Gebelikte 30. Haftayı Bitirenler Yaşadığımız,Sorunlar,Değişimler,hazırlık paylaşalım!

allaha şükür ben 36 oldum ama uykularım rahat yani 30 haftalarda uyku sorunum oldu ama şimdi iyiyim şükürler olsun birtek kuzum sağ göğüs kafesime çok baskı yapıyoraşırı acıyor ama sabır ediyoruz kaldı 4 haftamız oda miladında tabi hayırlısıyla az kaldı kızlar sabır edicez biraz

merhaba bizde oğluşumla 30. haftamızdayız, klasik şikayetler bizde de mevcut burdan anladığım kadarıyla asıl şikayetler anca başlayacak:S

günün belli zamanlarında karnımda kasılmalar oluyor... Sizlerde de buna benzer şeyler var mı? 33 + 6 olduk kızımla...

Sanırım geç kalmışım bu mesajları okumakta, çünkü yazılanların hepsi bende de mevcut arkadaşlar. O yüzden okuyunca rahatladım tek ben böyle değilim diye :) 30+5 olduk bizde, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Şu anda bile uykum çok var ama biraz daha gelsin de uyanmadan uyuyabileyim diye oyalanıyorum Bu Cuma günü doğum günüm ve doktora randevu aldım, bebeğimin resimlerinde doğum tarihim olsun diye :)) Çok heyecanlıyım bakalım bu hafta çatı muayenesi ya da NST' ye bağlayacak mı doktorum acaba?

Son düzenleme:
cnm merhaba...

biz de 31 haftalık olduk,,malum şikayetlerin hepsi mewcut..bel ağrısı en aşırısı akannehir...hangi hastaneye gidiyorsun onu merak ettim ben de kocaeli deyim..

Canım Akademiye gidiyorum ben, Gökhan Bey'e. Doğumum da orada olacak herhalde.. Sen nereye gidiyorsun? Atlamışım cevabını anca gördüm kusura bakma.

bizde 30+3 olduk..benimde ara sıra çatı bölgemde sızlama oluyo..kızım hep sağ tarafımda,gece sağa sola dönerken iç karnım acıyo..bende de uykusuzluk başladı gece yatıyorum uyuyana kadar 1 saat geçiyor nerdeyse..hayırlısıyla kucağımıza alsaydık..

bana doğum sancısının nasıl bişi olduğunu anlatabilcek varmı?
36+1 olduk kızımla... sağ kasığımda hafif hafif sancılar geliyor... artık iyice ağırlaştım akşamları oturduğum koltuktan çok zor kalkıyorum ... :))))

Canım Akademiye gidiyorum ben, Gökhan Bey'e. Doğumum da orada olacak herhalde.. Sen nereye gidiyorsun? Atlamışım cevabını anca gördüm kusura bakma.

mrbbbbaaaa..

bizde 34.hftadayız,,ben de gökhan bey e gdyorum..memnun musun peki :sm_confused:

33 haftalık olduk bizde,haftaya kontrolüm var. bu gece rüyamda çatı muayenesi olan bi kadın gördüm, ben değildim, hiç tanımadığım biri... öyle uyandım gece. hayırdır inşallah. haftaya çatı muayenesi mi yapacak acaba ???

hayrolsun inşallah.her rüyayı hayra yormak lazım...

biz de 32. deyiz.uykusuzluğumuz başladı.zaman zaman sağ ayak bileğim ağrıyor.eskisi kadar rahat yürüyüşe çıkamıyorum.biraz yoruluyorum çünkü.her sabah uyandığımda karnımda ağrı oluyor.gün içinde de yaşıyorum bu ağrıyı yer yer.bazen de böbrek ağrım oluyor.
kızım da maaşallah ayaklarını itip duruyor sağ tarafımı acıtıyor bazen.olsunnn.kuzum büyüyüyor artık tabi ki sığmıyor karnıma :)

canim bende 37 haftam bitti tam bugun.
bir haftardir sikayetlerim arti iyice agirlastim belim çok agriyor. oturunca kalkamiyorum. 3 gundur hafif hafif sancilarim oluyor.

canim dogum sancisi adet sancisi gibi giriyor hafiff hafif (bu haftada yalanci sancilarda olabilir). dogumda ise daha siddetli geliyor 5 dk bir, yane bebegin ben geliyorum anne ardik diyor. ))

33.haftamdayım belim çatı kemiklerim ağrıyo ara sıra kasılmalarım oluyo geceleri 3-4 kere uyanıyorum çok sık wc ye gidiyorum dahada çok var :sinifsinif:

ben artık yatakta dönmekte zorlanıyorum çok 38 haftaa kadar ne kadar rahatmışım meğer bugn 39 olduk ve artık uyumak işkence oldu dönmek daha doğrusu çatı kemiklerim olsun karnım olsun ne bilim işte yatakta sağdan sola dönmek her seferinde uyanmama sebep bir tarafıma 10 dk fazla yatamıyorum yani düşünün gecede kaç kez kalktığımı ama az kaldı sonuçta onun harici hiç sıkıntım yok şükür beklemedeyiz bakalım

Biz de bugün 37. haftayı doldurduk. ışin ilginç tarafı son 5-6 gündür gece uykularım düzene girdi. Kasık ve bacak ağrılarım azaldı. Sadece ağırlaşmadan kaynaklanan bel ağrıları ve fazla ayakta duramamaktan şikayetçiyim. Şu halimden hem memnunum hem de acaba bir gariplik mi var diyorum...Kızım da 1 haftada neredeyse 500gr alıp yaklaşık 3 buçuk kilo olmuş. Böyle giderse normal doğum yapamayacağım.

merhaba arkadaşlar..Bende 30+4 oldum şimdi doktordan geldim.Bebişim 1.450 kilo olmuş.Ancak amniyos svısı azalmış normalde en yüksek olduğu dönemmiş bu haftalar.Dolayısıyla sorun olabileceğini bol bol sıvı tüketmemi ve istirahat etmememi söyledi.15 gün sonra yine gidicem.Dua edin kızlar ne olur bişey olmasın bebişime...

çatı muayenesi son 2-3 haftada oluyor canım benim erken doğum tehlikesi olduğu halde çatıma bakmadı 33 bitti benim bu arad....

ayy ne güzel kızlar nerdeyse alıyosunuz kucağınıza bebeklrinizi.. ben 24, haftayı bitirdim daha.. ve ona rağmen geceleri 3-4 kez kalkıyorum gerçi koca bir göbeğim var ondan mıdır bilmem ama sizin haftalara gelince tuvalette uyucam herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…