gebelikte çamur gibi akıntı başına gelen varmı arkadaşlar

olacağına dair hiç bir umudm kalmadı belki hiç tutmasaydı bukadar yanmayacaktım önce rabbim beni gökyüzüne çıkardı sonrada boşluğa bıraktı hepis bu

Canım benim acın daha taze şuan üzgünsün,haliyle canın sıkkın
Biraz zaman geçince tekrar dört elle sarılacaksın.umut hiç bitmez

%1 belki umut var doktor umut yok dedi çok kötüyüm onu benden alan allaha nasıl dua edeceğim ben şimdi

canım allah belki daha iyisini nasip edecek böyle düsünme hamiş kalabilmen bile cok güzel belki 2. Asılaman tutacak yada kendi gelecek yavrun.demekki hamiş kalabilyosun.yine olacak insallah

Canım benim acın daha taze şuan üzgünsün,haliyle canın sıkkın
Biraz zaman geçince tekrar dört elle sarılacaksın.umut hiç bitmez

ben çok karamsarım umutlarımm soldu artık yeşermez birdaha bilmiyorum yaaaa neyapacağım bilmiyorum

canım allah belki daha iyisini nasip edecek böyle düsünme hamiş kalabilmen bile cok güzel belki 2. Asılaman tutacak yada kendi gelecek yavrun.demekki hamiş kalabilyosun.yine olacak insallah

normal hemile kalsam düşse ayrı bir olay ama kimyasalmış ben artık neye güvenipte tedavi olacağım kimyasal olsun diyemi bilmiyorum sadece boğuluyorum başkada hiçbirşey hissetmiyorum

normal hemile kalsam düşse ayrı bir olay ama kimyasalmış ben artık neye güvenipte tedavi olacağım kimyasal olsun diyemi bilmiyorum sadece boğuluyorum başkada hiçbirşey hissetmiyorum

Allah yardımcın olsun ne desen haklısın ama kimyasal dan sonra cok hamiş kalan var Allahım insallah kendiliğinden bebişini nasip etsin sana asla pes etme

ben çok karamsarım umutlarımm soldu artık yeşermez birdaha bilmiyorum yaaaa neyapacağım bilmiyorum
Cannim((( cok uzuldum senin icin baktim kk ya Allahim kendiliginden versin bu sefer uzulme desemde uzuluceksin biliyorum amma insallah cok gecmeden kendiliginden saglikli hamile kal amin

Cannim((( cok uzuldum senin icin baktim kk ya Allahim kendiliginden versin bu sefer uzulme desemde uzuluceksin biliyorum amma insallah cok gecmeden kendiliginden saglikli hamile kal amin

sağol canım sadece dua et benim için çünkü ben artık ne dua edebilirim nede tedavi olabilirmm

Bilinmez sen bekle ilaç falan içtin mi sonuçta adet olmadın di mi? 1 hafta sonra daha iyi bir doktora git nerde oturuyosun ben kendi doktorumu da tavsiye ederim istersen

Sevgiyle kalın😚😚

Bilinmez sen bekle ilaç falan içtin mi sonuçta adet olmadın di mi? 1 hafta sonra daha iyi bir doktora git nerde oturuyosun ben kendi doktorumu da tavsiye ederim istersen

Sevgiyle kalın😚😚

yok adet falan olmadım lekelenmem dün kesildi ilaç falanda almadım ama doktr hiç ümit vermedi 2 doktorda

ben g.antepteyim

yok adet falan olmadım lekelenmem dün kesildi ilaç falanda almadım ama doktr hiç ümit vermedi 2 doktorda

ben g.antepteyim

Adet görmeden yok denemez sen zaten 5 haftalık değilmiydin doktor kan ölçümünden sonra hiç muayene etmedi mi belki vardır ve yerleşiyordur seni umutlandırmak istemem ama bana garip geldi. Yarın bir daha bhcg ölçtürebilir misin bakalım değer düşük mü artmış mı belirli bir haftaya kadar artar o değer👍 bir de öZele mi gittin devlete mi

Sevgiyle kalın😚😚

2 ayrı özel hastaeye gittim yok betahcgm 7 düşmüş

2 ayrı özel hastaeye gittim yok betahcgm 7 düşmüş

Rabbim böyle istemiş belki sağlıksız bir bebekti belki daha kötü olacaktı sana sabırlar dilerim. Ben daha önce düşük yapan veya kimyasal gebelik yaşayan bir çok insan gördüm hemen hamile kalıyorlar akabinde. Lütfen umudunu yitirme eminim alacaksın kucağına tedaviye gerek bile kalmayacak. Burdan da haberini vereceksin bizlere. Dualarım seninle Allah sabırlar versin kuzum.

Sevgiyle kalın😚😚

çok sağol canım benim demekki hayırlısı böyleymiş ne diyelim hayırlısıymış diyip kendimizi avutmaktan başka çaremizmi var allah isterse sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat verir ama isterse ........ allahrazıolsun bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bugün soğan kürüne başladım yumurtalıklarım rahmim falan temizlensin iyice diye kanamam olmadı bari olsa rahatlarım biraz en azından çok sağol dualarında artık cansu isminede yer ver lütfeen unutma benii çok öptüm

Şimdi nasılsın biraz daha iyi misin:26:

eşim için iyi olmaya çalışıyorum canm o da çoküzüldü birde benim için üzülsün istemiyorummm dün ben hastanede ağlama krizine girince o mahfoldu 2 kat acı çekti eşim benim canım herşeyim o üzeleceğine ben içimden kahrolurum

hergören hayırlı olsun diyor ne cevap veeceğimi şaşırıp ağlıyorum sadece rabbim gidenin yerine yenisini versin inşallah ne diyelim elden gelen bişey yokk allah böyle istemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…