- 27 Nisan 2009
- 252
- 2
-
- Konu Sahibi ersndrya86
hayırlı sonuçlar olsun... arkadaşlar benimde belim kitleniyor... sağ ayağıma basamıyorum o kadar canım acıyor... onun dışında Allaha şükür minikim çok hareketli... doktorum bu haftalarda çok hareketli olur dediği için endişelenmiyorum... haftaya cuma NST ye gideceğim... aranızda NST tecrübesi olan benimle paylaşabilir mi nasıl olduğunu....
çok şükür biz de 30. haftamıza ulaştık. amaaaaa, ulaşır ulaşmaz grip olduk. hemşire olduğum için işten rapor aldım, evde kocamdan bulaştı(( doktora gitmedim kendi kendime, anne şefkati ve nane limonla iyileşmeye çalışıyorum. bakalım 2 güne düzelmezsem doktora gitcem artık...
güzelim geçmiş olsun bende 38+3 oluyorum yarın, belki cuma günü doğumum suni sancıyla başlatılcak suyum azlamış çünkü.bne nst ye girdim keyifli bişey yatıyosun 20 dk bebişin kalp atışlarını dinliyosun karnına biriki alet bağlıyolar elinde bi buton bebiş hareket ettimi ona basıyosun dr en az 3 hareket istiyo.benimki bikere etmişti.sonra çıkan raporu dr değerlendirip bilgi veriyo okadar.senin için hayırlısı artık
Benim de bugün 33+3. Yazdığım saat itibariyle de anlayabileceğiniz gibi uykusuzluk had safhada :) Aslında her gün her gün olmuyor da arada bir tuttu mu tutuyor. Ben de yatakta dönüp dönüp sıkıntı yapacağıma kalkıyorum. Biraz kendimi yoruyorum, tv karşısında falan uyumayı deniyorum. Dün doktorumuza gittik. 2400 geldi kızım. Biraz iri dedi, bir de suyun az gibi çok su iç erken doğurma sakın 3-4 hafta daha sık dişini dedi. Kan testi, tokluk şeker testi istedi. Biraz kilolu bir hamileyim. Zaten 77ile başladım, bir aydır da 90 kilo sınırındayım. İlk 3 ay hiç bulantım olmayınca 4-5 kilo birden alıp, sonrasında biraz da dikkatle daha düzenli kilo almaya başladım. Ama yok bir türlü inandıramadım adamı abartmadığıma. Her gittiğimde bakalım dikkat ediyor musun diyip diyip parmağımdan baktırıyordu zaten şekerime, hep normal çıkıyordu. Bu sefer damardan aldılar bakalım bugün alacağım sonucumu o ne çıkacak.