Gebelikte 30. Haftayı Bitirenler Yaşadığımız,Sorunlar,Değişimler,hazırlık paylaşalım!

cnm bende iltihap için o antibiyotikden kullandım.bebeğe bi zararı yok.zaten enfeksiyon kaşınma yanmayla gösteriyo kendini.benimde çok kaşıntım olmuştu.erken doğuma sepeb olurmuş geçmezse.o yüzden düzenli kullan ilacını.inşallah bebişini zamanında ve sağlıkla kucağına alırsın.

Dün aynı şeyi ben de yaşadım göğsümün tam altındaki kaslar kopuyormuş gibi acıdı ama normalmiş çevremde doğum yapan hemen herkes yaşamış merak etme!:icecream:

bende 35.haftama girdim.bendede gece uykusuzluklari, ezandan sonra uyuyamama ,sik tuvaklete gitme ihtiyaci, ayakalrda sisme, ellerde uyusma her sey mensup. bunlarin disinda birde goguslerimde karnimin ust bolgesinde asiri bir kasinti var bazen uykudan uyandiro beni bu kasintilar,. ha birde bu hafta sol kasigimdaki yirtiklarda aci hissetmeeye basladim. sizde varmi yirtiklarda aci hisseden.

Son düzenleme:
ben şuan 30.haftamın içindeyim ama sürekli kasılmam var.26.haftadan beri biyere toplanıyo sanki yada karnım taş gibi oluyo.bazen kasıklarıma ağrı vuruyo bazen hiç ağrısız kasılıyo.doktor prepar verdi 2 gündürde yatıyorum ama bi azalma yok.kasılmalarınız kaçıncı haftada başladı

Dün aynı şeyi ben de yaşadım göğsümün tam altındaki kaslar kopuyormuş gibi acıdı ama normalmiş çevremde doğum yapan hemen herkes yaşamış merak etme!:icecream:

evet canım bende cuma günü doktora gittim buyüzden korkulcak bişey yok daha dikkatli ol eğilip kalkma kambur oturma filan dedi kaydirigubbakcemile5

ya kızlar bende 34+3 teyim ama sol göğsümün altı kaburga kemiklerim acayip ağrıyor derin nefes almakta bile zorlanıyorum çok ağrıyor haftaya kontrolüm var kontrolümü beklemeden gitsemmi doktora benim gibi yaşayanlar varmı?

bizde 31. haftamızın içindeyiz kızımızla :) şu ara bana en çok çektiren reflü. hiç bilmezdim nedir reflü denen şey, ama kızlar 3-4 gündür yemek borum ve gırtlağım yanmaktan delincek sanki. çok ızdırap veriyo. her yemekten sonra yediğim sanki boğazımda duruyomuş gibi oluyo. bi de bunun yanında tabi ezanda bende her sabah uyanırım. pazar günleri bile 8 de uyanıyorum. karnım geci kaşınıyo günde 3-4 kez kremleyip yağlıyorum. eğer yinede çatlarsa yapcak bişi yok. ama herşey bi yana az kaldı kızımızı düşünüp heyecanlanıyorum bu da herşeyi unutturuyo :) hayırlı doğumlar...

kızlar bizde 36 haftalık olduk ama sorunlar gitgide büyüyor geceleri karnımda aşırı sertleşme ve her saniyede düzenli olarak 5 dakika kadar süren bebeğin hıçkırığımı diyeyim kas atışımı bilmiyorum ama beni korkuttu çok uzun sürdüğü için bebek hıçkırması nasıl hissedilir yaşayanlar varmıı:)??

