- 13 Haziran 2009
- 83
- 2
-
- Konu Sahibi ersndrya86
biz de kızımla 31. haftadayız, uyku problemi oluyor gece wc ye 2kere kalkıyorum sabah namazdan sonra ise uyuyamıyorum, 8-9gibi uykum geliyor uyuyorum öğlen iyice sersem gibi oluyor insan. ev işi günlük tempo iyice birbirine giriyor. halsizlik ve mideyi fazla doldurunca nefes alamama, haftada bir de kaburga batması :) Allah bize en az bizler kadar eşlerimize de sabır versin :)[/QUOT
haklısın hık desem eşim uyanıyo hemen bişi mi oldu dieee:)))
benden çok heyecanlı
ben de gündüz uyumuyorm gece rahat uyumak için
ben bazen 3 kere bile kalkıyorum akşam belli bi saatten sonra çok sıvı tüketmeyin diyorlar ama ben dayanamıyorum:)31 haftaya girdik gece uyku sorunum var 1-2 defa wc kalkiyorum.
biraz yuruyus yapinca halsiz kaliyorum. birde nefes almakda zorluk çekiyorum bazen
sırt üstü yatmayı uzmanlar önermiyor canım bebeğe oksijen gidişi azalıyormuş sol yana yatın diyorlar bebek hareket ediyor benm de sola yatınca ama bi süre sonra sesszileşiyor sanırım o da bize göre konumunu değiştiriyor az da olsa sağa da dönüyorum ama asla sırt üstü yatmıyorum en iyi pozisyon sol tarafmış çünkü bizde de varis basur nefes darlığı gibi problemleri azaltıyormuş bebeğe de oksijen gidişi iyi oluyormuş istersen bir araştırselam kızlar bende 34 haftalık hamişim. Kızım 2.500 kg 47 cm de boyu doktor seninki tombiş olucak diyor. Bende geceleri 5-6 kez wc ye gidenlerdenim. Hep sırt üstü yatıyorum yana döndüğüm zaman hemen hareketlenmeye başlıyor ve canımı acıtıyor o yüzden hemen düz poziyonu alıyorum. Çok hareketli kızım çok tekmeliyor. Birde bu aralar benimde rahimimde kasılmalar meydana gelmeye başladı doktora gittiğimde ise yalancı doğum sancısı dedi yani rahim yawaş yawaş doğuma hazırlık yapıyormuş. Doğum yaklaştıkça bizim de rahatımız kaçar oldu benimde çok fazla ayaklarım ellerim ve yüzüm şişiyor. Anne olmak kolay değil Allah herkesin bende dahil olmak üzere yardımcısı olsun. Herkese sağlıklı doğumlar ve bunun sonucunda da sağlıklı bebişler diliyorum....
İLK 6 AY SADECE ANNE SÜTÜ....
Arkadaşlar benimde kaburgalarımda ağrı olyor,ama bebişlerimiz için değer.33+6 günlük hamileyim.Geceleri bende bir sağa bir sola dönüyorum.Allah'ım hepimizin evladını sağlıklı,sıhhatli,eli ayağı düzgün ve aklı niyazı yerinde,kucaklarımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH.Kızımı canımızı bıcırığımızı kucağımıza almaya az kaldı Allah ın izniyle.
Çok heyecanlıyım ve çok bekledik.
Seni çok seviyoruz esmam.
opuyorumnanaktan
kızlar,
benm kaburgalarım hiç ağrımadı herkes ondan şikayetçi
inş cnm herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır
31. haftamdayım... akıntım oluyordu... yalnız son zamanlarda deli gibi kaşıntım var ve akıntım sütlükahve renginde... korkuyorum bişi olur diye... sizlerde de oldumu böyle şeyler... :S
arkadaşlar 32. hafta muayenesi nasıl oluyor... sizin drlar ne gibi testler istedi... beni bilgilendirir misiniz?