- 8 Şubat 2007
- 319
- 0
- 37
-
- Konu Sahibi ersndrya86
cnm bende iltihap için o antibiyotikden kullandım.bebeğe bi zararı yok.zaten enfeksiyon kaşınma yanmayla gösteriyo kendini.benimde çok kaşıntım olmuştu.erken doğuma sepeb olurmuş geçmezse.o yüzden düzenli kullan ilacını.inşallah bebişini zamanında ve sağlıkla kucağına alırsın.Merhaba kızlar..Benim dertler bu hafta başladı diyebilirim.Geçen cuma günü nst ye girdim..Hastanedeki ebelerden nst yi gören şok geçirdi..Sancılarım ölçümde 100 e çıkmak üzereymiş..sorduğumda 90 da doğum başlar dediler..sonra yavaş yavaş düştü ve hastaneden kaçabildim..Doktoruma göster dediler sonucu..doktor bebek erken gelmek istiyor iyice dinlen artık dedi..şuan 37+1 olduk..ayrıca sancıları azaltmak için pro pes adında bir ilaç ve intihap için Largopen 1 g lık verdi..Sizce bu antibiyotik bebeğime zarar verir mi ? ya bide bugün farkettim vajinamda kaşınma başladı..Son 2,5 haftamız kaldı nerdeyse ama bu kadar herşeyin üst üste gelmesine şaşırdım kaldım..Benim gibi sorunları olanlar varmı aranızda ??Ben artık uykusuzluğu ,aşırı tuvalete kalkmayı filan geçtim anlayacağınız
ya bende 31. haftadayım kendi ağırlığımı taşıyamamın yanında bacak ağrılarımda cabası özellikle sol bacağım geceleri devamlı ağrıyor ve kasılıyor1 aydır magnezyum almama rağmen bu böyle sanırım bunu hep çekicem doğurana kadar. bide şu son bikaç gündür sağ göğsümün altı ağrıyor sanki liflerim kopmuş gibi napıcaımı şaşırıyorum bunun gibi bi ağrısı olan varmı acaba
Dün aynı şeyi ben de yaşadım göğsümün tam altındaki kaslar kopuyormuş gibi acıdı ama normalmiş çevremde doğum yapan hemen herkes yaşamış merak etme!:icecream: