olacağına dair hiç bir umudm kalmadı belki hiç tutmasaydı bukadar yanmayacaktım önce rabbim beni gökyüzüne çıkardı sonrada boşluğa bıraktı hepis bu
%1 belki umut var doktor umut yok dedi çok kötüyüm onu benden alan allaha nasıl dua edeceğim ben şimdi
canım allah belki daha iyisini nasip edecek böyle düsünme hamiş kalabilmen bile cok güzel belki 2. Asılaman tutacak yada kendi gelecek yavrun.demekki hamiş kalabilyosun.yine olacak insallah
Canım benim acın daha taze şuan üzgünsün,haliyle canın sıkkın
Biraz zaman geçince tekrar dört elle sarılacaksın.umut hiç bitmez
canım allah belki daha iyisini nasip edecek böyle düsünme hamiş kalabilmen bile cok güzel belki 2. Asılaman tutacak yada kendi gelecek yavrun.demekki hamiş kalabilyosun.yine olacak insallah
normal hemile kalsam düşse ayrı bir olay ama kimyasalmış ben artık neye güvenipte tedavi olacağım kimyasal olsun diyemi bilmiyorum sadece boğuluyorum başkada hiçbirşey hissetmiyorum
Geçmiş olsun demekki hayırlısı buymus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cannimben çok karamsarım umutlarımm soldu artık yeşermez birdaha bilmiyorum yaaaa neyapacağım bilmiyorum
Cannim((( cok uzuldum senin icin baktim kk ya Allahim kendiliginden versin bu sefer uzulme desemde uzuluceksin biliyorum amma insallah cok gecmeden kendiliginden saglikli hamile kal amin
Biraz zaman geçsin herşey düzelecekben çok karamsarım umutlarımm soldu artık yeşermez birdaha bilmiyorum yaaaa neyapacağım bilmiyorum
çok sağol ümitlerim çok tükendi yerlebir oldum sanki birdaha tadavi için uğraş vereceğimi düşünmüyorumm
İLK GİTTİĞİM DOKTOR VAJİNALDAN BAYAĞI ZORLADI GÖRMEK İÇİN 2 KÜÇÜCÜK NOKTA GÖRÜLDÜ OKADAR HEVESLENDİMKİ AMA RAHİM KİSTİDİR RAHMİN TAM ÜZERİNDE DEĞİL DEDİ
Bilinmez sen bekle ilaç falan içtin mi sonuçta adet olmadın di mi? 1 hafta sonra daha iyi bir doktora git nerde oturuyosun ben kendi doktorumu da tavsiye ederim istersen
Sevgiyle kalın😚😚
yok adet falan olmadım lekelenmem dün kesildi ilaç falanda almadım ama doktr hiç ümit vermedi 2 doktorda
ben g.antepteyim
yok adet falan olmadım lekelenmem dün kesildi ilaç falanda almadım ama doktr hiç ümit vermedi 2 doktorda
ben g.antepteyim
Peki neye göre bebek yok denildi:26:Kese mi yok:44:
Adet görmeden yok denemez sen zaten 5 haftalık değilmiydin doktor kan ölçümünden sonra hiç muayene etmedi mi belki vardır ve yerleşiyordur seni umutlandırmak istemem ama bana garip geldi. Yarın bir daha bhcg ölçtürebilir misin bakalım değer düşük mü artmış mı belirli bir haftaya kadar artar o değer👍 bir de öZele mi gittin devlete mi
Sevgiyle kalın😚😚
kese yok canım bugün kan testim çıktı değerim 7 ye düşmüş
2 ayrı özel hastaeye gittim yok betahcgm 7 düşmüş
Rabbim böyle istemiş belki sağlıksız bir bebekti belki daha kötü olacaktı sana sabırlar dilerim. Ben daha önce düşük yapan veya kimyasal gebelik yaşayan bir çok insan gördüm hemen hamile kalıyorlar akabinde. Lütfen umudunu yitirme eminim alacaksın kucağına tedaviye gerek bile kalmayacak. Burdan da haberini vereceksin bizlere. Dualarım seninle Allah sabırlar versin kuzum.
Sevgiyle kalın😚😚
Şimdi nasılsın biraz daha iyi misin:26: