- 14 Temmuz 2014
- 80
- 46
Allaha hamdolsun canım. Pazartesi kontrolumuz vardı. Her sey çok normal ilerliyo. Şöyle bir çevreme bakıyorum çok sağlıklı gebelik gecirdigi halde bebekleri farklı farklı hastalik yaşayan insanlar da var. Her zaman diyorum Allah bizim için en doğrusunu bilir. Rabbim bekleyen isteyen herkesi sağlıkla hayırlısıyla evlat sahibi yapsın inşallah
kızlar selam şimdi okudum gelişmeleri metEla çok şükür,maşallah büyüyor kızın :)Kızlar selamlar,
Gebeliğim sonlandırıldığından, minik meleğimi ilk ve son kez gördüğümden bu yana 3 ay bitti. Doktorum 6 ay korunun demişti. Ben de korunmaya niyetliyim çünkü psikolojim hiç iyi değil. BeBeğimden iki hafta sonra canım babamı da toprağa verdim. Dünyanın renkleri soldu sanki. Hep yorgunum, rüyada gibiyim. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum. Her şey anlamını yitirdi sanki. Neyse sizlerin de içini karartmayayım. Diyeceğim o ki kondomla korunduğumuz halde bu ay adetim çok gecikti. Test yapmaya korkuyorum .
pinkspiders başınsağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin,sizlere de sabır versin,adet oldun mu yoksa ....?
melike azra mesajını alıntı yapamadım galiba çok sevindim canımm nasıl gidiyor iyisiniz değil mi