Kuzummm hayrli olsun sende oh çok şükür kalp atislari da pıtır pıtır oluyo dimi bi doğsunlar smski sarilalimmMerhaba 6+2 hamileyim. 2 gün önce kalp atışını duydukbu bır kac gundur çok halsizim. Sabahları kendimi hic ıyı hissetmiyorum. Kahvaltıdan sonra kramplar giriyor biraz uzanıyorum hemen geçiyor allahtan günde 3 kez progestan fitil, ass kan sulandrıcı, d vitamini ve folık asıt kullanıyorum :)
Ben vitamini 1 fitili 2 kez ama fitilin 1 hep bosa gidioBende kullanıyorum 4*1
Ay hadi 3.annemizde sen olursun ikiz annemizde Insalllaaahhh hemenck haber ver bizedeMerhaba bende 11 haftalığım normalde bizde 2 kese gördük birinin kalp atışını duyduk ama biri sadece keseydi 6+4 deydim o zaman yarın gideceğim bakalım ikizmi tekmi sağlıklı mı çok endişeliyim bu arada birde covid atlattım gündem yoğun yani Allah yardımcımız olsun
Evet geriye akıo gibiBen vitamini 1 fitili 2 kez ama fitilin 1 hep bosa gidio
Aynen kuzum iç camasirlarimi sürekli degstriom eve gelince gece sabah çok ıslak oluo usutyrm bu kezdeAy hadi 3.annemizde sen olursun ikiz annemizde Insalllaaahhh hemenck haber ver bizedeen en hayırlısı için dua et bak bitane var çok sukur onada insallah ikincisi de olr duble sevinç olr sana kuzummm ama olmazsada hiç uzulme dıger bebise haksızlık olmasn sn ona smski tutun o da sna annesi ")
Benimde ilk oyle oldu sonra ikiz oldugunu ogrendım sen baya olmus sun ama masallah beklemıssınMerhaba bende 11 haftalığım normalde bizde 2 kese gördük birinin kalp atışını duyduk ama biri sadece keseydi 6+4 deydim o zaman yarın gideceğim bakalım ikizmi tekmi sağlıklı mı çok endişeliyim bu arada birde covid atlattım gündem yoğun yani Allah yardımcımız olsun
Evet pıtır pıtır nasil çarpıyor o küçücük kalpleri çok değişik bır duyguymuşKuzummm hayrli olsun sende oh çok şükür kalp atislari da pıtır pıtır oluyo dimi bi doğsunlar smski sarilalimmbenim bel ağrısı gün icinde apaliyorum o derece iste uzanck yer ariyorun kopuo belim sabahlari kusuyorum ama ac oluyorum ya hep simit yiyesim geliyo tost boyle oyle seyler eşim bi insan kustuktan sonra yemez dio benim eşim maşallah hemen arkasina acikio dio çalıştım için fitil zorluk beni hemen geri gelio bide iğne oksapar çok morartti sen ne durumdasn
Kuzum annelik bu her türlü korkuo insan bende tuvalette girince bi tedirgin oluyorum gecenlerde kirmizi renk gordm zannettm insan dusuk yapınca veya sizler de oyle tüp bebek icin ugrasiosnz boyle olunca bizlern korkusu biraz daha fazla oluo maşallah ablamın ilki de ikincide hemen ve saglikli oldu ugrasmadi korkkusuda çok yok ama ben dusuk yapinca insan endiselenio o da dio kendime hiç korkmyrm da dio sen bidaha üzül istemiyorum dio kotu olmstm o donende allah sinamasn inşallah bidahaEvet pıtır pıtır nasil çarpıyor o küçücük kalpleri çok değişik bır duyguymuşBenimde tüp bebek o yüzden insan biraz da olsa korkuyor. Evet maalesef fitil cok iğrenç evde olduğum için biraz uzanıyorum hemen çıkmasın diye:) Mide bulantım yok umarım olmaz. Bulantı için ilac isteyebilirsin canım seni cok rahatsız ederse. Çalıştığın için daha zordur tabi .
O gazdan canım karnım 5 aylık gbi patlıcak gazdanArada bende hıckırık oluyor olan varmı? Sadece bir kere hıçkırıyorum bitiyor
Ya evet aynen canım o zaman kotu düşünmek yok aklımızdan kotu şeyleri siliyoruz . Ya böyle olursa falan dıye düşünmeyelim. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucagımıza alalımKuzum annelik bu her türlü korkuo insan bende tuvalette girince bi tedirgin oluyorum gecenlerde kirmizi renk gordm zannettm insan dusuk yapınca veya sizler de oyle tüp bebek icin ugrasiosnz boyle olunca bizlern korkusu biraz daha fazla oluo maşallah ablamın ilki de ikincide hemen ve saglikli oldu ugrasmadi korkkusuda çok yok ama ben dusuk yapinca insan endiselenio o da dio kendime hiç korkmyrm da dio sen bidaha üzül istemiyorum dio kotu olmstm o donende allah sinamasn inşallah bidaha
Bencede kuzummm saglikli beslenip dikkat edip Allaah'a birakalmYa evet aynen canım o zaman kotu düşünmek yok aklımızdan kotu şeyleri siliyoruz . Ya böyle olursa falan dıye düşünmeyelim. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucagımıza alalım
Kaçıncı haftada yakaladı? 5 gün geri olması çok sorun değil fark açılmasın yeter ki.Benımde ilk gerıdeydı sonra yakaladı kuzum sıkıntı yapma..
7 haftada yakaladı canmKaçıncı haftada yakaladı? 5 gün geri olması çok sorun değil fark açılmasın yeter ki.
Tabiki öyle herşeyin hayırlısı rabbimdenZaten 6. Haftamda gittim y doktor 1 ay sonra görüşelim demişti arayada covid girince süreç uzadı bakalım hayırlısı 1 de olsa 2 de olsa başım gözüm üstüne sağlıklı olsunlardq
Bekliyoruz kuzum mutlaka haber ver ay hadi insallahNe kadar tatlı konuşmuşsun ya gülümsettin beniinşallah rabbim neyi nasip görürse razıyım rabbim isteyen herkese nasip etsin abiran önce yarın olsun inşallah hayırlısıyla yazacağım mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?