarım seninle

sevgiyle kalın����

çok sağol ümitlerim çok tükendi yerlebir oldum sanki birdaha tadavi için uğraş vereceğimi düşünmüyorumm
İLK GİTTİĞİM DOKTOR VAJİNALDAN BAYAĞI ZORLADI GÖRMEK İÇİN 2 KÜÇÜCÜK NOKTA GÖRÜLDÜ OKADAR HEVESLENDİMKİ AMA RAHİM KİSTİDİR RAHMİN TAM ÜZERİNDE DEĞİL DEDİ

Son düzenleme:
yok hayır illa olucak diye birşey yok nasip

artık tedavi için uğraş vereceğimi düşünmüyorm zaten olursada olmazsada yapabileceim birşey kalmadı ben duamı ettim ama rabbim benden aldı napalımm artık dua mı etmeyeyim günahkar mı olayım yoksa kabulolmadığını bile bile dua etmeye davam edeyim napayım bilmiyorm bende

nerde çocuğunu oryaa buraya atan satan var allah yağdırıyorrrrrrrrr

allahım sen yardım et gülüm bende cok kötü oldum ve sasırdım.nolur kendini bırakma

allahım sen yardım et gülüm bende cok kötü oldum ve sasırdım.nolur kendini bırakma

yaşamak istemiyorum artık bebeğe dair herşeyi sildim kafamdan hayal kurmuyorum dua etmiyorum bebek fotolarına elbiselerine yataklarına bakmıyorum artık allah azıcık bana acıyıp duama karşılık verseydi bugün şuana bu durumda olmazdımmmmmmmmmm artık bebek istemiyorum herkesin bebeği olmak zorunda değil öyle değilmi ama keşke vermeyeceği birşeyin hayalini kurdurup ateşlerde yakmasasydıııııııııııııııııııııı

suan bunları düsünüyosun ama insallah allah yine nasip edecek hem belki bebişin seninledir daha tam belli degil.yarın anlasılacak.bi süre kendine vakit ver ve yılma nolur.acını cok iyi anlıyorum cok zor.seni anlıyorum hakta veriyorum

Canım böyle söyleme ne olur
Acın daha çok taze Daha çok gençsin elbet olacak sabırlı olmalısın..

%1 belki umut var doktor umut yok dedi çok kötüyüm onu benden alan allaha nasıl dua edeceğim ben şimdi

Canım böyle söyleme ne olur
Acın daha çok taze Daha çok gençsin elbet olacak sabırlı olmalısın..

olacağına dair hiç bir umudm kalmadı belki hiç tutmasaydı bukadar yanmayacaktım önce rabbim beni gökyüzüne çıkardı sonrada boşluğa bıraktı hepis bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…