Benimde 13.hafta cagrdi 2li taramaya ocakta gidicem belki cinsiyette belli olr iyi olsbda o inşallah bebislerİyiyiz çok şükür kanama alanim geçmiş progestan bi kutu daha devam ediyorum ama adet tarihim duzensiz olduğu için son ay bebeğin haftası ultrasonda 7+3 olarak belirlendi. 1 ay sonra kontrolumuz. İkili tarama testi olucak
Evet banada dedi 3 fun gerideymiş canimHayır canım doktorum söyledi bana
Benim kusmadan sonra çok sancm olyo7+6 migde bulantim bnimde var canim 5. Haftamda basladi
Amin inşallah canım. Kan ve ultrasonla oluyor dimi testBenimde 13.hafta cagrdi 2li taramaya ocakta gidicem belki cinsiyette belli olr iyi olsbda o inşallah bebisler
Evet dollenmeyle alakalı canimEvet banada dedi 3 fun gerideymiş canim
Hiç blmyrm canım o gün görüşen bendeAmin inşallah canım. Kan ve ultrasonla oluyor dimi test
Sağlıkla kavusuruz inşallah bebeklerimizeHiç blmyrm canım o gün görüşen bende
Allah allah doktorunla danis canim bana migde bulantisi hap verdiBenim kusmadan sonra çok sancm olyo
Orayada geldim dün canım burdanda haberlesiyoruz kizlarlaT tess07 canım niye buradasın? Temmuz anneleri topiğine gelseneSüreci birlikte takip ediyoruz
2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi
Merhaba değerli anne adayları, Hepinize şimdiden hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bu konu başlığında gebelik, hastane, muayene ve çocuk tecrübelerimizi paylaşacağız. İnşallah tez zamanda kalabalık bir aile oluruz. Güzel haber alıp listeye eklenmek...www.kadinlarkulubu.com
Aynen canım sorcam gidinceAllah allah doktorunla danis canim bana migde bulantisi hap verdi
InsallahhhSağlıkla kavusuruz inşallah bebeklerimize
O bebege bisey olacakmı korkusu hiç gecmio canım her tuvalete girisimde korkyrm doktorda 1 aya randevu verio pandemiden dolayi vallahi zengin birisi olsam ev3 ultrason cihazi alRdmMerhaba ben 9+2 günlük hamileyim 7. Hafta da bulantılarım başladı ama bugün o kadar çok bulandım olmadi belirtilerin bir anda bitmesi ya da azalması normalmi acaba bebişime bisey olacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?