Gebelikte 30. Haftayı Bitirenler Yaşadığımız,Sorunlar,Değişimler,hazırlık paylaşalım!

bende 35. haftadayım geceleri tuvaletimi fazla hissetmiyorum dönmektede şu an sorun olmuyo resmen yuvarlanıyorum sadece soll tarafıma yatıyorum devamlı sırt ağrısı oluyo hatta bu hafta geçen haftadan daha iyiyim diyebilirim bi de bebek fazla hareket etmiyo yeri daraldı galiba eskiden 5 dakika durmuyodu

yarın36haftalık olucaz ayak krampları kasıklarımda agrı mıgde bulantısı sık tuvalet dısında pek sorunumuz yok sukur ama cok hareketlı canımı acıtıyor ve azkaldıgı ıcın buyu heyecan ve kaygı var

suan 32+0 ız.saga sola donerken sımdıden zorlanmaya basladım.gece tuvalete cok sık kalkıyorum.oglusumun hareketlerı canımı acıtıyor kımı zaman...

merhaba arkadaşlar bende 33. haftamdayım, geçen çarş kontrole gittiğimde oğluşum 1800 gr olmuştu. ıki gündür karnımda gerginlik ve aci var, özellikle göbek deliğimin olduğu kısım ara ara acıyor.

36+6 haftalığız... 37 de denilebilir...
sağ tarafında çok aşırı ağrılar oluyor... bebeğim kendisini sağ tarafıma doğru çekiyor sürekli ve nefesim kesiliyor... yatarken artık bende sizler gibi zorlanıyorum... sol kalçam çok ağrıyor...
hayırlısıyla sonuna yaklaştık gibi...

kızlar yaa,buaralar yani son 10-15 gündür felan akşam saatlerinde hastaymışım gibi bir his oluyor.üşüyorum,ama ateşlenecekmiş gibi de oluyorum.ellerim ve ayaklarım buz kesiliyor,özellikle ayaklarımı ısıtamıyorum.ayaklarım donuyor yaaaa...kat kat çorap giyiyorum ama yok ısıtamıyorum...
gündüz hiç hastaymışım gibi bir durum yok gayet iyiyim hamdolsun ama akşamları böyle oluyo.sizce neden?var mı böyle bir durum yaşayan?

ben bugün 39+3 haftalığım :CüvCüv:
tek şikayetim bebekimin gelmiyo olması delikafadulden

bende bu hafta 33 hftanın ıcındeyım.benımde uyku sorunum cok var.yatınca uykuya cok dalıyorum.her gece uyanıyorum su ıcıp tuv.derken bıraz oturuyorum.uykum gelınce gıdıp yatıyorum.bıde yatakta donmekte zorlanıyorum.2 gundur de ara ara karnıma sancılar gırıyor usustuyorum sanırım.saglıkla gelsın bebıslerımız....

benim de birkaç gündür, sağ tarafımda 5 - 10 dakika süren ritmik atışlar oluyor. yani nasıl anlatsam, saat tik takı gibi, kalp atışı gibi... elimi koyunca ya da dışardan bakınca gözle farkediliyor. ne olabilir. kesin ya tekmeliyor ya da hıçkırıyor. ama evham yapıcam ya, aklıma kötü şeyler getiriyorum. kordona mı birşey oldu acaba, damar atışı mı bu falan diye kendi kendimi yiyorum. cuma kontrolüm var. o zaman anlıycaz bakalım.

bi de kızlar geceleri uyku arasında mide bulantısı hissi yaşıyorum. normal mi acaba?

ah ah bende de aynı sıkıntılar var ya..gece uykusu artık beni tatmin etmiyor:)sabah yataktan çok zor kalkıyorum belimin ağrısından..sağ kalçamda ağrım vardı ve ayağımın üzerine basıp yürüyemiyodum şimdi biraz azaldı ama geçmedi..ama hala sabahları kalkarken çok zorlanıyorum öğleye doğru anca biraz normale dönüyoruz.artık penguen gibi yürümeye başladım..tuvalet sıklığını sölemiyorum bile..biliyorum ki bunlar daha ii günlerimiz ama kızım için dayanıcaz yapacak bişe yok

benimde 15gunum kaldı artık 3gundur basım agrıyor gozlerım bulanık goruyor mıgdem bulanıyor cok zor yemek yıyorum dr gıttım oda yat dınlen dedı gece bas agrısından uyuyamadım

34 artı 1 bugun
1 hafta once sıdeertlı sancılandın
ara ara kasıklarım aagrıyo

bugün 35. haftaya girdim. geçen hafta yataktan kalkamadım. sağ tarafım karnım ve sırtım nasıl ağrıyor; biraz oturdum dolaştım geçer diye bekledik. geçmeyince de dr.u aradık, o da gel bir nts çekelim, merak etme dedi. gittik hastaneye. önce idrar yolları iltihabı olabilir dediler. kan, idrar verdik. bir şey çıkmadı allahtan. nts de normal, kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyosun dedi dr.
şimdi çok uzun süre oturursam karnımın alt tarafı ağrıyor sadece. öyle olunca da biraz evin içinde dolaşıyorum, rahatlıyor. geceleri uyumak da zorlaştı. ya çok sıcak basıyor ya da birden üşümeye başlıyorum. zaten sağdan sola dönmek de ayrı bir mesele. neyse, az kaldı. inşallah kucağımıza alınca bebişlerimizi hepsini unutacağız.

Benim birde aşağıya baksın yapıyor artık hareketleri mecqzi anlamda ızdırap verici oldu bı oynuyor ben altıma kaçıracak gibi oluyorum pozisyonu kafası asadydi ama yan duruyodu yan yatıyor yani ayaklarını elleriyle yüzüne yakın yerde tutuyordu

bizde 30+3 olduk.. bende hic bacak agrısı yada şişme falan olmadı ama sanırım sureklı yatmaktan ve cok su ıcmemden dolayı.. belım falanda agrımıyor cok sukur ama gunler gecmıyor ısteeee ((

bende 34 bitirdim...agrilarim sizilarim normal biktircak sekilde degil ama mide yanmasindan cürüdüm artikk...

34.haftadayım ve pek öyle ağrım sancım yok ama çok uykum var hep uyumak istiyorum hele biriyanımda konuşurken hep uyuyorum bide aşırı derecede tatlı çekiyor canım habire tatlı yemek istiyorum bide reflüden bıktım artık..

37+1 haftalık hamıleyım artık yatmak cok acı verıcı sabahlar olsun dıye dua eder oldum uyku problemım var ve yıne mıde yeni kurtulmustum mıde yanmalarımdan yıne basladılar 9 gun dogum yapacam allahım yardım et bırde ustune stresten kabardım halk arsında kurdesen dıye bır hastalık varmıs ona yakalnmısım her yerım kabardı ve cok kasınıyor acaba benım gıbı olan varmıdır?

33+1 olduk yeni yeni bir kaç gündür yine mide yanmaları başladı.Sinir oluyorum bu duruma.Birde yanaklarım ve burnum kızarıyor sabahları anlamadım gitti....

Ayyy canım geçmiş olsun yanmalar bende de var ama kabarmana üzüldüm... Doktora gittinmi belki alerjik bir durumdur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…