Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

Kızlar destekleriniz için sağol crs gecesi sancilarim basladi prs saabhi Dr.a gttik 7 cm acilma vardi öğlen 3 kadar sanci çektim 9 cm oldu sonra suni sanci verdiler 10 cm oldu hemen doğuma aaldilar. Dogurdum iki ikinmada şükür gördüm ay parcasi gibiydi meleğim hemen solunum cihazinq bagladilar akciğerleri gelişmemişti bebegimin.derken yoğun bakin unitesne kaldi gittim konuştum gözlerini acti.meelgim ahhh o.kadar tatlikiii.minigim
canım benim bu sabah uyandığımda ilk aklıma gelen sendin hep dua ettim Rabbim birdaha yaşatmasın evlat acısı başınız sağolsun Allah eşine ve sana sabır versin güzel yavrunun yüzünü görmüşsün ne güzel cennette melek arkadaşları (bizim meleklergibi) var yalnız değil emin ol eşim hep der bizden daha iyi yerdeler Rabbim cennette buluşmayı nasip etsin bu dünyadada bizlere iyilik sağlık sıhhat ve hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

Ancak kizlar bir kac sonra kalbi durdu o kadarderin nefes aliyorduki iiçim.parcalandi kaybettim bende melek annesi oldum Rabbim bir daha evlat acisi yasatmasin
Ahh sibelim ilk mesajı okuduğumda nasıl da sevindim bebegine kavuştun diye.... Rabbim onun güzel yüzünü gösterdi sana ve bir melek daha katıldı diğer meleklerin yanına. Rabbim sana ve bunu yaşayan diğer arkadaslarimiza sabır versin insallah.

Ancak kizlar bir kac sonra kalbi durdu o kadarderin nefes aliyorduki iiçim.parcalandi kaybettim bende melek annesi oldum Rabbim bir daha evlat acisi yasatmasin
offf ilk mesajında nasıl sevindim anlatamam doğmuş diye, ikincisi ağlattı beni, gözlerini bile açmış evladın sana, canıım ne desem teselli olmayacak biliyorum, ama meleğin cennette ve onlar bizi bekleyecek, sadece sabredip tevekkül içinde beklememiz lazım ki onların şefaatlerine nail olabilelim, Allah bizlere bir daha evlat acısı yaşatmasın, bir dahaki bebeklerimizi hayırla ve sağlıkla kucağımıza alabilelim inşaAllah....

Biz de hamileliğimizi birlikte geçiririz inş. Doktor 6 ay bekle dedi ama hiç istemiyorum. 3 aylık tedavi görüp öyle hamile kalmalıymışım. Pazartesi gideceğim inş hastaneye. Senin sezeryan miydi?
canım, benim sezeryan olduğu için daha çok bekleyeceğim, zaten doktorum söylemeden yeniden hamile kalmayı düşünmüyorum, bu sefer de dikişlere bir şey mi oldu endişesi ile sıkıntılı stresli geçirmek istemiyorum hamileliğimi, sen de doktor ne diyorsa onu yap bence, neden sana 6 ay dedi onu bilmiyorum ben sadece normal doğum olduğun için daha erken kalabilirsin dedim ama sen yine de tedbirli ol, yaşadıklarımız kolay değil, ve keşke kayıplarımızdan sonra Allah hemen sağlıkla kucağımıza almayı nasip etse ama olmuyor işte, sabretmek lazım. Tabiki inşallah hamileliklerimizi birlikte geçirip güzel ve keyifli anlarımızı paylaşmak nasip olsun bundan sonra bizlere ve hally , sibelim_7777 arkadaşlarımıza da

