Gebelikde bulantı ve kusma

valla ıkı gun kullandım bıle kırarak yuttum faydası da oluyo hapın ne güzel n azından yedıgımı çıkarmıyorum yıyorum zorla da olsa. ınsallah zararı olmaz ya bı daha kı kontrole de cok var neyse kullanmam barı bende ya kotu bısey olur falan allahım korusun bebısım ıcın katlanıcam artık bulantılara

12. haftaya girdim hala bulantı ve kusmadan ölücem hıcbısı yıyemıyorum ve hap da ıyı gelmıyo, gıderek kılo verıyorum 4 kılo verdım ama göbek ve bel cevremde yaglanma oluyo sankı, daha ilk aylardan bu büyüme normal mi ?

12. haftaya girdim hala bulantı ve kusmadan ölücem hıcbısı yıyemıyorum ve hap da ıyı gelmıyo, gıderek kılo verıyorum 4 kılo verdım ama göbek ve bel cevremde yaglanma oluyo sankı, daha ilk aylardan bu büyüme normal mi ?

ben de seninle aynıydım su içsem çıkartıyodum, 14. hafta rahatlar gibi olmuştum ama tekrar başladı okula gittiğim günlerde hep ilaç kullandım yoksa mümkün değildi.17. veya 18.haftada kesildi. toplamda 4 kilo verdim zaten verdiklerini çok çabuk alıyorsun endişelenmene gerek yok bel bölgesine gelince evet o bölge nedense daha çabuk genişliyor...şu an 30.haftamdayım ve 7 kilo aldım toplamda....

ben de seninle aynıydım su içsem çıkartıyodum, 14. hafta rahatlar gibi olmuştum ama tekrar başladı okula gittiğim günlerde hep ilaç kullandım yoksa mümkün değildi.17. veya 18.haftada kesildi. toplamda 4 kilo verdim zaten verdiklerini çok çabuk alıyorsun endişelenmene gerek yok bel bölgesine gelince evet o bölge nedense daha çabuk genişliyor...şu an 30.haftamdayım ve 7 kilo aldım toplamda....

Fazla kılo almamıssın bence gayet ıdeal, dogumdan sonra hepsı gıder ... Ben de o gunlerı gorebılecek mıyım acaba, bıktım cıdden su hallerımden sureklı somurtuyorum heralde :KK43:

cok berbat günler gecırıyorum:KK43: sankı mıdem yerınden çıkacak ıc organlarım acıyo artık yaa ne yapacaz bu bulantı kusmayla off

öncelikle bulantısı kusması olan bütün hamişlere Rabbimden hemenceceik şifa diliyorum. Benim de 7. hafta başladı bulantılar. gün için de her on dakika da kusuyordum. 15 gün hastanede yattım.çıktım yine bitmedi. annemler de yattım. 13-14. haftalar arası azalır gibi oldu şimdi yine var. su içemiyorum:KK43: yemek yapamıyorum ve yiyemiyorum... meyve yiyorum o da çıkıyor... doktor iki gün evvel kan ve vitamin hapları verdi atıyorum 30-40 dak sonra kusuyorum... bebeğime bakamıyorum diye durmadan ağlıyorum... ne olacak bu böyle çok çaresizim... işe de gidemiyorum heyet raporu verdi doktorum:KK43: ne olur dualarınızda beni de katın araya:KK43:

kızlar benimde 2 haftadır oldukça fazla mide bulantım oluyordu. günde 2 3 defa çıkarıyordum yediklerimi. dün bir bileklik aldım sea band diye . ve taktığımdan beri sanki kesildi bulantılarım hiç kusmuyorum. acaba bilkelikten mi yoksa bebeğime birşeymi oldu diyede şüpheleniyorum ama gerçekten işe yaradı sanırım. internettten aldım bi gündede geldi denemenizi tavsiye ederim

kızlar bende 6. haftadan 10. haftaya kadar miğde bulantısı çektim 2 günde bir serum yiyordum nerdeyse eczaneden psibands diye bir bileklik aldım ama internettede var sanıyorum kordonu ayarlanabilir oyüzden rahatsız edici hiç bir tarafı yok .... bilekliği takamaya başladığımın ertesi gününden beri daha rahatım bileklikdenmidir bilemiyorum ama miğde bulantılarım kesildi denemenizi tavsiye ederim allah yardımcınız olsun...

kızlar bende 6. haftadan 10. haftaya kadar miğde bulantısı çektim 2 günde bir serum yiyordum nerdeyse eczaneden psibands diye bir bileklik aldım ama internettede var sanıyorum kordonu ayarlanabilir oyüzden rahatsız edici hiç bir tarafı yok .... bilekliği takamaya başladığımın ertesi gününden beri daha rahatım bileklikdenmidir bilemiyorum ama miğde bulantılarım kesildi denemenizi tavsiye ederim allah yardımcınız olsun...

