Doğuma Hazırlık Gebelikte bebek hareketleri tekmelemeleri--siz ilk ne zaman hissettiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhabalar ben de 17 haftama girdim inşallah :anneadayı: dün ve bugün açken hissettim gerçekten çok ama çok güzel bir duygu Rabbim tüm kadınlara vakti gelince nasip etsin. Başlarda emin olamıyor insan bugün daha emin oldum pıt pıt vuruyor güzel prensesim:emir_bebek:

kilolu olmama rağmen 16-17 . haftalarda kelebek gibi hissettim şimdi daha net hareketleri yakında can yakacağa benziyor her geçen gün güçleniyor :)

ya ben hala net emin değilim ama son 2 3 gündür heralde diorm tesadüf olamaz böyle itekleme gibi bi his oluyo karnımda. sanırım bende artık hissetmeye başladım =) daha da kuvvetlenip dışardan da görebileceim günleri merakla bekliorm =)

dün 17+4 tüm ve balık yüzüşü gibi bir sağa bir sola hareket etti Çok netti Çok şükür oğluşum bana merhaba anne dedi

ben ilk 17. haftamda hissettim.hani suyun içine minik bir taş atarsınızda etrafa doğru dalgalar yayılır ya.tam olarak böyle birşeydi.eşim karşımdaydı oturup ağlamaya başlamıştım.o da çok korkmuştu tabi :)) bir kadının hiçbir şeye değişemeyeceği birşey bu.daha sonra daha hareketli oldu.karnım kocaman olmuş doğumum yaklaşmış metroda oturuyorum karşımdaki kadın dikmiş gözlerini karnıma bakıyor.miniğim durmuyorki sanki çıkacak gibi.:)) doğumdan bir gün önce ben artık onu burada hissedemicem diye a-ğladım. ama bebeğimi kucağıma alıpta kokusunu duymak herşeyi unutturdu.şimdi kızım 4. ayına girdi.ama ben o tekmeleri karnımda bir sağa bir sola kaymalarını hiç unutmuyorum ve özlüyorum.bu arada hamile olan arkadaşlar mutlaka günlük tutun.ihmal etmeyin.ben sonlara doğru başlamıştım.şimdi kızıyorum kendime keşke ilk zamanlarıda yazsaydım diye.inanılmaz önemli ve değerli bir hatıra.bebek doğuncada önemli anlarını kaydedersiniz.büyüdüğünde çocuğunuza hediye edersiniz :KK16:
bende ilk defa 21 haftada hissetmiştim 17.12.2015 çok güzel bir duyguydu bende günlük tutuyorum her sayfasına ultrason resimlerini yapıştırdım yanlarına da duygularımı yazdım çok güzel oluyor.....

17.haftada pit pit biseyler oluyordu hatta gaz zannetmistim :) 21.haftadan itibaren karnimda net hareketleri gozukmeye basladi

X