Gebelikde bulantı ve kusma

kızlar ben de dramamin kullanıyordum...doktor bu gidişimde rennie duo diye bir şurup verdi iki kere içtim yanmam geçiyor ama hala çok bulantım var.3. ayım bitti ama hala geçmedi.napaca bilmiyorum.doktor azalması gerekiyor dedi ama ben de tam tersi oluyor........

ben de 3. ayı bitirdim.ama bulantım hala devam ediyor.doktor bana da rennie duo vermişti dediğin gibi yanmayı geçiriyor ama bulantıda işe yaramıyor.dramamine bana biraz iyi geliyor günde 2 kere içiyordum bu zamana kadar ama doktor artık yavaş yavaş bırak dedi.ama onu içmeden geçmiyor k napacam bilmiyorum.acaba içmek bebeğe mi zarar veriyor ki?

benim de hamileliğimin ilk ayları çok zor geçti. ilk 4 ay mide bulantısından gözümü açamadım 7,5 kg. verdim, hastanede yattım hatta 1 gece. sonra şıp diye kesiliyor, bir sabah kalktıgınızda her şey normal.. merak etmeyin geçecek ama allah yardımcınız olsun, etrafınızdakiler anlayışlı olsun.. çok zor bir durum..

keşke kesilse bnmkide şıp die 3 gündür doğru düzgün yemek yiyemiorum yediğim 3-5 lokmayıda çıkartıorum hele bulantımın başladığı ilk gün migrenimde tuttu kalkamadım yataktan denemediğim şey kalmadı soda çubuk kraker tuzlu salatalık... en son korka korka kola içtim 2 yudum bakalım o nasıl gelicek...

bn 3 güne dayanamadım snn halini düşünemiorum bile 4 ay.. inş. bnmki o kadar uzun sürmez:bbo::bbo::bbo:

arkadaşlar inşallah kısa sürer bulantılarınız ama benim tam 9 ay sürmüştü sürekli doktoruma perişan bi halde sorardım ne zaman bitcek diye kimi 3 ay sürer kimi 9 ay derdi......bende 9 ay oldu ve içim dışıma çıkmıştı resmen.ilk aylarda 6 kilo zayıflamıştım millet hamile pantolonu alır ben zayıflık pantolonu almıştım allah kolaylık versiiin çok zor :KK43:(((((((

9 aymı:bbo::bbo::bbo::bbo: eşim 3 gündür şaklaban oldu bni eğlendirmek için herşeyi yaptı onada üzülüorum Allahtan görümcem varda aç kalmıo. Seviorum görümcemi yaaw o olmasa naparım ben kaydirigubbakcemile5 Allahım sen bana yardım et 9 ay sürmesin :Saruboceq:

benim de midem çok bulanıyor ama daha kötüsü çıkartıp rahatlayamıyorum da buna ramen 1 kilo vermişim kızlar inanın bulantılar gece uykumdan uyandırıyor bazen ve o an kalbimde sıkışıyor :KK43: allah sabır versin bize

kızlar ben 14 haftayı geçtim hala bulantılarım var.hatta şu anda öyle şiddetli ki kendimi oyalamaya çalışıyorum.......geçsin artık..!!!!!!!!!!.......

buraya yazılanları okuyunca yalnız degilmisim diyorum.. benimde cok feci bulantılarım oluyor 7+6 gunluk oldu bugun bebişim ama hic bu kadar zor olacagını dusunmemistim..7/24 insanın midesi bulanır mı bulanırmıs.... ben kola iciyorum cok fazla degıl en fazla gunde bir bardak.. o sanki bastırıyor...

hiç birşey iyi gelmiyor.
yiyorum yediklerimden bulanıyor, yemiyorum açlıktan bulanıyor.
yaşam biçimim değişti resmen, dışarı çıkmak falan istemiyorum, sürekli bulantı ve yanma halindeyim.
inşallah hepimizin en kısa sürede geçer de hamileliğin keyfini biz de çıkarırız.

hiç birşey iyi gelmiyor.
yaşam biçimim değişti resmen, dışarı çıkmak falan istemiyorum, sürekli bulantı ve yanma halindeyim.
inşallah hepimizin en kısa sürede geçer de hamileliğin keyfini biz de çıkarırız.

aynen.........dramamine bana biraz iyi geliyor.eskiden o da iyi gelmiyordu.valla doktor yavaş yavaş bırak dedi ama ben içiyorum.çünkü öbür türlü psikolojim bozuluyor..bütün gün evdeyim.dşarı çıktım geçen hertaraf kokuyor.bin pişman oldum çıktığıma....ben de artık tadını çıkartmak istiyorum ama o günler de gelecek sabredelim kızlar.....

hiç birşey iyi gelmiyor.

aynen.........dramamine bana biraz iyi geliyor.eskiden o da iyi gelmiyordu.valla doktor yavaş yavaş bırak dedi ama ben içiyorum.çünkü öbür türlü psikolojim bozuluyor..bütün gün evdeyim.dşarı çıktım geçen hertaraf kokuyor.bin pişman oldum çıktığıma....ben de artık tadını çıkartmak istiyorum ama o günler de gelecek sabredelim kızlar.....

bende sizin gibiyim mutfağa giremez oldum 3-4 gündür doğu düzgün bişey yiyemedim açlıktan midem bulanıor yesem yediklerimde midemde durmuyo. evden dışarı çıkasım gelmio dün çıktım kızartma kokusu geldi burnuma eve zor attıım kndimi. dünden beri çubuk kraker yiyorum belki bastırır mide bulantımı die ama o da midem bulandırıo napıcam bilmiorum mafoldumben

benimde bugün bulantılarımın 4. günü. 24 saat sürer mi yaw. herşey kokuyor, hiç bişey yiyemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. arkadaşlar mide yanmasına elmalı soda çok iyi geliyor. aklınızda olsun..

kızlar ben de bu durumdan çok muzdaribim.3 ayımız yeni bitti.umarım geçer 9 kg verdim.ne yesem çıkarıyorum.Allah hepimize yardım etsin.dr.um bile şeşırıyo bana.çok acaip midem..dramamine falan da işe yaramıyo..onu da çıkarıyorum..

kızlar hepimiz aynı durumdayız anlaşılan.Ben 2-3 gun sanki iyi olur gibi olmuştum.Meğer geçici iyileşmeymiş şimdi daha beter yine başladı.Arkadaslar cok korkuyorum bebeğim zarar görür diye.Size tum gun yediklerimi anlatmak istiyorum.Bir yorum yapın ne olur,sizde aynımıısnız.
Sabah kalkar kalkmaz hemen kusuyorum.Mideden sadece safra ve tükürükler cıkıyor.Öğlene kadar 1-2 bardak su belki içiyorum ama oda cıkıyor.Öğlen 5-6 tane cubuk yada 1 bardak meyvesuyu yada 1 tane elma.Akşama kadar bunlar yuzunden midem bulanıyor.Aksamda 5-6 kasık yemek anca.ışte hepsi bu arkadaslar.3,5 kilo verdim.Yemek istiyorum ama 24 saat midem bulanıyor,herseyden tiksinme ve öğürtü.Sizde durum nasıl,???

X