Gebelikde bulantı ve kusma

oy dağlar.. bulantı gitti gibi ara ara kendini unutturmasa da.. miğdeme fil oturdu..bir ağırlık var ne soda ne herhangi bişi fayda etmiyor..makarna ve tostla besleniyore :KK43:

bende tahmini 4 haftalık hamileyim kusmam yok sürekli bişeler yiyorum ama hemen tekrardan midem boş gibi hiç bişe yememiş gibiyim sanki ve midem bulanıyo öyle oluncada sürekli aynı sabahtan akşama kadar

Benim bulantılarıma en büyük sebep yumuşatıcı kokusu :) belki çok saçma gelecek ama öyle. hemen anneme verdim o yumuşatıcıyı bi daha görmek bile istemiyorum. Bir de buzdolabını açamıyorum hep eşimi çağırıyorum. İnşaallah geçer bu bulantılar en kısa zamanda :)

Benim bulantılarıma en büyük sebep yumuşatıcı kokusu :) belki çok saçma gelecek ama öyle. hemen anneme verdim o yumuşatıcıyı bi daha görmek bile istemiyorum. Bir de buzdolabını açamıyorum hep eşimi çağırıyorum. İnşaallah geçer bu bulantılar en kısa zamanda :)
Bende öyleydim hala yumuşatıcı almıyorum :KK48: buzdolabını nefesimi tutarak açıyodum,biraz geçti neyseki

Millet yusaticinin markasi ne diye telefon ediyor benim camdan atasim geliyor :KK43: buzdolabiyla hiiic aram yoook. Çok zorlaniyorum sanirim

Benim de az kaldı 3 ayımın dolmasina eskisi kadar bulanmasa da devam ediyor hemen hemen hergün öğlen saatlerinde az da olsa kusuyorum. Bir de benim alerjik rinit ten dolayi geniz akintim var ve hamileligimle daha da arttı kusma lar onun yüzünden oluyor. Yoksa daha da rahat gecicek

Bende omonun mavi kutuda olan sivi deterjaninin kokusundan tiksindim o kokuyu duyarsam %100 kusuyorum.hamile kaldigimda onceden o deterjanla yikadigim camasirlarin hepsini tekrardan yikamistim.:)

Mutsuzum sabah uyanmak istemiyorum . Kana kana su icmegi ozledim:KK43:( agliyirm.icim acio.karnim ve midem bulaniyor.oguruyorum sabh ve aksxmlari cikariyorum.mutsyzum elimden bisi gelmiio;( asla gecmicrk gibi.. kndmdn tiksindim.hersey kikuyor:KK43: allahm affet bn dyanamiorum psikoloji kalmadi

miğde yanamsı için dr rennie duo şurup tavsiye etti günde 1 defa (öğlen yemekten sonra ben öyle yapıyorum ya da yanma ne zamansa) ..
yanmayı hafifletiyor.hiçbir yan etkisi yokmuş..
miğde asidini dengeliyormuş..en azından yemek borusuna gelmiyor asit..

Mutsuzum sabah uyanmak istemiyorum . Kana kana su icmegi ozledim:KK43:( agliyirm.icim acio.karnim ve midem bulaniyor.oguruyorum sabh ve aksxmlari cikariyorum.mutsyzum elimden bisi gelmiio;( asla gecmicrk gibi.. kndmdn tiksindim.hersey kikuyor:KK43: allahm affet bn dyanamiorum psikoloji kalmadi

merhaba,
ilk haftalar berbat hakkaten..doktor soda ve yeşil elmayı tavsiye etmişti..zorla sakın yemek yeme kendine eziyet etme dedi çoğu zaman ballı ekmekle yavan ekmekle geçirdim ilk haftaları.. ve soda ..biliyorum herkes kraker diyor tiksinceksin ondanda..ama tuzlu şeyler ii geliyor..benim bulantılarım 11.haftada kesildi.Darısı sana..

merhaba,
ilk haftalar berbat hakkaten..doktor soda ve yeşil elmayı tavsiye etmişti..zorla sakın yemek yeme kendine eziyet etme dedi çoğu zaman ballı ekmekle yavan ekmekle geçirdim ilk haftaları.. ve soda ..biliyorum herkes kraker diyor tiksinceksin ondanda..ama tuzlu şeyler ii geliyor..benim bulantılarım 11.haftada kesildi.Darısı sana..
Gecicekmi gercekten ;( umudum kalmafi..cok caresz ve yanlizm bulantilsr agxima bisi koydurmuoki . Zamn bilr gcmior;((

X