- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.661
15+3 gunluk hamileyim hala kusuyorm bulaniyorm wallayok otesi hepboyle kalcam heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ßende 28+3 günlük hamileyim ilk zamanlarda hiç bulantım kusmam olmadı şimdi şimdi bulantı ve kusma yaşıyorum millet ilk zamanlarında yaşıyor ben sonlarda yaşıyorum normal mi acaba :44:
bende aynı durumdayım canım,ilk 3 ay olmadı daha doğrusu hafif bulantılar oluyordu 3 günde 1. şimdiyse her sabah şiddetli bulantıyla kalkıyorum bir lokma yiyip uzanıyorum, dinlenince azalıyor sonra kahvaltı yapmaya çalışıyorum.niye böyle oldu anlamadım. bu arada peynir ve süt bulantıyı arttırıyor sizde de öylemi?
bulantı kusmam olsa inanın rahatlıcam hatta mutlu bile olabilirim:2:
yok canım öyle düşünme,çok rahatsız edici bir durum,bebeğin gelişimiyle alakalı değil hem,aksine kusmazsan bebeğin daha çok beslenır,hem daha ne işte bak keyfine ben ne yesem bulantım olmaz diye düşünmekten şaştım artık...
ama böylede gebelik belirtisi yok gibi ya !!! ne bileyim ben de inşallah kalp atımı nı görsem de rahatlasam inşallah benim için dua edin ne olur.perşembe inşallah ilk kontrole gidcem.
Çok sağol.inşallah .emaneti Allahima artik .sabirla beklemekten başka şu an yapabileceğim birşey yok.:) içini ferah tut innşaaallahh herşey yolundadır,bebeğinle güzel bi yolculuk seni bekliyor...
ne sıddetı azaldı ne de gectı 17.haftadayım annem 9 ay boyunca kusmus bnde artık gececek dıe beklemıorum her sabah aynı hızla yatktan kalkıorum lavaboya zor yetısıorum gecelerı kalktıgımda ıse kendımı zor yataga atıorum kusmamak için sureklı agzımdan sarı su gelıo bı ılac ıse yarıo sadece zofran 4 mg tablet oda cok zor bulunan bı ılac kanser tedavısınde kullanılan bı ılacmıs sabah kustuktan sonra hemen ıcer ve kahvaltı yaparsam durdurabilıorum kusmamı bazen o ılac nıle fayda etmıyor sureklı serum tedavısı alıorum 17 haftada zorla 1,5 kılo aldım keske gecse hastanede bıle yattım fayda etmedı baska bı mıde rahatsızlıgımda yok cok sukur ama bunla 5 ay daha yasamaya devam etcem kabullendım artık ((
Kizlar ben de şu bulanti bilekliklerinden aldim, psi bant adı, eczaneden aldim. Bende biraz ise yaradı diyebilirim, en azindan kusma oranim azaldi. Saat başı kusardim, simdi günde en fazla 3-4 kere kusuyorum, bazen 1-2 kere hatta. Denemeye deger.
Bi de bi kac gündür emedur hap alıyorum ama cok ise yaramiyo galiba, sabah bulantilarim hep ayni.