Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

:KK43: böbrek gözleyemediler demek, ikisini de mi göremediler? yarın da bi git bakalım da hayırlısıyla, sonra yine yaz tamam mı
Mutlaka yazacağım arkadaşım. Bir önceki msjda yazdım böbreğe giden önemli bir damar varmış renal arter diye, onu gözleyemediler bir de Bebeğin mesanesi boş dediler.

Kizlar merhaba yazilarinizi okudum cennet kokululariniza cok uzuldum.hamileligi devam eden arkadaslarima sagliklar diliyorum.ben de 27.haftamdayim sivi seviyem 12 cm nasil sizce dr az biraz su ic dedi.bebegimde hic problem yok bobrekleri iyi idrarini yapiyor 8 den asagisi mi az oluyor bir bilgi verir misimiz

Kizlar merhaba yazilarinizi okudum cennet kokululariniza cok uzuldum.hamileligi devam eden arkadaslarima sagliklar diliyorum.ben de 27.haftamdayim sivi seviyem 12 cm nasil sizce dr az biraz su ic dedi.bebegimde hic problem yok bobrekleri iyi idrarini yapiyor 8 den asagisi mi az oluyor bir bilgi verir misimiz
5 den az olunca problem diye biliyorum ben ama haftadan haftaya mutlaka fark oluyordur. Seninki gayet iyi bence. Zaten bebişin de kocaman olmuş. Yüreğini ferah tut.

5 den az olunca problem diye biliyorum ben ama haftadan haftaya mutlaka fark oluyordur. Seninki gayet iyi bence. Zaten bebişin de kocaman olmuş. Yüreğini ferah tut.
Cevabin icin tesekkurler canim hep bir korku var icimde.24 .haftada 11 cm di seviyesi en son 12 di cok da artmiyo sivi insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza

Kizlar merhaba yazilarinizi okudum cennet kokululariniza cok uzuldum.hamileligi devam eden arkadaslarima sagliklar diliyorum.ben de 27.haftamdayim sivi seviyem 12 cm nasil sizce dr az biraz su ic dedi.bebegimde hic problem yok bobrekleri iyi idrarini yapiyor 8 den asagisi mi az oluyor bir bilgi verir misimiz[/QUO
8' e düşerse sınır oluyor, daha da düşerse tehlike var demektir, seninki gayet normal bence de,inşallah sağlıkla kucağına al arkadaşım

8' e düşerse sınır oluyor, daha da düşerse tehlike var demektir, seninki gayet normal bence de,inşallah sağlıkla kucağına al arkadaşım
Tesekkur ederim canim insallah sizlerin de saglikla bir yavrunuz olur.benimki bir de zor oldu tup bebek korkum o yuzden erken menopoz hastasiyim kotu dusunmek istemiyorum ama pimpirikliyim ister istemez .cevaplariniz icin rabbim razi olsun

pinkspiders arkadaşım geçmiş olsun ne yaptın son randevuyu nasıl geçti muayene bizleri haberdar et olur mu birde kaçıncı haftandasın

pinkspiders arkadaşım geçmiş olsun ne yaptın son randevuyu nasıl geçti muayene bizleri haberdar et olur mu birde kaçıncı haftandasın
Sordugun icin cok tesekkurler arkadasim. Ayni seyler...Yeni doktor sol böbreği gördü fakat sağ böbrek yerinde yok, aslında tek böbrek yetermiş ama doktor amniyon sivisinin bu kadar erken azalmasinin bebegin bobreklerinin calismadigini gosterdigini (16. Haftadayim), kendimi kötü sona hazırlamam gerektiğini, bu gebeliğin çok büyük ihtimalle sonlandırılacağını söyledi. Pazartesi tekrar kendi doktorumla randevum var. Eğer bir gelişme yoksa suni sancıyla doğuma alacaklar. Dualarınızda beni unutmayın lütfen.

Son düzenleme:
Her şey çok güzel gidiyordu ta ki 14. Haftaya kadar. Artık riskli zamanları geçtik diye, çevremize de hamile olduğumu söylemeye başlamıştık eşimle... Cinsiyetini öğrenirim umuduyla gittiğim ultrasonda bu haberleri aldım. O kadar zor ki ve sadece yaşayan anlar, sizler anlarsınız... İyi ki varsınız.

Son düzenleme:
Her şey çok güzel gidiyordu ta ki 14. Haftaya kadar. Artık riskli zamanları geçtik diye, çevremize de hamile olduğumu söylemeye başlamıştık eşimle... Cinsiyetini öğrenirim umuduyla gittiğim ultrasonda bu haberleri aldım. O kadar zor ki ve sadece yaşayan anlar, sizler anlarsınız... İyi ki varsınız.
ben de 14. haftada cinsiyet öğrenmeye gittiğimde öğrenmiştim bu durumu, gittiğim bütün doktorlar aynı düşüncede olsaydı çok farklı şeyler yaşayacaktım muhtemelen, Allah senin için böylesini hayırlı gördü belki de, yine de ümit kesilmez ama lütfen güçlü ol,ne zaman istersen yaz bizler burdayız

Canim rabbim hayirlisini versin cok gecmis olsun bende 5aylik oglum 15gun once sezeryanla alindi suyubitmisti artik baska bebek sansimda kalmadi. Cesaretli ol umudunu yitirme seni cok iyi anliyorum cok cok uzuldum okuyunca rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin kucagini bos birakmasin..kib.

