- 22 Aralık 2012
- 54
- 0
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.461
13. haftamın içindeyim ama daha beter artmaya başladı bulantılarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadaşlar salı günü 13-14 defa kustum sadece bulantıyla kalmıyor bende. sizce normal mi bu kadarı. doktoruma söylüyorum hap veriyor sadecesususzluktan öleceğimi sanıyorum bazen. 2 hafta önce gittm acile serum taktılar ama bulantıda falan hiç etkisi olmadı hala aynı. çok yoruldum
slm arkadaşlar. aranızda bulantı için ilaç kullanan varmı? hangi ilaçları kullandınız. benim doktrum zofer verdi ama piyasada bulamadık. onzyd diye bi ilaç verdi eczane. içmekte tedirginim. çok ta kötüyüm ne yapıcam bilmiyorum
slm arkadaşlar. aranızda bulantı için ilaç kullanan varmı? hangi ilaçları kullandınız. benim doktrum zofer verdi ama piyasada bulamadık. onzyd diye bi ilaç verdi eczane. içmekte tedirginim. çok ta kötüyüm ne yapıcam bilmiyorum
Slm kıslar bende 7 haftalık hamıleyım doktorum bana balık yememı ve sut icmemı onerdı ben neredeyse bulantılardan dolayı yemek yıyemıyorum su bıle ıcemıyorum acaba bu bebege zarar verırmı cok üzülüyorum bu yuzden lutfen yarım edınn (
canım üzülmene gerek yok, ilk 3ay bebek annenin depolarından besleniyormuş. yani ilk 3ay hiçbirşey yemesen bile bebeğin aç kalmaz, senden beslenir. zaten 1-2grlık birşey, ne kadar besine ihtiyacı olucakki, senden fazlasıyla alır ihtiyacını. bana doktorum ilk 4 ay midem bulanırken sakın kendini birşey yemeye zorlama dedi, zorla yiyince tiksinirsin sonra da yiyemezsin dedi. bende ilk 4ay süt, yumurta balık vb hiçbirşeyi yemeye çalışmadım, mide bulantım geçince hepsinden bolbol yemeye başladım, hala da yiyorum:)
Slm kıslar bende 7 haftalık hamıleyım doktorum bana balık yememı ve sut icmemı onerdı ben neredeyse bulantılardan dolayı yemek yıyemıyorum su bıle ıcemıyorum acaba bu bebege zarar verırmı cok üzülüyorum bu yuzden lutfen yarım edınn (
daha çok erken bişey olmaz merak etme 3 ay dolasıya kadar bebiş senin depondan yer sonra yediklerinden beslenir... Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)