Doğuma Hazırlık Gebelikte bebek hareketleri tekmelemeleri--siz ilk ne zaman hissettiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
20+4 TEYKEN ATTI KIZIM İLK TEKMESİNİ YERİMM MİNNOŞ AYAKLARINI <3

Ben de 19+5 te tam olarak tekmesini hissetmiştim... Ve o gün de hiç durmadan tekmeledi döndü hareket etti... Çok müthiş bir duyguydu hiç unutamıyorum...

Ben de hala bekliyorum dinliyorum ama yok ilk bebisim olacak allahın izniyle.. bazen pitirtilar oluyor gaz mı hareket mi ayıramiyorum :/

Ben 16+5.haftamdayım ama hala birşey hissedemedim, bu gidişle de hissedemeyeceğim galiba çünkü hala karnımda bebek varmış gibi gelmiyor arada tıkanan nefesimden başka belirti yok:)

bizde 18 haftamiza girdik henuz hicbisey hissetmiyorum yada hissettigimi anlamiyorum .... bazen endise ediyorum bebegimin sagligi konusunda cunku 14 hafta muayenemizde doktorumuz cinsiyetine bakarken cok hareket etmiyo soyleyim demişti muayeneden uc dort dakka once cikolata yediğim halde

Ben yaklasik 2 ay once dogum yaptim kiz bebek annesiyim ilk tekmeyi 18. Haftamda hissetmistim kalp atimi gibiydi ama yavas olarak tabi sonraki zamanlarda gudiklanma hissi oldu cok guzel bi duyguydu suan benim heeseyim o babanin pabucu dama atildi tabi :) Allah isteyipte olmayanlarada nasip etsin

ben de ilk bebeğim olmasına rağmen 16-17.haftalarda birşeyler hissetmeye başladım,karnımda normal dışı hisler olduğu belliydi ama 22-24ten sonra daha da kuvvetlendi tabi,

Bende 8 haftalık hamileyim seyirmeler hissediyorum çok sık değil tabi ) belirli belirsiz kuzucumunn hareketleri demek. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…