Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
31. haftamdayım sabaha karşı uyanmalarım bi haftadır artık yok hatta uyudukça uyuyasım geliyor. Her uykuya dalışımda garip garip rüyalar görüyorum birbirinden alakasız. Beni en çok rahatsız eden ise yüzümde ki sivilceler ergenliğimde bile bu kadar sivilcem olmamıştı tam geçtiler derken tekrar ortaya çaıkmaları canımı sıkıyor. Bir de yüzüm de hep yorgun bıkkın bir ifade var bu yüzden fotoğraf çektirmek istemiyorum eşim çok ısrar etmesine rağmen kendimi bi türlü beğenmiyorum hamileliğin bana yakışmadığını düşünüyorum hep. Sanırım çoğu sıkıntım psikolojik dert etmemeye çalışıyorum. Diğer hamileler gibi yatarken sağa sola dönmek sıkıntı yaratıyor ellerim ayaklarım sarkınca hemen şişiyor ve belim ağıyor artık süpürge yapamıyorum eğilmekte çok zorlanıyorum işler eşime bakıyor gerçi onun yaptığı iş içime sinmediği için tekrar yapmak zorunda kalıyorum. Sanırım doğuma kadar da çok sıkıntı yaratmadıkça işlerimi kendim yapıcam. Reflüm de doktorun verdiği çiğneme tabletiyle şıp diye geçti çok şükür.
bennde 31+2 günlük hamileyim,reflüm biraz devam etse de başka sıkıntım yok çok şükür..gece uyanmaları,yatağın resmen sırtıma batması ve tuhaf rüyalar dışında :) uykuya elveda diyeli çok oldu ama bunun bebeğe alışma evresi olduğu için yadırgamıyorum artık nasılsa bebek gelince de uyumicaz :) bende şişmeler olmuyo,çatlağım da yok henüz,lekenlenme de olmadı ama sanırım bunla için erken,tek derdim bebişim makat gelişli
33+3 haftalığım sol tarafımı hissetmiyorum yatakta soldan sağa dönmek çok zor oluyor birde yattığımda reflüm başlıyor en çok onu sevmiyorum ara arada belim ağırmaya başladı ama sonuna geldikce bebğime kavuştuğum günü düşündükçe hepsini unutuyorum yeterki bebeğim sağlıkla gelsin
kızlar bazen bebek oyandıkca asaya baskı oluyor tuvalete gıtme ıhtıyacı duyuyorum ve canım cok yanıyor o anda bebegım oynasın ıstemıyorum sonrada kendımı cok kötühissediyorum o agrı gecınceneden oyle hıssedıyorum dıye:çok üzgünüm:
Aman aman 30 az kala. Çarşamba günü ins. Yazılanları okuyunca korktum. eyvahedigeldismile Benimde yüzümde sivilce (ergenlikte bile yoktu) ilk aylardan beri var. Ama umursamıyorum. ıns kendimi ne kadar iyi hissetsemde sararmışsın, solmuşsun demeye yer arıyor, aldırmıyorum. :umursamaz:
bizde 32 haftalık olduk ne uykusuzluk ne reflü ne tuvalete gitmek hiçbirini görmedim ama bu çatı ağrısı beni mahvediyo yürüyemiyorum yatamıyorum bi taraftan bi tarafa dönemiyorum çok canım yanıyo
32.haftadayım ara ara kasık ağrısı çekiyorum geceleri tuvalete gitmekten uyuyamıyorum.gündüz çok iş yapamıyorum zira 10 dak ayakta kalsam müthiş bel ağrısı çekiyorum.yatakta sağdan sola dönmem hayli zor oluyor.ama olsun çoğu gitti azı kaldı kızım sağlıcakla gelsin yeterki. .
hep aynı problemler :) uyuyamıyorum yattığım tarafın uyuşmasıyla uyanıyorum geceleri, bir de hatunun mesanemi tepmesiyle sürekli tuvaletim varmış gıbı hissedıp lavaboya gidiyorum... bel ve çatı agrılarım basldı oturup kalkarken leğen kemıklerım sızlıyor... reflü zaten baslı basına bir problem ama benım hep oldu önceden de kaynaklı bir problem... gene hemeroid aynı sekılde zemin vardı önceden zorluyor sımdı... ama olsun kızımı çook seviyorum :) Allah hepimizi bi avazda kurtarsın:)
32.haftama bi kaç gün kaldı... benim mide bulantılarım ve kusmaların başladı... ne yesem çıkarmadan midem rahat etmiyor.. sanırım normal bi durum olsa gerek bilemiyorum...kusmalardan ötürüde baş dönmelerim var.
2 hafta önce karnımın tam ortasında kızım topaklanıp duruyordu (meğer sancım gelmiş) sizinde olursa hemeb doktorunuzu arayın.. 2 gece uyutmadı beni.. 15dkdan 10dkya sonrada 5dkya düştü doktara vardığımda 4 gün kadar yattım serumlar iğneler..şimdi evde istirahat ediyorum.. ödem acayip var, 3cm içine giriyor bastırılan yer diyeyim..
biraz daha iyi olayımda hastane çantasını hazırlıcam.. ne olur ne olmaz.. dursun bi köşede hazırda.
a.s.Merhaba arkadaşlar ben 33.haftamdayım ve benim gibi 30. haftayı deviren arkadaşlardan doğuma doğru neler yaşamaya başladık hazırlıklarımızı paylaşalım istedim.Bende heyecan tavan yapmak üzere doğuma çok az kaldı ama geceleri uykusuzluk sorunum aşırı derecede arttı ne tarafıma yatacağımı şaşırır oldum ve sabahları uyandığımda ayaklarımın üstüne ağrıdan basamıyorum sizdede aynı sorunlar varmı?nst ye de bağlandım bu arada kalp atışları canavar gibi dedi doktor nst sinde sorun çıkan arkadaşlar oldumu? ve bunun gibi son haftalarımızda yaşadığımız kendimizle bebişlerimizle ilgili herşeyi paylaşalım diyorum.:uhm:teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5