Doğuma Hazırlık Gebelikte bebek hareketleri tekmelemeleri--siz ilk ne zaman hissettiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
17+2'deydik. Cok riskli cikan 3lu taramanin ardindan kabusa donen zamanlarda fetal dna testi icin kan gonderisimizin 2.gunuydu. verene kurban oldugum sanki "anne uzulme ben gayet iyiyim" demek istemisti. Esimle birlikte hickiriklara bogularak aglayisimizi unutmam mumkun degil.
Rabbime binlerce sukur bekledigimiz sonuc temiz cikti. Simdi tadini cikariyoruz yasadigimiz guzelligin...

Ben 22 hafta içindeyim ama hala net birşey yok veee bu üçüncü gebeliğim.. Diğerlerinde ne zaman hissettiğimi hatırlamıyorum. Bazen bir korku oluyor ama inş doktorun dediği gibi sağlıklıdır

Bende hala net hissedemiyorum korkuyorum bazen :KK43:()
Çalışırken dinleyemiyorum zaten akşamlatıda yoruldugum için hareket etmiyor heralde :KK43:

Ben de 21. Haftadayim ve ara sıra cok sık olmasa da böyle gaz gibi bir şeyin dolandigini hissediyor um sanki. Ama öyle tekme falan hissetmedim hiç. Bu aralar hiç birşey hissetmiyorum sanki ve bazen endişeleniyorum. Bir de kilolu hamileyim ben belki de o yüzden daha geç hissedecek olabilirim. Benim gibi kilolu olup geç hisseden var mi? Ya da benim gibi olanlar ne zaman hissettiniz?

12 haftamda hisettim 2 gundur hissediyorum sadece aksamlari 3 kez filan pit pit pit diye hisediyorum =) mukemmel bir duygu bazende balik kayıyor icimde =)

19. haftada hafif hissetmeye başlamıştım, şuan 24 hafta içindeyim bayağı kendini hissettiriyor artık, inanılmaz bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

18 +3teyiz ama kizim mi tembel ben mi hissizim bilmiyorum.Çünkü ne kayma ne de pit pit hissediyorum. Dün kontroldeydik hersey yolundaymis. Neyse kismet blekliycez onlarin keyfinin gelmesini...

İlk 18. Haftada hissettim.. Elim karnımda sürekli oynamasını bekliyordum.. Şimdii 30. haftada annem nolur biraz dur da uyuyım diyorum.. Çok hareketli :emir_bebek: :KK70:

14 ile 15 hafta arasinda pit pıt larını
19 ile 20 hafta arasiydi ilk tekmesi ve simdi her hareketini :)

X