gebelikte çamur gibi akıntı başına gelen varmı arkadaşlar

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
33
slm arkadaşlar 5 haftalık gebeyim aşılama yoluyla oldu yaklaşık 5 gündür kahverengi çamurumsu akıntım var azda sancım oluyor ara ara akıntım arefe günü gece başladı bayramın 1.günü soluğu acilde aldık düşük önleyici iğne yapıldı k.doğum doktoru olmadığından bişey söylemediler

kendi doktorumada dün ulşabildim telden inşallah yerleşmeden kaynaklıdır dedi tehlikede olabilir progestana devam et pazartesi ben hastanede olucam gel dedi pazartesine kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum başına böyle bişey gelen varmı kızlar kötü bişeymiki bu çok korkuyorum

kan değil ama kahveyle koyu yeşil arası bir renk

Merhaba canım benim de 8. Hafta başladı şu an 16. Haftamdayım hala devam ediyor çok hareket ettiğimde çoğalıyor bazen azalıyor ama sürekli var doktor da pek aydınlatamıyor birkaç kez iğne oldum ve hala progestan kullanıyorum benim ikiz gebelikti diğer kesede bebek oluşmadı belki o temizleniyordur dedi ama 2 ay oldu nerdeyse çoktan geçmeliydi benim de kafam karışık hamilelleğimden zevk alamıyorum. En son gittiğimde rahmin aşağıda henüz yukarı çıkmamış o yüzden de olabilir dedi bu arada benim ki tüp bebek senin normal mi? Allah yardımcımız olsun

Sevgiyle kalın😚😚

Pardon aşılama diye yazmışsın görmedim. Bol bol dinlen asla ev
İşi yapma 3 hatta 4 ayın bitinceye kadar çok yorulma. Durumundan da haberdar et. Bu arada bende de hiç kana dönmedi hep çamur kahve akıntı halindeydi.

Sevgiyle kalın😚😚

aşılama benimkiside canımm yani tahlikeli bir durum mu yani anlamadım canım seninkisidemi çamurumsu ve hergün oluyormu birde akıntıın içinde sanki miniicik kan pıhtıları oluyır iğne ucu kadar sendede öylemi cvp verdiğin için sağol canım benm allah evladını bağışlasın

benimkiside 5 güne yakındrı kahve çamurumsu 2 kezde hani adet olurken yapışkan parçacıklar olurya minik şeklde geldi yani kan pıhtısı gibi oşekilde oldu ama kan değildi kahveydi

benimkiside 5 güne yakındrı kahve çamurumsu 2 kezde hani adet olurken yapışkan parçacıklar olurya minik şeklde geldi yani kan pıhtısı gibi oşekilde oldu ama kan değildi kahveydi

Aynen aynen küçük parçalar bende de aynısı kan değil siyahımsı bir kahve ilk acile gittim başka dr dediki diğer kesede kanama var sonra başka dr dediki bebeğin kesesinde kanama var ay kafam karıştı ben de alıştım napim sürekli 200 mg progestanımı içiyorum tabi gece yatarken yoksa bayıltıyor ondan önce de 3-4 kes pruloton muydu neydi iğne oldum ama çok şükür bebekte bişey yok ama ben hep diken üstündetim ve seni çok iyi anlıyorum. Allah yardımcımız olsun bebeklerimizin ve bizim zor sahip olduk zaten inşallah tamamına erdiririz ve lütfen stres olmamaya çalış biliyorım imkansız ama gerilme bebeişte geriliyor.
Benim şimdi siyah akıntım bitti çok açık kahveye döndü akıntı ile karışık geliyor çok ayakta kalınca geliypr. Sormak istediğin bişey olursa her zaman sorabilirsin yardımcı olmaktN zevk duyarım ve lütfen internete bakıp kafanı karıştırma fazla her kadadan başla ses çıkıyor.

Sevgiyle kalın😚😚

canım bende günde 400 mg alıyorum progestan aynen benim akıntımda bu şekilde çok sağoll aydınlattığın için bende 2 kez pruloton yaptırdım

inşallah bebeişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız çok sağol desteğin için keseyi kaçıncı haftanda görmüştün canım kalp atışlarını falan pazrtesi öğkleden sonra randevum var sabırsızlanıyorum inşllh kese görünür herşey yolundadır peki keseded kanama var diyen doktorlar ultrasondan bakarakmı yorum yaptı canım

Son düzenleme:

Ben keseyi 5. Hafta gördüm kalp atışını da 7. Hafta duyduk ama 8. Haftada duyan var. Ultrasona bakarak söyledi aynı hastanede 3 doktora gttm bnm doktorum prof. Diğer bakanlar da doç ama hepsi farklı şey söyledi yapcak bişey yok amin inşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız minnoşlarımızı durumundan haberdar edersen sevinirim.

