Gebelikde bulantı ve kusma

Gecicekmi gercekten ;( umudum kalmafi..cok caresz ve yanlizm bulantilsr agxima bisi koydurmuoki . Zamn bilr gcmior;((
geçicek canım biraz sabret,benimde 12.haftada falan çok azaldı hala var ama rahatsız edici diil,bende çok çektim kilo verdim,o kadar kötüysen doktor ilaç verebilir,bana vermişti birazda olsa iyi geldi

bulantı geçiyor evet belli bir süre sonra ama miğde yanması olarak geri dönüyor berbat bi şekilde:KK43:
rennie duo şurup hafifletiyor biraz..

Arkadaşlar eczanelerde PrimaBella diye bir saat satılıyor. 250TL ben bulantımdan bu şekilde kurtuldum. 2 gündür yemek yemeğe başladım. Doktoruma da sordum hiç bir yan etkisi yok.

Mutsuzum sabah uyanmak istemiyorum . Kana kana su icmegi ozledim:KK43:( agliyirm.icim acio.karnim ve midem bulaniyor.oguruyorum sabh ve aksxmlari cikariyorum.mutsyzum elimden bisi gelmiio;( asla gecmicrk gibi.. kndmdn tiksindim.hersey kikuyor:KK43: allahm affet bn dyanamiorum psikoloji kalmadi
Aynen cnm seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşıyorum. Ama sabredeciz ve dua edicez en kısa zamanda geçecek inşallah

4 ay bitene kadar kustum.2 buçuk aydır çok rahattım.Ama 3 gündür yine bulantı kusma ve iştahsızlık başladı.Çok büyük sabır lazım.Allah'a çok şükür yinede.

Kizlar benimki ilaçla hafifledi ama tam olarak geçti diyemem.ayva ve elma bi parça iyi geliyor acaba kacinci ayda geçecek?

Arkadaslar merhaba bende 6+2 gunluk hamileyim fakat hic bulantim yok acaba normal mi ? Bebegime bisey olacak diye cok endiseleniyorum kalp atislarini da henuz duymadik cok korkuyorum poff :KK43:

Hala hastanede yatiyorum.idrarda keton cikti.serumladamardan besniorum. Dk cikartmadi hastandn. Nie bole oldu allahmcok uzgnm.
Merhaba; henüz 3 ayı doldurmak üzereyim ve bende hastanede yattım, sürekli acile serum için gittim aşırı bulantı ve keton yüzünden. 12. Haftada biter dediler ve çok şükür şu an artık evdeyim hafifledi. Çok ağır durumlarda hastane ve serumdan başka çare yok ve en az azından iyi geliyor. Allah kimseye böyle bulantı vermesin. Acil şifalar herkese...

Merhaba; henüz 3 ayı doldurmak üzereyim ve bende hastanede yattım, sürekli acile serum için gittim aşırı bulantı ve keton yüzünden. 12. Haftada biter dediler ve çok şükür şu an artık evdeyim hafifledi. Çok ağır durumlarda hastane ve serumdan başka çare yok ve en az azından iyi geliyor. Allah kimseye böyle bulantı vermesin. Acil şifalar herkese...
Keton bndede cikiyor. N zmn dusucek.n kdr yttin.. lutgn cvp
Hic gcmick die korkuomm

Arkadaslar merhaba bende 6+2 gunluk hamileyim fakat hic bulantim yok acaba normal mi ? Bebegime bisey olacak diye cok endiseleniyorum kalp atislarini da henuz duymadik cok korkuyorum poff :KK43:
ahh ahh bende senin gibiyim bulansa bi dert bulanmasa bi dert.ara ara kasık ağrısı dışında pek bşy yok.üstelik iki kasığımın ortasına acayip sancılı kasılmalar giriyor çok korkuyorum düşücek diye acaba bunu yaşayan varmı sordugum hamileler sadece kasıklardan gelen agrılardan bahsediyor benimse tam ortadan aşağı vuran bi ağrı :KK43:

Keton bndede cikiyor. N zmn dusucek.n kdr yttin.. lutgn cvp
Hic gcmick die korkuomm
Bende hiç geçmeyecek sandım, 6 haftadan sonra bulantı bir başladı ne yemek ne su 1 haftada 3 kilo verdim, aç kaldıkça da keton artıyormuş ve keton arttıkça bulantı artıyormuş, böyle kötü bir döngü yani. 3 kez ayaktan 2 günde hastanede yatarak serum aldım, tamamen kuru ye yağsız haşlama gıda ile beslen dedi doktor ve kötü oldukça sürekli kraker ve topkek yedim 1 haftada öyle geçti şimdi daha iyiyim şükür. 12. haftada bitiyormuş genelde.

Saolasn morelm cok kotu hp agliorum rabbim kmseyi hastaneye hoc bi sebeble dusurmesin.v aratmasinda.cok zor;(( 7.gun oldu bnm yts hergun serum baska yeme icme yok:KK43:((

X