- 18 Şubat 2009
- 1.926
- 14
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
kızlar ben normalde midesi çok bulanan bir insanım bu hormonlarda beni mahfetti. 5 haftalığım ama çok fena midem bulanıyor ve çok korkuyorum daha da fenalaşacak diye... ayy hamile kalmak isterken ben bunları unutmuştum yaaa :çok üzgünüm:
kpss de var ya onun stresiyle birlikte baya kötü oldum dün ama bugün şimdilik biraz daha iyiyim çok şükür
14.haftam bitmek üzere hala bulantılarım devam ediyo sabırla bitmesi bekliyorum ama sanki bidaha hiç normale dönemiycem gibi geliyo çok mutsuzum hamileliğim tadını çıkaramıyorum çok gerginim mafoldumben
14.haftam bitmek üzere hala bulantılarım devam ediyo sabırla bitmesi bekliyorum ama sanki bidaha hiç normale dönemiycem gibi geliyo çok mutsuzum hamileliğim tadını çıkaramıyorum çok gerginim mafoldumben
merhaba arkadaşlar.ben kulübe yeni katıldım.12 haftalık hamileyim ve 5.haftadan beri mide bulantısı çekiyorum arada istifralarım oluyor.bütün yiyecekler midemi bulandırıyor en çok sevdiğim şeyler bile artık istifra etmeme sebep oluyor ve yeterince iyi beslenemediğimi düşünüyorum.fakat aç kaldığım zamanlar mide bulantılarım daha da fazlalaşıyor.umarım en kısa zamanda geçer çünkü bu beni psikolojik olarak da etkiliyor.diğer anne adaylarına sağlıklı hamilelikler dilerim.