Kizlarr yazdiklarinizi okuyunca icim yandi hem kendime hem size agladim.bnde melek annesiym.22 nisanda dogdu oglum 8 saat ysadi vr kaybettik.24. Haftada birden suyun bitmis dediler bitmk bilmeyen ultrason kontrolleri tahliller kordonsentez hepsi yapildi.oligogidramnios... ardindan anhidramnios omrumun en aci kelimeleri oldu.susuz yasayamaz dogsada nefes alamaz olur olmese de kolu bacagi yapisir deforme olur alalim diyen doktorlara inat dogurdum oglumu ve o guzel ses bi melegin aglamasi kazindi hafizama omrume....OMERIMI hic goremedim kokusunu duyamadim kucagima alamadim ama 1 bucuk yildir icimde sanki.ve bunun ustune yasadigim 2.gebelikte 10 haftalik kalbi durmasi sonucu kurtaj oldum.sonuc kan pihtilasmasi coraspin ve clexan bundan snraki gebelikte.sizleri coook iyi anliyorum.bu yurek yangini omurlukk kulleniyo ama asla sonmuyo.buarada sifir suyla saglikli bebek dogurani da gordum ayni donemde hastanede yattigimiz bayan benden 1 hafta once saglikla aldi oglunu kucagina hamile arkadaslara umut olsun diyr soyluyorum.cokk uzun oldu kizlar kusura bakmayin yazdiklarinizi okuyunca tutamadim kendimi.allah yar ve yardimciniz olsun.....

Kizlarr yazdiklarinizi okuyunca icim yandi hem kendime hem size agladim.bnde melek annesiym.22 nisanda dogdu oglum 8 saat ysadi vr kaybettik.24. Haftada birden suyun bitmis dediler bitmk bilmeyen ultrason kontrolleri tahliller kordonsentez hepsi yapildi.oligogidramnios... ardindan anhidramnios omrumun en aci kelimeleri oldu.susuz yasayamaz dogsada nefes alamaz olur olmese de kolu bacagi yapisir deforme olur alalim diyen doktorlara inat dogurdum oglumu ve o guzel ses bi melegin aglamasi kazindi hafizama omrume....OMERIMI hic goremedim kokusunu duyamadim kucagima alamadim ama 1 bucuk yildir icimde sanki.ve bunun ustune yasadigim 2.gebelikte 10 haftalik kalbi durmasi sonucu kurtaj oldum.sonuc kan pihtilasmasi coraspin ve clexan bundan snraki gebelikte.sizleri coook iyi anliyorum.bu yurek yangini omurlukk kulleniyo ama asla sonmuyo.buarada sifir suyla saglikli bebek dogurani da gordum ayni donemde hastanede yattigimiz bayan benden 1 hafta once saglikla aldi oglunu kucagina hamile arkadaslara umut olsun diyr soyluyorum.cokk uzun oldu kizlar kusura bakmayin yazdiklarinizi okuyunca tutamadim kendimi.allah yar ve yardimciniz olsun.....
Allah sabır versin. Ben de doğuma kadar clexan kullanicam. Anhidramnios sınırından döndük ve suyumuz artmaya başladı Allahın izniyle. Inşallah sağlıkla da dogarsa bütün doktorlar şaşkınlıkla izleyecek bizi şimdi doğumu bekliyoruz. Dua edin....

Canım senin isminden doğru hatırlıyorum umutluyuz demek 1.5 yıl geçti ömür gidiyor canim düşük için çok geçmiş olsun ins tekrar bu zorlukları yasamazsin pıhtılaşma demişler en azından tedavi ile çok kolay bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini alırsın kucağına bizim hala bir sebep bulunamadı pıhtılaşma için tüm tahliller baktirdim hicbirsey çıkmadı sevinsem mi uzulsem mi bilemedim

Canım aynı şeyleri yaşamışız. Ben de 26 Nisan'da suyum geldiği için 26 + 2'de doğum yaptım. Yavrum 8 gün yaşadı.

Canım senin isminden doğru hatırlıyorum umutluyuz demek 1.5 yıl geçti ömür gidiyor canim düşük için çok geçmiş olsun ins tekrar bu zorlukları yasamazsin pıhtılaşma demişler en azından tedavi ile çok kolay bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini alırsın kucağına bizim hala bir sebep bulunamadı pıhtılaşma için tüm tahliller baktirdim hicbirsey çıkmadı sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
EVet canim bir bucuk yil oldu zaman cok acimasiz.inann oglumun dogumundn snra dusuk bebi etkilemedi yani tabiki uzucuydu ama omerimin acisi apayri.allah bize bunlari yazmis yasamamiz gerekiomus eminim rabbim sana da bi kapi acacaktir

