- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.921
Bana da bi ara makarna kokusu geliyodu heryerden :) geçiyo geçiyo
Farketmez tabi ya sağlıklı sıhhatli olsun da :) inşallah bende öğrenirim yarın
İnşallah :) Allah gönlüne göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da bi ara makarna kokusu geliyodu heryerden :) geçiyo geçiyo
Farketmez tabi ya sağlıklı sıhhatli olsun da :) inşallah bende öğrenirim yarın
Artik acile gitme gibi bi luksumde yok ilk bebegim 6 aylik birakacak yerimde yok ne yapiyosam gecmiyo zofrani denicem bide bakalimbin ise yarar :/Merhaba, zofran zydis i bende kullanıyorum. 12 saatlik bir etkisi oluyor bende. Ama ben dil altı kullanamıyorum direk yutuyorum. 8 ve 4 mg lık var ama 8 mg lık olanı piyasadan kaldırmışlar. Acil olarak hastaneye gittiğimde serum içerisine koyarakda veriyorlar. Allah yardımcınız olsun...
Deneyin tabi. Bi zararı yok. Çok araştırdım. Sizin işiniz daha zor bebeğiniz de var. Inşallah sizin için kolaylaştırır rabbim her şeyi.Artik acile gitme gibi bi luksumde yok ilk bebegim 6 aylik birakacak yerimde yok ne yapiyosam gecmiyo zofrani denicem bide bakalimbin ise yarar :/
Amin amin cok tesekkurlerDeneyin tabi. Bi zararı yok. Çok araştırdım. Sizin işiniz daha zor bebeğiniz de var. Inşallah sizin için kolaylaştırır rabbim her şeyi.
Artik acile gitme gibi bi luksumde yok ilk bebegim 6 aylik birakacak yerimde yok ne yapiyosam gecmiyo zofrani denicem bide bakalimbin ise yarar :/
Artik acile gitme gibi bi luksumde yok ilk bebegim 6 aylik birakacak yerimde yok ne yapiyosam gecmiyo zofrani denicem bide bakalimbin ise yarar :/
Ben kizimda uc ogun kusuyordum hrgun..bunda kusamiyorum kussam rahatlicam cok fenayimBenimde midem çok kötü geçen hafta 3 gün çok iyidi ama bu hafta yine kusmaya başladım zofan biraz iyi geliyor ama 3 günlük bir ilaç 15.haftamdayım galiba hiç geçmeyecek
Ben kizimda uc ogun kusuyordum hrgun..bunda kusamiyorum kussam rahatlicam cok fenayim
Kizlar 8+ 5 gunluk hamileyim bulantim azaldi zaten cok olmazdi istahimda acildi korkuyorum acaba bebegime biseymi oldu
İnşallah bir sorun yoktur ama sik idrara cikiyorum mahv etti beni yaYaw neden bişey olsun ki herkesin midesi bulanacak diye birşey yok. Ne güzel işte tadını çıkar biz hala daha çekiyoruz. Keske benimde erkenden kesilseydi bulantılarım.
Neden 3 günlük bir ilaç dediniz ?Benimde midem çok kötü geçen hafta 3 gün çok iyidi ama bu hafta yine kusmaya başladım zofan biraz iyi geliyor ama 3 günlük bir ilaç 15.haftamdayım galiba hiç geçmeyecek
Neden 3 günlük bir ilaç dediniz ?
10 tane var ve sadece sabahları içiyorum ve evet 40 küsür tl :/Çünkü ilacın içinde 6 tane var sabah akşam içiliyor 3 günde bitiyor :) 45 tlydi fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam
10 tane var ve sadece sabahları içiyorum ve evet 40 küsür tl :/
Daha degil ilk bebegim kiz ins bide oglum olur :)Ayy kusamamak çok kötü kusunca gerçekten de çok rahatlıyor insan Allah yardımcın olsun Cinsiyet belli mi?
Kotu dusunceler terk etmiyo beni hep kotu dusunuyorum ya kabi durursa ya gelisimi durusa Allah korusin yaaBende ilk başlarda böyleydim çocuğa bişey olsa nasıl anlarım diye evham yapıyodum haftada bi ultrasona gidiyodum :)
Merak etme birşey olsa vucut hemen tepki verir daha kötü olursun zaten sen rahat ol herşey yolunda maşallah çok zorlanmıyosun da idara çıkma hepimizde var
Kotu dusunceler terk etmiyo beni hep kotu dusunuyorum ya kabi durursa ya gelisimi durusa Allah korusin yaa