Evet bende yarın gidicem kontrole ama dönmedi bence benimkiBebeyin poslzisyonu en son gitimde normal doum icin uygundu basi asada burda goz doktorunada saldilar beni gozlerim normal douma musaitmi diye cok sukur hic sorun yok rahatlikla normal doum olabilirsin dediker artik bebeye bagli
Benim ki 38 haftadan beri asardaydi canim tam 36 ci haftamda suyum patladiEvet bende yarın gidicem kontrole ama dönmedi bence benimki
Dönmemiş daha zaten ama sağlığı yerinde çok şükür . Dua et çok kolay doğumum olsunBenim ki 38 haftadan beri asardaydi canim tam 36 ci haftamda suyum patladi
Sen doğurdun muuuuBenim ki 38 haftadan beri asardaydi canim tam 36 ci haftamda suyum patladi
Evt cok sukurSen doğurdun muuuu
Merhaba nasılsın bebeğin nasıl. Doğunun nasıl oldu acaba panik tuttu mu doğumda veya sancı çekerken vs. ?Evt cok sukur
Piskolojikmen iyi deilim canim bebeyimin kulagi gelisememis microtiya kulak yoksunlu gu varOyyyy şimdi nasılsın
Canim ben douma gule oynaya gitim acikcasi hic panik ve korku yapmadim ama normalde 6 saat ama en youn 3 saat sancim oldu Allah kolayini veriyorMerhaba nasılsın bebeğin nasıl. Doğunun nasıl oldu acaba panik tuttu mu doğumda veya sancı çekerken vs. ?
Çok sevindim inşallah bizimkiler de kolay olur ve panik gelmez umarımCanim ben douma gule oynaya gitim acikcasi hic panik ve korku yapmadim ama normalde 6 saat ama en youn 3 saat sancim oldu Allah kolayini veriyor
Allah guc veriyor canimÇok sevindim inşallah bizimkiler de kolay olur ve panik gelmez umarım
Yaaa kıyamamPiskolojikmen iyi deilim canim bebeyimin kulagi gelisememis microtiya kulak yoksunlu gu var
Var canim iyibir doktor bulmaliyizYaaa kıyamamvardır mutlaka bir tedavi yöntemi vs
Merhaba; ben de suan 8 haftalik hamileyim ayni durumdayim nasil atlattinizArkadaşlar daha önce annemin hastalığından sonra panik atak için ilaç kullandım baya 5-6 sene öfke için vs iyi geliyordu . Neyse evlendim paxil içiyordum tedavimi bitirdim bıraktım ve çok iyiydim 6 ay kadar olmuştu . Bebek istiyorduk çok şükür gebe olduğumu öğrendim ama 8. Haftamdan sonra bende delirme hissi beyin karıncalanması sürekli ağlama kendimi öldürme isteği vs bunları yaşadım annemler beni yanına aldı birazcık iyi geldi ama yok geçmiyor o kadar ağır olmasada yinede gitmiyor çarpıntı kötü düşünceler ya bu ben değilim açıkçası kaç tane psikiyatriye gittim bebeğin küçük dediler 14. Haftama girdim burda okuyorum çoğu arkadaşım içmiş sağlıklıda bebekleri olmuş ben kendime bebeğime bu sıkıntıyı stresi yaşatmak istemiyorum sizden öneri destek istiyorum başka psikiyatriye gidicem mutlaka ilaç içmeden olmayacak gibi yaklaşık 6-7 haftadır devam ediyor
Çok kolay olmadı açıkçası hayatımın dönüm noktalarını yaşadım 14. Haftama kadar bekledim sonra ilaca başladım çok şükür bebeğim de bende sağlıklıyız iyiyizMerhaba; ben de suan 8 haftalik hamileyim ayni durumdayim nasil atlattiniz
Ilacsiz cok zor simdiden onleminizi alinMerhaba; ben de suan 8 haftalik hamileyim ayni durumdayim nasil atlattiniz
Siz ilac kullanıyor musunuz hamile misinizIlacsiz cok zor simdiden onleminizi alin
Siz 20. Haftada baslamişsiniz ilaca sizinde tüp bebekmis tüp bebek doktorunuz kimdi