Allah sabır versin. Ben de doğuma kadar clexan kullanicam. Anhidramnios sınırından döndük ve suyumuz artmaya başladı Allahın izniyle. Inşallah sağlıkla da dogarsa bütün doktorlar şaşkınlıkla izleyecek bizi şimdi doğumu bekliyoruz. Dua edin....
Eger suyun artmaya basladiysa vu cok cok iyi bisey ben hergun ultrasona girdim kac tane prof. Veya docente gttim 1 gr bile artmadi suyum.onca susuzluga ragmen 32 haftalik 2bucuk kilo dogdu oglum.bence senij bebeginde cok guclu ve saglikla dogucak annesi ben bu durumda saglikla dogani gordum inancini yitirme rabbim cok buyuk

Eger suyun artmaya basladiysa vu cok cok iyi bisey ben hergun ultrasona girdim kac tane prof. Veya docente gttim 1 gr bile artmadi suyum.onca susuzluga ragmen 32 haftalik 2bucuk kilo dogdu oglum.bence senij bebeginde cok guclu ve saglikla dogucak annesi ben bu durumda saglikla dogani gordum inancini yitirme rabbim cok buyuk
inşallah arkadaşım. bana da bir çok doktor,prof umudunu kes demişti ama Allahın izniyle su da arttı şu an bebek dfe gayet normal görünüyor. her şey doğuma bağlı. sağlıklı bir şekilde doğar ve yaşarsa Rabbimin büyük bir nimeti olacak. Allahın hükmünü bekliyorum...

kızlar öncelikle destekleriniz için çok sağolun.rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın acım çok taze herşey dün gibi yakında bir hafta olcak ama sanki herşey dün gibi zaman geçmiyor. rabbim ilerki zamanki hamileliklerimizi inşeallah sağlıkla geçiririz.herşey gönlünüzce olsun.

Merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime
karar veren cenabı allah beni ve arkadaşlarımı
cennet bahçelerinde yaşatıyor. Ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel
nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün......
Tadını bilmiyoruz. Burada huriler var beni ve
arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi
emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,sizleri
bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. Ben seni, senin karnımda
varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince
tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum
sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya
sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor rabbimiz.
Hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya
alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu
bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek
buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine
buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu
isteği yine allah vermişti. Hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin
diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç
günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani
cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok
ki.hz.ibrahim sizi anlatıyor bize dünyada
doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet
koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi almadan
hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler
yanlarından alınınca çok üzüldüler onları o kutlu
günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne
olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen
de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden
varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi
herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum
ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde
kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl
geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın
kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular
getiricem ve rabbime ayrılığımla üzülen anne ve
babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim
ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve
şefketinin en küçük zerresini veren allah tebessüm
ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin
ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada
hazırlıklar yapıyor hz. Ibrahimin her söylediğini
aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca başka insanlar sana çok özenecek çünkü ebedi
hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç
büyümeyecek olan bir yavrun var ben varım...sen
şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma
özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene
daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da
büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri
istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki
annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar
ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler
ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok
güzel lütfen benim için üzülme hem kendini
suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim
varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret
var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı
şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz
akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda
böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de
seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun
her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum
bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl
sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve
sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de
zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve
lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben
seni tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde seni bulacam ve seni kendimle cennete
getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.senden
isteğim işimi zorlaştırmam büyük günahlardan
uzak durman ve farz olanları yerine getirmen
çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip
olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen
bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi
aşan günahlardan uzak dur olur mu? hastaneden
eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi
aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki
evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de
kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki
gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve
lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en
hayırlısı en iyisi buydu.allah sana ve bana
zulmetmedi anneciğim..

çok duygulandım kızlar sizlerlede paylaşmak istedim birbirmize destek olalım

kızlar atv haberi izleyen oldumu mustafa bahçeci kliniğinde bir genetik tahlıl yapılıyormuş gebelikten önce 24.10.14 tarihli video sonuna doğru bize bi faydası olur mu ki

kızlar atv haberi izleyen oldumu mustafa bahçeci kliniğinde bir genetik tahlıl yapılıyormuş gebelikten önce 24.10.14 tarihli video sonuna doğru bize bi faydası olur mu ki
Izlemedim tatlım ama araştırmak gerekir belki de bu sıkıntılar için bir çözüm üretilir ya da en azından bir sebep söylerler bu nedenle yaşanıyor bunlar diye.