arkadaşım pekı bunun herhangı bı zararı var mı bebeğe doktorun sordunmu mıde bulantısını hafıglettıgıne gore bu bıleklıgın mutlaka vucuda yaydığı bı akım vardır bunun bebeğe etkısı ne derece acaba eger gerçekten ıse yarıyo ve zararsız bıseyse almak ıstıyorum

bileklik kullanmak isteyenlere söylüyorum ben hala kullanıyorum ve gerçekten etkili. manyetik bir şey yok sadece bir plastik var bilekte bir noktaya baskı yapıyo. akapunktur noktasıymış. iki bileğede takılıo. zaten iki tane çıkıo içinden. o işkenceyi çekmeye hiç degmez kızlar. yine biraz bulanıo ama kusmamak yetio. tavsiye ediyorumm

meraba kızlar benim bu 3. hamileliğim ikisindede çok bulantım olmuyodu fakat bundas 2günden berii çıkarıyorum suyu çok sevdiğim halde ondanda tiksindim
napacam bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar benim de ilk hamileliğim ,bende mide bulantısı oluyor ama şükür kusma olmadı ama aşırı şekilde mide yanması ve ekşimesi oluyor ne yersem yiyeyim fark etmiyor yemek yemeye korkar oldum resmen çoğunlukla 14.haftadan itibaren azalırmış 4 gözle bekliyorum resmen :KK43:

Arkadaşlar bende çok kötü durumdayım 12+5 günlük hamileyim 4.haftada başlayan bulantı ve kusmalarım had safhaya ulaştı. Artık daha da şiddetli, tüm gün midem bulanıyor ve günde 4-5 kere istirfa ediyorum. İlk günden beri buzdolabının kokusundan o kadar tiksindim ki kapağını bile zor açıyorum. Herşeyden tiksindim aklıma bir şey gelince bile koşarak banyoya gidiyor ve çıkarıyorum. Televizyonda yemekle ilgili bir şey çıksa hemen kanal değiştiriyorum. 3 aydır mutfağa giremiyorum Allahtan eşim anlayışlı bu konuda. Bazen o da çok bunalıyor beni iyice ihmal ettin diye yakınıyor ama elimden bir şey gelmiyor gerçekten çok zor durumdayım. Bulantı bilekliğini sağlık ocağındaki hemşireden duydum bende, hemşire sağlıkçı olduğum halde bende bulantılar yüzünden son çare olarak bilekliği alıp kullandım ve bana çok fayda etti dedi. Bazen canıma tak ediyor bende almayı düşünüyorum ama bir taraftan da belki 14.haftada geçer diyede ümitleniyorum :KK43: 3 ayda 4 kilo verdim sonum ne olacak merak ediyorum. Özel hastaneye gitsem şimdiye kadar çoktan serum önermişti. Ama devlet hastanesindeki doktorların Allah canını sağ etsin, ben üstüne gitmedikçe bir öneride bulundukları yok. Bir bulantı ilacı yazdırdım o da hiç fayda etmiyor. İlacı alır almaz çıkarıyorum. Su bile içemez oldum. Çok kötü bir durum Allah yardımcımız olsun...

Bu konuyu çeken bir ben miyim diyordum ama görüyorum ki hepimizin şimdiden zor anlarla mücadele içindeyiz.
Ben de inanılmaz bulantı çekiyorum. Evimden işim 1 saatten fazla sürüyor yollarda mahvoluyorum.

Sbahları galete yiyip öyle kalkıyordum ama artık o bile kar etmiyor. 8. haftadayım, işten daha hiç izin almadım ama nereye kadar idare edeceğim bilemiyorum. Keşke evimde oturabilseydim. Hayat çalışan kadınlara daha da bir zor..

Evimde yemeğim yok, hergün eşim bişeyler uyduruyor bilmiyorum ki nasıl yeterli mi beslenmem derken zaten istifra etmekten içimde bişey kalmıyor. Mutfağa hiç giremiyorum...

Herkese Allah yardım etsin,

bende 6. haftadan beri çok kusuyordum. 6 kilo kaybedince geçen hafta hastaneye yattım. 4 gun sonra cıktım ve eskisinden daha iyi durmdayım kusuyorum ama önceki gibi değil. en azından yemek yemeye başladım.Allah yardımcımız olsun sağlıklı bir gebelik dilerim herkese.

arkadaşlar bende 9+4 hamileyim. benimde bulantım yok fakat aşırı başım ağrıyor.
Çalıştığım içinde epeyce zorlanıyorum.
ama genel olarak şikayetim yok Allaha şükür (maşalaah deyin arkadaşlar)
atlatıcaz bu günleri.. Kucağımıza alınca unutucaz herşeyi. Allah hepimize
hayırlısını nasip etsin.

8 haftalıkken başlayan ve 26.haftaya kadar ara ara devam eden bulantılarım oldu.6kilo verdim ilk 2 ayda günde 12,13 kez kusuyor hiç bir şey yiyemeden yatıyordum.serum ve seruma karıştırılan bulantı kesici ilaçlar da sadece 1 gün bulantımı kesiyordu.öğretmenim dersten koşarak çıkıyordum kusmak için.her şeyi denedim sadece psi bant denen bileklikler bir nebze hafifletmişti bulantımı.eczanelerde satılıyor tavsiye ederim.

arkadaşım pekı bunun herhangı bı zararı var mı bebeğe doktorun sordunmu mıde bulantısını hafıglettıgıne gore bu bıleklıgın mutlaka vucuda yaydığı bı akım vardır bunun bebeğe etkısı ne derece acaba eger gerçekten ıse yarıyo ve zararsız bıseyse almak ıstıyorum

bana doktor tavsiye etmişti.hiçbir zararı yokmuş.plastik zaten.hem kusup hiçbir sey yiyememek de bebeğe zarar verebilir.

X