Bunun için bi psikiyatrist ile görüştünüz mü ? Hayat kalitenizi etkiliyorsa mutlaka destek almalısınız böyle hayat çok zorlaşıyor

Pasiflora çok etkili bir ilaç değil diye biliyorum umarım sizde fayda sağlar . Evet 14. Haftamda başladım zaten ilaca ondan sonra daha iyi oldum bebişte büyümüş oldu

Pasiflora çok etkili bir ilaç değil diye biliyorum umarım sizde fayda sağlar . Evet 14. Haftamda başladım zaten ilaca ondan sonra daha iyi oldum bebişte büyümüş oldu
Ben daha baslamadim terapiye gidiyorum ama ilac sart galiba cunku piskolom.ilacla daha etkili.olucani soyledi ztn dediniz gibi pek etkili deil

Ben daha baslamadim terapiye gidiyorum ama ilac sart galiba cunku piskolom.ilacla daha etkili.olucani soyledi ztn dediniz gibi pek etkili deil
Tabiki ilaç gibi olmuyor . Ben iyi olmalıyım ki bebeğimde iyi olsun . Birde kullanan kişilerle cok konuştum hepsinin kendisinde bebeğide gayet sağlıklı . Zaten risk olsa hiçbir psikiyatri vermez bu ilaçları . Stres üzüntü depresyon vs daha çok zarar veriyormuş bebeğe bu kanıtlanmış

Cok dogru ben bide zor donemden geciyorum icmem.gerekiyor sanirim

Stresin depresyonun vs bebeğe etkilerini oku bak nasıl içiyorsun hemen
Okadar cok ilac iciyorum ki onu balim icmiyeyim diyorum cok sukur kendimi kontrol edebiliyorum tabi cok kotu oldum.oluyor bu hafta biri ilacim biticek ona basliyicam ben strese sokmuyorum daha cok atak geciriyorum ve o ataklar cok rahatsiz edici mesela yuzum uyusuyor nefes darli mide bulantilarim oluyor onlara alistim ama neden diyorun panik ataka ankisyeteyi tetikleyecek sebep bile olmasina gerek yok geliyor iste ama bu hafta kismetse basliyicam

Umarım iyi gelir sağlığına kavuşursun

Bebeğin pozisyonu nasıl normal mi düşünüyorsun
Bebeyin poslzisyonu en son gitimde normal doum icin uygundu basi asada burda goz doktorunada saldilar beni gozlerim normal douma musaitmi diye cok sukur hic sorun yok rahatlikla normal doum olabilirsin dediker artik bebeye bagli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…