• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelikte 1. Trimester döneminde olanlar gelin beraber takip edelim😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyiz çok şükür kanama alanim geçmiş progestan bi kutu daha devam ediyorum ama adet tarihim duzensiz olduğu için son ay bebeğin haftası ultrasonda 7+3 olarak belirlendi. 1 ay sonra kontrolumuz. İkili tarama testi olucak 🤲💕
Benimde 13.hafta cagrdi 2li taramaya ocakta gidicem belki cinsiyette belli olr iyi olsbda o inşallah bebisler

T tess07 canım niye buradasın? Temmuz anneleri topiğine gelsene☺️ Süreci birlikte takip ediyoruz

T tess07 canım niye buradasın? Temmuz anneleri topiğine gelsene☺️ Süreci birlikte takip ediyoruz
Orayada geldim dün canım burdanda haberlesiyoruz kizlarla

Merhaba ben 9+2 günlük hamileyim 7. Hafta da bulantılarım başladı ama bugün o kadar çok bulandım olmadi belirtilerin bir anda bitmesi ya da azalması normalmi acaba bebişime bisey olacak diye korkuyorum

Merhaba ben 9+2 günlük hamileyim 7. Hafta da bulantılarım başladı ama bugün o kadar çok bulandım olmadi belirtilerin bir anda bitmesi ya da azalması normalmi acaba bebişime bisey olacak diye korkuyorum
O bebege bisey olacakmı korkusu hiç gecmio canım her tuvalete girisimde korkyrm doktorda 1 aya randevu verio pandemiden dolayi vallahi zengin birisi olsam ev3 ultrason cihazi alRdm 😝

Kızlar merabaaa kardeslermmm hamilelik nasıl gidio ben allahın izniyle 13.haftaya girdm persmbe ikili taramam var

Kizlar 2li test yaptirdim cinsiyette belli artk 14 haftaya girdim sizler ne durumdasınız:)

Back
X