- 16 Mayıs 2013
- 44
- 16
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.781
oy dağlar.. bulantı gitti gibi ara ara kendini unutturmasa da.. miğdeme fil oturdu..bir ağırlık var ne soda ne herhangi bişi fayda etmiyor..makarna ve tostla besleniyore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki mide yanması ekşime her kusmada ağıza gelen asiti gidermek için ne yapılmalı sizcemiğde yanması da berbat ya..ağız tadı yok cidden zormuş
Bende öyleydim hala yumuşatıcı almıyorum buzdolabını nefesimi tutarak açıyodum,biraz geçti neysekiBenim bulantılarıma en büyük sebep yumuşatıcı kokusu :) belki çok saçma gelecek ama öyle. hemen anneme verdim o yumuşatıcıyı bi daha görmek bile istemiyorum. Bir de buzdolabını açamıyorum hep eşimi çağırıyorum. İnşaallah geçer bu bulantılar en kısa zamanda :)
Bende öyleydim hala yumuşatıcı almıyorum buzdolabını nefesimi tutarak açıyodum,biraz geçti neyseki
Bende ayni durumdayim buzdolabini acmak iskenceBende öyleydim hala yumuşatıcı almıyorum buzdolabını nefesimi tutarak açıyodum,biraz geçti neyseki
Valla nefret gelmişti ama sabret canım geçecek,bulantın yoksa yine iyi,koku hassasiyetine biraz katlanılıyor ama bulantı ve yemeklerden tiksinme çok kötü.Allah yardımcın olsun canım,bulanyın varsa mandalina kısa sürede olsa geçiriyorBende ayni durumdayim buzdolabini acmak iskence
Mutsuzum sabah uyanmak istemiyorum . Kana kana su icmegi ozledim( agliyirm.icim acio.karnim ve midem bulaniyor.oguruyorum sabh ve aksxmlari cikariyorum.mutsyzum elimden bisi gelmiio;( asla gecmicrk gibi.. kndmdn tiksindim.hersey kikuyor allahm affet bn dyanamiorum psikoloji kalmadi
Gecicekmi gercekten ;( umudum kalmafi..cok caresz ve yanlizm bulantilsr agxima bisi koydurmuoki . Zamn bilr gcmior;((merhaba,
ilk haftalar berbat hakkaten..doktor soda ve yeşil elmayı tavsiye etmişti..zorla sakın yemek yeme kendine eziyet etme dedi çoğu zaman ballı ekmekle yavan ekmekle geçirdim ilk haftaları.. ve soda ..biliyorum herkes kraker diyor tiksinceksin ondanda..ama tuzlu şeyler ii geliyor..benim bulantılarım 11.haftada kesildi.Darısı sana..