Gebeliğe Hazırlık Gebelikte 1. Trimester döneminde olanlar gelin beraber takip edelim😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tess07

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
460
254
23
32
Meraba arkadaşlar gebelikte 1.dönemdeyim aynı dönemde olan arkadaşlar kaçıncı haftadasınız Nasil geçio gebeliginiz gelin bu paylasimda sohbet edelim :) ben 10.haftaya girdim bugün ocakta dıger randevum oksapar coraspirin ve progestan fitil vitamin olarakta decavit kullaniyorum sabahlari kusuyorum bide halsizlik var sizlern Nasil geçio:)

Ay ben varım ben ben
5+6 ve 5+1 ikizlere gebeyim nasipse. Diger randevum haftaya cumartesi. Dün bebeklerin birinin kalbini duyduk inşallah haftaya diğerini de duycaz
Estrofem, lutinus, gevitamax, hibor, coraspin, progestan iğne kullanıyorum ben de. Belirgin bi belirtim yok sadece ara ara iç bulantısı oluyor ama hiç kusma olmadı.
Inşallah sağlıkla kucaklarımizda aliriz

Ay maşallah kuzum senin işin daha da zor ama çok güzel bence ikiz gebelik yaaa bol bol dinlen ama kendini hiç yorma

Kusmalarınız ne zaman başladı acaba
8.haftada başladı sabahlari sari su kusuyorum ise giderken oldgu için tabi biraz zorlanyrm ama bunada şükür 2 gün sabaha kdr kustum doktorda nar mandalina limonu portakali salçayı yasakladi

Ay maşallah kuzum senin işin daha da zor ama çok güzel bence ikiz gebelik yaaa bol bol dinlen ama kendini hiç yorma
Iki tane olunca endişe de iki katı oluyor. Iki haftadır kontrole gidiyoruz doktor haftaya da çağırdı. Bebekler için bu kadar sık ultrason iyi değildir diye düşünüyorum doktor çağırınca mecbur gidiyorum. Ama kontrolden önceki gece uyuyamiyorum ya gelişmediyse ya geride kaldıysa diye

Valla kuzum sana bisey diyimmi bi gece önce bende cokk kotu rüyalar goruyorum ilki Düşüktü ve çok kotu olmstm o yani hepimizde var o korku benim doktor ultrasonda hemen 1 dkya herseyi gosterip cihazi çekio kendi de dedi boşuna ultrasonla etkilemeylm onu dedi 1 ayda bir cagrck artk ocakta diğer randevum

Git git kuzum snn iki tane sen daha sk git bol bol vitamin al dinlen bende istemstm ikiz çok güzel aslında ikisi aynı arkds gbi buyck tabi sana skntili donemler illaki yaşatan ama olsun düşünsene iki tane evlat ay maşallah çok güzel:)

Birinin gelişimi de 5 gün geriden geldiği için de sık çağırıyor. Allah sağlıklı sihhatli kucagimizda görmeyi nasip eder inşallah.

Benimde 1 hafta gerideydi kuzu ama smdi yavaş yavaş yakalio haftasını bide ikiz gebelikte hep bitanesi daha zayıf olur korkma hiç 1 haftadan hiç bisey olmaz dedi doktor 2 haftaya nde normalms
Birinin gelişimi de 5 gün geriden geldiği için de sık çağırıyor. Allah sağlıklı sihhatli kucagimizda görmeyi nasip eder inşallah.

Merhabalar sitede temmuz anneleri grubu var oraya da katilabilirsiniz
Sanırım doğumunuz temmuzda.

Merhaba 6+2 hamileyim. 2 gün önce kalp atışını duyduk bu bır kac gundur çok halsizim. Sabahları kendimi hic ıyı hissetmiyorum. Kahvaltıdan sonra kramplar giriyor biraz uzanıyorum hemen geçiyor allahtan günde 3 kez progestan fitil, ass kan sulandrıcı, d vitamini ve folık asıt kullanıyorum :)

Evet canm benim tüp bebek çift yumurta ikizleri
Dikkat edin kuzum siz 2 katı dikkat edin vitamininiz çok azalır ilaclarini iyi beslenmeyi ihmal etmeyin ben bitanede bile artk işte öğleden sonraları uyku bastırıo vitamini içtmmi iyi gelio ama ben fitil kullanyrm progestan o zorluo

Bende kullanıyorum 4*1

Siz kac defa kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…