Çok şükür kuzum yaaaaa çok sevindimmmmm iyi olan ya bir iyiki farketmez ya ben bugün fare geçti ayağının Altindan Çok korktum sonra kostum hatta sonra sağ Kasigima agri Girdi bisey olmaz inşallahMerhaba bebişim tek yandaki kese görünen alan kanama alanıymış progestan başladık ama bebeğim sağlıklı şükürkovidden kaynaklı da hiç bir sıkıntı yok şükür
Hemen oturup su içseydin birley olmaz Allahın izniyle hiç mi korkmıcaz mutlaka olur kafanı rahat tut arkadaşımÇok şükür kuzum yaaaaa çok sevindimmmmm iyi olan ya bir iyiki farketmez ya ben bugün fare geçti ayağının Altindan Çok korktum sonra kostum hatta sonra sağ Kasigima agri Girdi bisey olmaz inşallah
Ay nasil kotu oldum kuzu vallahi varya aklım cktiii baya geçmesi ağrım yeni gecioHemen oturup su içseydin birley olmaz Allahın izniyle hiç mi korkmıcaz mutlaka olur kafanı rahat tut arkadaşım
HoşgeldinBen de geldim, herkese merhabalar.
HoşbuldukHoşgeldin
Hosgeldin canimmmmmm kaçıncı haftadasın nasıl geçio hamilelikHoşbulduk
Muhtemelen geç yumurtlama, SAT'tan sona sayarsak 5+4, benim takvime göre 3. haftadayım. Birkaç gün önce doktor düşük tehlikesi var dedi, progestan+folik asit kullanıyorum, pazartesi başka bir doktora randevu aldım.Hosgeldin canimmmmmm kaçıncı haftadasın nasıl geçio hamilelik
Evet canım smdi okudum yazını sayfada kesinlikle doktor degstr seni ayarlayamaz hiç bi şekilde doktorla arandaki bağ çok önemliMuhtemelen geç yumurtlama, SAT'tan sona sayarsak 5+4, benim takvime göre 3. haftadayım. Birkaç gün önce doktor düşük tehlikesi var dedi, progestan+folik asit kullanıyorum, pazartesi başka bir doktora randevu aldım.
Aynen ben de pazartesi günü randevu aldım, inşallah güzel haberler alırım.Evet canım smdi okudum yazını sayfada kesinlikle doktor degstr seni ayarlayamaz hiç bi şekilde doktorla arandaki bağ çok önemli
Hosgeldin kzuummmm nasıl geçio hamilelik ilaç kullanıllomsn8+6 yim bendee
Iyi dUsun iiyi olsun kuzum benimde kanamam vardı onceki gebelikte acil doktoruna gittim kurdugu cumle suydu ölmüş bu yeaaaa aliverelm bunu bu cumleyi unutmam artk tramva olrk kaldiAynen ben de pazartesi günü randevu aldım, inşallah güzel haberler alırım.
Valla ben de doktordan çıkınca böyle bir psikolojiyle çıktım diyebilirim..Iyi dUsun iiyi olsun kuzum benimde kanamam vardı onceki gebelikte acil doktoruna gittim kurdugu cumle suydu ölmüş bu yeaaaa aliverelm bunu bu cumleyi unutmam artk tramva olrk kaldi
Ben de öyleydim anliorm o yüzden aman bidaha gitme onaValla ben de doktordan çıkınca böyle bir psikolojiyle çıktım diyebilirim..
Başka bir doktora randevu aldım, inşallah pazartesi günü hayırlı güzel haberler alırım.Ben de öyleydim anliorm o yüzden aman bidaha gitme ona
Başka bir doktora randevu aldım, inşallah pazartesi günü hayırlı güzel haberler alırım.
Güzel canim ama korkuyorum. Kanama alani gözüktü 2 hafta önce progestan kullandim yeni bitti inşallah kanama alanimda geçmiştir. Çok şükür dışta bi kanama olmadı ama insan yinede korkuyir. Gerisi hamileler gibi orra duzeyde mide bulantısı baya bi halsizlik bol bol yatma çoğu şeyden tiksinmeHosgeldin kzuummmm nasıl geçio hamilelik ilaç kullanıllomsn
Yarın pazar, hastahanelerin çoğu da pandemi hastanesi oldu, yoksa hiç bırakmazdım ama mecbur pazartesiyi bekleyeceğim.Insallah kuzum ama yarın bi bthcg octr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?