Merhaba kızlar topiğinizi bugün farkettim
Aslında 26 haftalık hamileyim ama her kontorölde bebek 2 hafta önde görünüyor 2 hafta önceki kontorolümde suyumun sınırda olduğunda öğrendim arttırmak için hiç bir sey yapılmayacağını doktorum bebeği 34. haftada alabileceğini söyledi.
İnternette araştımalarım sonucu prof. Dr İbrahim Saraçoğlunun bebek sıvısını arttırmak için hamile annelerin günde 1 bardak havuç suyunu içmelerini gerektiğini öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim ben alternatif tıpa çok inanıyorum sizlere tavsiyem denemeniz hatta sitesinde deneyip yorum yazanlar dahi var. Hepinize Allahtan şifa dilerim..
http://www.profsaracoglu.com/ziyaretci-defteri.xhtml

Merhaba kızlar topiğinizi bugün farkettim
Aslında 26 haftalık hamileyim ama her kontorölde bebek 2 hafta önde görünüyor 2 hafta önceki kontorolümde suyumun sınırda olduğunda öğrendim arttırmak için hiç bir sey yapılmayacağını doktorum bebeği 34. haftada alabileceğini söyledi.
İnternette araştımalarım sonucu prof. Dr İbrahim Saraçoğlunun bebek sıvısını arttırmak için hamile annelerin günde 1 bardak havuç suyunu içmelerini gerektiğini öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim ben alternatif tıpa çok inanıyorum sizlere tavsiyem denemeniz hatta sitesinde deneyip yorum yazanlar dahi var. Hepinize Allahtan şifa dilerim..
http://www.profsaracoglu.com/ziyaretci-defteri.xhtml
Merhaba arkadasim. Saracoglunun havuc kurunu uyguladım ben ve suyum bitmek üzereyken birden Allahın izniyle tabiki artmaya başladı. Ama denedigi halde sonuç alamayan da oldu malesef. Sen de dene. Ben günde 2 bardak içim. sabah akşam taze sıkıp içtim. Şu an 4 haftam kaldı. Doğumda akciğerlerinde bir sorun oluşmaz da saglikla doğar yaşarsa büyük bir mucize olacak. Dua ni da eksik etme. Inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar star tv de melek programında bir hoca var şimdi. Evlat acısını işliyorlar. Bulug çağına ermeden vefat eden çocuklar ahirette "hadi sen cennete gidiyorsun" dediklerinde annemi babamı isterim diye ağlarmis. Eger anne baba da affedilecek günahları varsa, temiz insanlarsa o çocuk anne babasinin ellerinden tutup cennete girermis.
Rabbim evlat acisi çekenlere sabır versin. Inancimiz da be yüce ki bize böyle bir teselli sunuyor.

Kızlar star tv de melek programında bir hoca var şimdi. Evlat acısını işliyorlar. Bulug çağına ermeden vefat eden çocuklar ahirette "hadi sen cennete gidiyorsun" dediklerinde annemi babamı isterim diye ağlarmis. Eger anne baba da affedilecek günahları varsa, temiz insanlarsa o çocuk anne babasinin ellerinden tutup cennete girermis.
Rabbim evlat acisi çekenlere sabır versin. Inancimiz da be yüce ki bize böyle bir teselli sunuyor.
evet iznim süresince bir sürü programa denk geldim, internetten çok araştırdım hatta bikaç kitap sipariş verdim okuyorum şimdi, oğlumu kaybettim çok acı ama hayata bakışım değişti, geçici biçok şey önemini yitirdi gözümde, bundan sonrası için hayırlısı bakalım,bir süredir bakmıyordum dün eşim sordu hatta seni durumu nedir diye, sabah bakayım dedim çok şükür bir yaramazlık yok 36 olmuşsun bile Maşallah :) iyi haberlerini bekliyoruz canım

Tam da bugün bu saatlerde oğlum dünyaya gelmişti 04.11.2009 yıllar gelip geçiyor

X