Sevgiyle kalın😚😚

bende 5.haftamdydım caanım inş görürüm bende keseyi inşallh kucaklarımıza alırız bebişleirmizi sağlıkla vajinal ultrasondamı göründü kese canım

tabiki haberdarederm seni pzrtesi doktora gidcm inşallah herşey yolundadır

hamilesin dua edermisin bana hamilelrn duası kabl olurmş adım cansu

Benim de Didem Cansu'cum, sakin ol herşey güzel olacak inanıyorum pozitif düşün zaten zor elde ettik biraz kıymetliler haliyle 😊 tabiiki dua ederim canım rahat ol şimdi keseyi görceksin sonra kalp atışı sonra ikili testler sonra cinsiyet bu stres bitmez. Sen şu lekeyi iyice sor doktora neden olurmuş ne yapmak lazımmış.
Bu arada ben 11. Haftaya kadar vajinal ultrasonda muayne oldum. 3 aydan sonra karından baktı. Başka şeylerle ilgilen bence kafanı dağıt.

Sevgiyle kalın😚😚

memnun oldum canm

çok haklısın lekem olmasa bukadar takmazdım aslında ama endişeleniyrm evde yat yat bıktım pazrtsi gelemedi bir türlü
inşallah herşey yolundadır yani pzrtesi gttğimde vajinal bakıcak sorunolmaz dimi bebeğe

sizin sornunz neydi neden tüp bebek yaprdnz

5 Aylık hamileyim arada bildiğin yeşil ve sarı bir akıntım oluyor hemde kıvamlı ve çok geliyor korkutuyor doktorum prof. hemen aradım sordum bu akıntı ilk gebelik haftalarımda başlamıştı çok normal dedi ama kahveye dönmesi yerleşmeyle alakalı olabilir bildiğin yataktan kalkma belli ki yavrun tutunmaya çabalıyor bol u iç ki bebek rahat kan çekebilsin senden ağır sakın kaldırma

sağol canım çok korkuyorum bişey olacak diye allah evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah dinleniyorum su içiyorum progestan kullanıyorm rabbim korusun inşallah arefe günü yürüdm 5 kat merdiven çıktım ardından ondan sonra başladı kendime okadar kızıyorumki ama ben böyle olcağını hç düşünmedm

kızma kendine ne kadınlar var sırtlarında taş taşıyorlar tarlalarda kasa kasa zerzevat kaldırıyorlar.. olacağı varsa oluyor kendine kızıp bebeği de kendini de strese sokma bak ben her gün 4 km yürüyorum şu an şükür sıkıntım yok ama ilk 3 ay yattım bildiğin sonradan yürüyüş yapmak zorunda kaldım bebek aşağıya iniyordu çünkü..
yine arada bende korkuyorum en ufak şeyde hele şu yürüyüş çok yoruyor beni ama bi yandan iyi geliyor devam etmem.. sen tevekkül et Allah a sığın elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi. Rabbim bebeğini sana bağışlasın

amin canım allah razı olsun canım orası öyle ama zaten zorla tedaviyle bulmuşum bilsene kıymetini öyle değilmi yarın doktora bir gitsem herşey aaydınlanacak

İlk haftalarda tüm doktorlar vajinal bakıyor sorun olacağını sanmam benim tek kanalım tıkalı idi. Dr. Bebeğiniz olur ama biraz zaman alabilir demişti nitekim 2 yıl korunmamıza rağmen olmadı biz de bekleyemedik yaptırdık çok şükür tuttu ama hala devam eden lekelenmeler benim de hamileleiğiöin zevkini çıkarmama engel olsun sağlıklı olsunda bebeklerimiz herşey hallolur.
Bu arada internetten kaybolan ikiz sendromu diye bişey buldum araştırırken yaşanan bu kahve lekeler oluşan diğer kesenin yok olması ile de olabilirmiş. Senin bhcg hormonun kaç çıkmıştı belki seninki de ikizdi ve diğerinde bebek oluşmadı benimki gibi dra mutlaka sor iyice baksın benim ilk muayenemde kesemi görmedi kanamalar başlayınca muaynedde diğer keseyi gördü. İşte böyle bakalım 2 aydır bekliyorum yok olmasını 😔

Sevgiyle kalın😚😚

Merhaba canım seninki 5 aylıkmış hala lekeler geliyor mu ve dr neden geldiğini açıklayabildi mi ?

Sevgiyle kalın😚😚

beta hcg adetimn gün geçti 168 ti canım şimdi kaç bilmiyorm çok korkuyorum dış gebelik faalan olur diye

Crinone jel kullanıyosan yapar cnm...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…