- 5 Nisan 2013
- 540
- 183
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.821
Merhaba kızlar 14. haftadayım.Bulantım hala var.. Akşam ve sabah genelde öğürtü oluyor.. Kusmuyorum pek ama yinede öğürmek yetiyo Allah hepimize sabır versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende 7 haftalık hamileyim çok az bulantım oluyo kusmadım daha hiç etten tavuktan salçalı yağlı yemeklerden çiğ köfteden ne bilim herşeyden ya aklıma geldikçe fena oluyorum acaba bu böyle devam eder mi yoksa bulantım kusmam fazlalaşır mı bu haftadan sonra sizlerde ne zaman başladı
kızlar bende 7 haftalık hamileyim çok az bulantım oluyo kusmadım daha hiç etten tavuktan salçalı yağlı yemeklerden çiğ köfteden ne bilim herşeyden ya aklıma geldikçe fena oluyorum acaba bu böyle devam eder mi yoksa bulantım kusmam fazlalaşır mı bu haftadan sonra sizlerde ne zaman başladı
Merhabalar..benim 6 haftalıkken mide bulantılarım ve baş dönmelerim vardı fakat 7. haftaya girince birden kesildi. Doktora gitmemede bir ay var insan endişeleniyor :/
Yaw keşke benimde birden kesilse valla hiç endişelenmem üstüne zil takar oynarım bile
Merhabalar..benim 6 haftalıkken mide bulantılarım ve baş dönmelerim vardı fakat 7. haftaya girince birden kesildi. Doktora gitmemede bir ay var insan endişeleniyor :/
İnşallah daha kısa sürer sizinki16 hafta çok yaa 12. haftamda bitsin istiyorummm
İnşallah yaa sefil oldum PrimaBellanında pili bitti kaldım yine ortada hayati fonksiyonlarım durmuş gibiİnşallah daha kısa sürer sizinki