Gebelikde bulantı ve kusma

16+5 günlük ama bulantılarım kusmalarım bırakmadı beni.Biraz hafifledi eskisi gibi değilim ama yemek yiyemiyorum hala.Herşeyden tiksiniyorum.Günleri haftaları saymaktan fenalık geldi ama geçmiyor.

16.haftayıda bitiriyorum ama hala düzeldim sayılmaz az bişey geçer gibi oldu bulantı ama iştahsızlık devam ediyo 4 ay bitti ama hiç kilo almadım sürek bu hafta geçecek diye beklemekten anlaşılan hamileliği bitircem

Herkese göre değişiyormuş.Ama üzülme şu ana kadar 9 ay bulantı çeken hiç duymadım.En çok 5. aya kadar sürermiş o da sürekli ve şiddetli olmazmış zaten.Allah tez zamanda hayırlısıyla kurtarsın bu bulantılardan hepimizi.

Kızlar bende de aynı problem var, 7. haftadayım ve yemek yemek işkence gibi geliyor, televizyonda bile yemek görmeye tahammülüm yok. Çok fazla kusma yok ama mide bulantısı tüm hayatımı alt üst etti. Dün doktora gittim, mide bulantısı şikayetimi söyleyince "Dalga geçtiğimi düşüneceksin ama bu iyi haber, mide bulantın hamileliğinin yolunda gittiğini gösteriyor" dedi. Çok şiddetli olmadığı sürece bulantı ve kusma normalmiş.Bana kan-hormon bi sürü test yaptı. Bulantının herhangi bir hastalığa bağlı olmadığını söyledi, çünkü guatrla filan ilgili de olabiliyormuş ve o zaman önemliymiş. Dramamine diye bir ilaç verdi, hamilelerde güvenle kullanılabilirmiş, günde 2 kez içecekmişim. Bugün başladım bakalım işe yarayacak mı? 3. aydan sonra geçer diyorlar, umarım doğrudur.

4 tane düşük yaşadım oğlumda 6. haftadan 16. haftaya kadar dünyam zindan olmuştu kusmaktan doktorum "senin için kötü bebek için iyi haber" diyordu kusmalarıma sağlıklı gebeliğin göstergesiymiş çok şükür diye diye kustum anlayacağınız.... hala beyaz peynirden tiksiniyorum ....Allah kolaylık versin

ben 6 haftalık hamileyim ama henüz hiç istifra etmedim sadece sabahları ve günün herhangi bir saati yiyecek gördüğümde midem bulanıyor.Annem dün ben sana 2 haftalık hamileyken sabahtan akşama kadar istifra ediyordum bundan sonra bulantın olsa bile öyle aşırı istfiran olmaz dedi ama genede bilemıyorum tabii CADIARZU En çok meyve suyu içmeyi seviyorum süt acaip gaz ve şişkinlik yaptığı için içemiyorum.ısıtıp da içsem gene gaz yapar mı acaba ? ben soğuk içiyorumda belki ondan gaz yapıyrdur diye gelkdi aklıma şimdi.

merhaba arkdaşlar bende aynı durumdayım 7+3 günlük hamilyeim ama sbaahları ve öğlenleri tam bir işgence gibi geçiyor ne yesem çıkarıyorum umarım falza sürmez bu bulantılar herkezin Alalh yardımcısı olsun...

ben 6+3 gunluk hamıleyım 4. haftadan berı bulanıyorum su 3 gundur ıyıydım sabah kalktım bulantı ıle
kahvaltıdan sonra kustum
bos mıde ıle bırdaha kustum
heralde agır gececek
cubuk kraker ve leblebı duymustum
esımı markete gonderdımbıraz aldırayımda rahatlıyayım

merhaba herkese...ben 10 hafta 1 günlük hamileyim...5. haftadan başladı bulantılarım.hala devam ediyor.......hiç geçmicek gibi.......napacam bilmiyorm:KK43:

ülseratif kolitim hamilelikte tekrar başladı... kadın doğumcum ilaç kullanma şimdi diyor...gastrodaki doktorum ise kullan hiçbişey olmaz diyo..napacağımı şaşırdım.........aynı durumda olan var mı?

4 hafta 5 günlük hamileyim ve hiç bulantım yok.hatta iştahım gayet açık.sizlerdede böyle olmuş muydu yoksa mide bulantısı olması mı gerekir?

ckozan kafam karıştı şimdi bebek sağlıklıysa anne kusar gibi bişeyi hiç duymadım ben...bazıları 4.hafta başlar kusmaya bazıları 8.hafta bazılarıda kusmazda sadece tiksinir yani ben böyle biliyorum şimdi benim midem hiç bulanmıyo sağlıksızmı yane?
anlamadım üzüldüm wallla şimdi...birazdanda kalp atışlarını duymaya gitcez eğer öyle bişii varsa çok üzülürüm sağlıklı bebeklerde anne kusar allah allah ilk defa duydum ben...

ben 10+6 dayım.Benim de bulantılarım çoktu.Ama bu haftanın başından itibaren sabahları kesildi.Çok güzel kahvaltımı ediyorum.Akşamları da hafif oluyor.Yani iki gündür ilaç içmeden uyuyabiliyorum.Tabi erken yatıyorum.Zaten bebeğim hayatımı düzene soktu.Sabahları 7 de uyanıp acıkıyorum.Dolayısıyla akşam da 10 da uykum geliyor.Mide bulantısına en güzel çözüm açık hava.Evin içinde daha kötü oluyor insan.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ama üzülmeyin geçici bunlar.Ben çok kötü olduğumda bebek dergilerine bakıyorum oradaki tatlı bebek resimlerine.O da iyi geliyor psikolojik olarak.

benımde 10haftam 5haftadan berı bulantı cekıorum ılac bıras ıyı gelıo ama kokular ozelıle et tavuktan ogrenıorum ıns cabuk bıter bu bulantı of ıyıce asosyal oldum evden cıkasım gelmıyor :KK43:

dun gece hiç uyumadı 2 saatte bır ıstıfra artık bogazlarım acıyor
mıdem bos sadece safra cıkıyor
daha 7 haftalık erken baslamıs demı

dun gece hiç uyumadı 2 saatte bır ıstıfra artık bogazlarım acıyor
mıdem bos sadece safra cıkıyor
daha 7 haftalık erken baslamıs demı

Erken değil canım.Benimde 5 haftalıkken yavaş yavaş başlamıştı.Sonra kabus gibi günler.Geçiyor ama insanda kendinden geçiyor.Sabır canım yapacak başka birşey yok.

arkadaşlar ben de 10 hafta 5 günlük hamileyim...çok bulantım var.Yemek düşüncsi bile yetiyor.bırakın yemeği...nasıl dayanacam bilmiyorum...bazen hiç bitmicek gibi geliyor....

X