Gebelikde bulantı ve kusma

Merhaba kızlar 14. haftadayım.Bulantım hala var.. Akşam ve sabah genelde öğürtü oluyor.. Kusmuyorum pek ama yinede öğürmek yetiyo :KK43: Allah hepimize sabır versin

kızlar başta ben de kötüydüm, şu aralar biraz dindi. ben neler yaptım?

limon yedim
sade+bir fiske tuz soda içtim
zencefil çayı içtim

iyi geliyordu..

kızlar bende 7 haftalık hamileyim çok az bulantım oluyo kusmadım daha hiç etten tavuktan salçalı yağlı yemeklerden çiğ köfteden ne bilim herşeyden ya aklıma geldikçe fena oluyorum acaba bu böyle devam eder mi yoksa bulantım kusmam fazlalaşır mı bu haftadan sonra sizlerde ne zaman başladı

kızlar bende 7 haftalık hamileyim çok az bulantım oluyo kusmadım daha hiç etten tavuktan salçalı yağlı yemeklerden çiğ köfteden ne bilim herşeyden ya aklıma geldikçe fena oluyorum acaba bu böyle devam eder mi yoksa bulantım kusmam fazlalaşır mı bu haftadan sonra sizlerde ne zaman başladı

Ne kadar geç başlarsa o kadar iyi ya hatta inşallah böyle tamamlarsın 3 ayını.. benim 6.haftadan sonra başladı hala şiddetle devam ediyor. PrimaBella aldım biraz daha iyiyim ama yine bulantım var yine kusuyorum yani:KK43:

Bende 7 haftalik hamileyim bulantim yok insan endiselenmeden yapamiyor ama doktorum ne guzel iste dedi icimi rahatlatti sagolsun☺

canım 6. haftadan sonra kusmayla başladı, çok bulandı midem ama her zaman kusma olmadı. inan çok zor daha gçenlerde geçti dedim gene başladı 3 aydan sonra rahatlarsın dediler hadi inşallah bekliyorum..

Merhabalar..benim 6 haftalıkken mide bulantılarım ve baş dönmelerim vardı fakat 7. haftaya girince birden kesildi. Doktora gitmemede bir ay var insan endişeleniyor :/

aahh bu miğde bulantıları mahfediyo hepimizide...ama şöylede ii tarafı var biz balık etli bayanlar için başlarda kilo verdiriyo ii oluyo :KK70:

kızlar merhaba ben de bugün itibariyle 6+ 2 oldum.Çok şükür herşey yolunda şimdilik.Benim ufak tefek mide bulantılarım var ama istifra etmiyorum çok şükür.Sadece bu sabah uyandığımda biraz daha şiddetli hissettim,bişey yiyemmeyeceğim sandım ama sonra hafifledi kahvaltı edebildim çok şükr.Ben yemek yiyebiliyorum ama yedikten sonra yediklerim hep gırtlağımda her an çıkmayı bekliyor gibi bi his var .Kusmuyorum ama rahatsızlık veriyo.İleri doğru şiddetlenir mi diye kokruyorum.İşyerinde sıkıntı yaşarım bi de kızlar ben hastalandığımda fln çok kusarım,işin ilginç tarafı kusraken o kadar şiddetli öğürüyorum ki o arada altıma kaçırıyorum idrarımı.Bunu her kusmada yaşıyorum.Sizce bu normal mi?dra söylemeli miyim?yoksa ürolojinin alanına mı giriyor bu?

Merhabalar..benim 6 haftalıkken mide bulantılarım ve baş dönmelerim vardı fakat 7. haftaya girince birden kesildi. Doktora gitmemede bir ay var insan endişeleniyor :/

Çok şanslıymışsın bende hala devam ediyor ama bir cihaz aldım PrimaBella diye çok işe yaradı şimdi ona bağımlı yaşıyorum ama en azında çok daha iyiyim. İnşallah benimki de tamamen kesilir.

Miğdesi bulantısı gerçekten çok kötü ya heleki kokuya karşı hassaslık da eklenince felaket birşey olmuştu benim için. Çok korktum geçmeyecek diye ama 16. haftam bitti miğde bulantımda azaldı hatta o dönemde 4,5 kilo vermiştim

Merhaba; bulantı için tavsiyeler. Benim çok ağır geçmişti ama çok şükür hafifledi sadece sabahları biraz var artık ama yemek düzeni saatini ayarlamak bu işte çok önemli püf noktası. Çok ağır olanlara öncelikli tavsiye serum kesinlikle işe yarıyor. Sonrası için en önemli şey ise katı yemek, az yemek ve sık yemek. Sakın aç kalmayın arkadaşlar açlık bulantıyı arttırıyor, yiyebileceğiniz katı şeyle keşfedin ne olursa olsun aç kalmayın, en önemli detay bu. Herkese acil şifalar...

ac kamladikca bulanti olmuyor benim. kalkar kalkmaz bi zeytin yada cubuk yiyorum hemen geciyor. millet kusuyor bisey yiyemiyor korkutuyorlar ben niye kontrol edebiliyorum diye

X