Gebeliğe Hazırlık Gebelikte 1. Trimester döneminde olanlar gelin beraber takip edelim😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 13.hafta cagrdi 2li taramaya ocakta gidicem belki cinsiyette belli olr iyi olsbda o inşallah bebisler

T tess07 canım niye buradasın? Temmuz anneleri topiğine gelsene Süreci birlikte takip ediyoruz

Orayada geldim dün canım burdanda haberlesiyoruz kizlarla

Merhaba ben 9+2 günlük hamileyim 7. Hafta da bulantılarım başladı ama bugün o kadar çok bulandım olmadi belirtilerin bir anda bitmesi ya da azalması normalmi acaba bebişime bisey olacak diye korkuyorum

Merhaba ben 9+2 günlük hamileyim 7. Hafta da bulantılarım başladı ama bugün o kadar çok bulandım olmadi belirtilerin bir anda bitmesi ya da azalması normalmi acaba bebişime bisey olacak diye korkuyorum
O bebege bisey olacakmı korkusu hiç gecmio canım her tuvalete girisimde korkyrm doktorda 1 aya randevu verio pandemiden dolayi vallahi zengin birisi olsam ev3 ultrason cihazi alRdm

Kızlar merabaaa kardeslermmm hamilelik nasıl gidio ben allahın izniyle 13.haftaya girdm persmbe ikili taramam var

Kizlar 2li test yaptirdim cinsiyette belli artk 14 haftaya girdim sizler ne durumdasınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…