Kadin dogumcunuz ne dedi ilac ilac ile ilgili
9 haftalik hatta 10 oldu sanirimSiz kac haftalik gebesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadin dogumcunuz ne dedi ilac ilac ile ilgili
9 haftalik hatta 10 oldu sanirimSiz kac haftalik gebesiniz
Tup bebekmi sizinde .kadin dogum icibilir ilaclar var ne verirseler icin dedi9 haftalik hatta 10 oldu sanirim
Var evet cok gerginim uykum az 12. Haftayi bekliyorumNasilsiniz suan var mi sikinti
Brnde 20 hafyalik hamileyim bana verdiler lustral ankdiyeteden mide bulantisi kusma oluyot onun icinde repedra 15 mg verdi ama ikisini bi arada kullnma birini sec dedi bende kotu olursam repedrayi kullanicam lustralr devamMerhaba arkadaşlar 20 haftalık hamileyim tüp bebek le hamile kaldım panik atak ilaçları hamile kalınca bıraktım ama şimdi panik atak geri geldi kötü durumdayim doktor ilaç vermiyor belki selectra verebilir ama atak anında rahatlamak için ilaç vermiyor size verdiler mi bir bilgisi olan var mı
12 haftadan sonra veriyolar neden size vermediler bilemedim .bende 2 hafta once basladimMerhaba arkadaşlar 20 haftalık hamileyim tüp bebek le hamile kaldım panik atak ilaçları hamile kalınca bıraktım ama şimdi panik atak geri geldi kötü durumdayim doktor ilaç vermiyor belki selectra verebilir ama atak anında rahatlamak için ilaç vermiyor size verdiler mi bir bilgisi olan var mı
Canım bu anksiyeteyle hamilelik yüzünden tanıştım 14. Haftamdan sonra ilaç kullandım suan 35 haftalık gebeyim doğumuma az kaldı ve bebeğim sağlıklı çok şükür . Doğumdan sonra düzeleceğini umuyorum çünkü hormonlardan kaynaklı kaygı bozukluğu oluşmuşÖncelikle çok geçmiş olsun ben hamile kalmadan daha önce kanser atlattım ondan dolayı ölüm korkusu olmuştu panik atak için ilaç kullanıyordum hamile kaldıktan sonra mecburen bıraktım gebeliğim güzel gitti aslında ama son ay çok ciddi panik bozukluk yaşadım sürekli ölüm korkusu nefes alamama doğum yapmaktan korkma hepsini yaşadım çok zor günlerdi psikiyatriye gittim hamilelikte passifflora şurup kullanabilirsin dedi ama ben açıkçası almadım da içmedim de kendimi kontrol etmeye çalıştım Doğumdan önce psikoterapi aldım tek seans ama hiç yoktan iyidir biraz rahatlattı. Bence sen iyi bir psikologla psikoterapiye başlamalısın panik atağın en iyi tedavisi o aslında yoksa bebek için de insan kendini çok suçlu hissediyor. Kendini oyalayacak bir aktiteyle de uğraşabilirsin telefonda bi oyun oynamak bile olabilir
Benimde tup bebekMerhaba arkadaşlar 20 haftalık hamileyim tüp bebek le hamile kaldım panik atak ilaçları hamile kalınca bıraktım ama şimdi panik atak geri geldi kötü durumdayim doktor ilaç vermiyor belki selectra verebilir ama atak anında rahatlamak için ilaç vermiyor size verdiler mi bir bilgisi olan var mı
Bugün detaylı ultrason gittik herşey yolundaydı ama orda da panik atak tuttu gene.Benimde tup bebek
Ilaca baslamadiniz mi?Bugün detaylı ultrason gittik herşey yolundaydı ama orda da panik atak tuttu gene.