Bizde 31+2 olduk.sık tuvalete gitme,sabah ezanında uyanma,sol yana yatmaktan dolayı sırt ağrısı,çok ve baharatlı yediğimde reflu,çok yürüdüğümde ayaklarımda şişme bende de oluyor.hepimiz aynı sorunlarla karşı karşıyayız galiba
.Ama biliyoruzkı kı hepsi geçıcı şeyler bebeklerimizi kucağimıza almamıza az kaldı,herkese hayırlı sağlıklı doğumlar

bende 31+1 günlük hamileyim kızlar belim çok agıryor ayak bileklerim zaen balon gibi oldu şişmekten çok agıryor birde her zman yemekten sonra karnımda saat vrmış gibi bebek peryodik hareketler yapıo elimi koydugumda hissediyorum babasıda hisseidyor tık tık tık die sizdede olan varmı..birde kendimi inanılmaz halsiz ve agır hissediyorum allah hepmizin yardımcısı olsun bu arda kızlar hastane çantanızı hazırlandınızmı?

evet canım aynen yemek sonrası uzanınca bebek hareketleniyor,ama normal bir durum merak etme.
ben hastane çantasına koyacaklarımı hazırladım yıkadım bebeğimin eşyalarını,utuledim sadece çantaya yerleştırmek kaldı.

bende 32. haftamdayim ayaklarımda şişme oluyor mide yanması karnımda devamlı kasılmalar oluyor kramplar bel ağrısı sık idrara çıkma hergün sabah erkenden kalkıyorum kızlar yani hep aynı sorunlar işte allah daha büyük sıkıntı vermesin kolay doğumlar inşallah hepimize:Saruboceq:

kızlar biz 36+3 haftalık olduk 2 gün önce kontrolüm vardı nst de bebeğim çok hareket etmedi birde kalp atışları daha önceki haftalarda 140 ken 120 lere indi doktorum 3gün sonrası için yani yarına tekrar nst istedi birde bebek erken gelebilir dedi ben,m g,b, sorun yaşayanlar neler oldu paylaşırmısınız :)

kızlar bende uyku sorunu var,bacaklarımda kasılma oluyo bazen,kasılmalarım var,gece uykum gitti iyice habire wc ye gidiyorum

kızlar bende 31. hafta içindeyim. midem gece yatağa yatınca sanki fırlayacak gibi dışarı aşırı yanma var yatağa yatınca.bide kalbim de öyle yattığımda ağzımda atıyor sanki bazen nefes alamıyorum yatarken sizdede oluyor mu böyle bişi?? yastığımı biraz yükseltsem mi ki ince biraz.
bide 5 dk ya bir wc ye gidiyorum ( sanki çok sıkışmışım gibi oluyor ama gidiyorum azcıcık ( ayy çıldırcam gerçekten bu wc yüzünden geceleri bile kaç kere kalkıyorum
ayrıca ayaklarda da şişme var hiç bir ayakkabım olmuyor. en son 40 numara terlik almıştım onla dolaşıyodum artık

ayrıca gündüzleri sersem gibiyim .hiç bişey yapmak istemiyor canım. sürekli yatmak uzanmak istiyorum. sizlerde böyle misiniz yoksa bende mi bi anormallik var kızlar??

ben de 32+3 oldum ..gece uykuları ne mümkün....sürekli tuvaletim geliyor....bir de çatım ağrıyor bebek baskı yaptığı için heralde....Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımızda göstersin de bunlar tatlı şeyler..hiç önemli değil.....

ben 25 hafta gebeyim ikizlere belim çok agrıyo kasıklarım hamilelikte bel ve kasık agrıları yaşayan varmı 25 ci haftasında

ben de sola yatmaktan belimin sol tarafı ağrıyor sık sık wc ye gitme sorunu var
kasıklarımda ağrı vardı geçen hafta doktor pre-par verdi allahtan geçti çünkü
her 3 saatte bir gece gündüz alınan bir ilaçtı. Kabızlık sorunu yaşıyorum bir de
kayısı incir falan pek işe yaramıyor.....
bunların haricinde iyiyim allaha şükür hastanede yatmak zorunda olanları falan
düşününce çok çok şükrediyorum halime kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…