Cok tesekkur ederim cevap yazdığın için. Senin mesajlarını da okudum. Allah sabır versin bebeğini doğumdan sonra kaybetmişsin. Cok cok zor...Doktorum bana zaten mutlaka genetik araştırılması yapılmalı dedi, hem plasentadan örnek alacak hem de eğer ölü doğum olursa bebişe otopsi yapmamız gerekecek dedi... Çok can acıtıcı şeyler bunlar... Telaffuz etmesi bile çok zor. Fakat başa gelen çekiliyor. Yarın yeni gideceğim doktorla randevum var sabahtan, pek umudum yok ama bakalım o ne diyecek.
İnsan hep benim başıma gelmez nasılsa diyor, ama hayat öyle değil işte.

Senin bebeğinin böbrekleri oluşmuş en azından, sen de bu umuda tutunmuşsun arkadaşım fakat benim bebeğimde böbrek gözleyemediler...

Genetik araştırma çok iyi olur. Bana da duyumun az olduğunu söylediler ama hiçbir araştırma yapılmadı. En son Kızımın 26 haftalıkken kalbi durdu ve genetik inceleme istendi. Ama bizim in geç oldu işte. İnşallah senin için olumlu sonuçlar alırsın da bebeğine sağ salim kavuşursun.

Canim rabbim hayirlisini versin cok gecmis olsun bende 5aylik oglum 15gun once sezeryanla alindi suyubitmisti artik baska bebek sansimda kalmadi. Cesaretli ol umudunu yitirme seni cok iyi anliyorum cok cok uzuldum okuyunca rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin kucagini bos birakmasin..kib.
Neden başka şansın kalmadı? Ilk gebelik miydi?

Canım kusura bakma diğer mesajda alıntılayamadım. 8 den sonra tehlike Başlıyor. Ama sen yine de çok dikkat et. Mümkün olduğunca soluna yatarak dinlen ve bol Sıvı tüket. Benim 24 haftalıkken 11,5 olmuştu. Ama iş yoğunluğu, nöbet derken dinlenemedim ve bir anda 8 e düştü. Ama korkma inşallah sen de kavuşursun meleğine. Ben de bir de kan pıhtılaşması varmış. Ben sıvıdan korkarken başka sebep aldı bebeğimi.

Rabbim o melegin sefaatiyle cennete kavusturacaktir sizi. Sabır ne büyük nimet. Allah inşallah bebeklerinizi kucağıniza almanızı da nasip eder.

Canım aklımız duamız hep sizinle. Beneğini ve seni çok merak ediyorum. Nasılsınız?

Canım aklımız duamız hep sizinle. Beneğini ve seni çok merak ediyorum. Nasılsınız?
Allah razı olsun canım. Şimdi söyledikleri sağ ayağında küçük bir kemik eğriliği ama tedavi edilebilir boyutta. Biraz da ufak bir bebek dediler ama bizim için kalp atışını duymak bile büyük bir hediye. Cuma günü kontrolümuz var. Dua edin lütfen bizim için önemli olan şu an doğumda ciger lerinin çalışıp calismamasi. Eğer sağlıklı olursa bizim için de hastane için de güzel bir mucize olacak.

Allah razı olsun canım. Şimdi söyledikleri sağ ayağında küçük bir kemik eğriliği ama tedavi edilebilir boyutta. Biraz da ufak bir bebek dediler ama bizim için kalp atışını duymak bile büyük bir hediye. Cuma günü kontrolümuz var. Dua edin lütfen bizim için önemli olan şu an doğumda ciger lerinin çalışıp calismamasi. Eğer sağlıklı olursa bizim için de hastane için de güzel bir mucize olacak.

İnşallah Allah ona da sana da hayırlı uzun ömür nasip eder. Bizi habersiz bırakma.

evet metEla bizim cevap duymaya çok ihtiyacımız var canım,çok az kalmış senin de heyecan ve merakla bekliyoruz :) dualarımız seninle...

metEla iyi olmana sevindim,aralık ayının başında demişsin,inşAllah arkadaşım Allah'a emanet ol

geçmiş olsun ve başın sağolsun arkadaşım, neden başka bebek şansın kalmadı peki, Allah'tan ümit kesilmez

Genetik araştırma çok iyi olur. Bana da duyumun az olduğunu söylediler ama hiçbir araştırma yapılmadı. En son Kızımın 26 haftalıkken kalbi durdu ve genetik inceleme istendi. Ama bizim in geç oldu işte. İnşallah senin için olumlu sonuçlar alırsın da bebeğine sağ salim kavuşursun.

Neden başka şansın kalmadı? Ilk gebelik miydi?
Canim 4.sezeryandi ve yas sorunumuzz var 43 yasindayim rabbim hepinizin yuzlerini guldursun insallah..

X