-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.041
şiiiiiitttt kızlarr, galiba gittii..amaaan sessiz olayım duyupda geri gelmesinn.2 gündür safra bile çıkarmadım hemde hapı teee çarşamba içmiştim.19.haftamdayım merak edenler.
bakalım geri gelecekmii..şiiiiiiiiiiii sessizzz:)
fundacım mesela bugün biraz naneliyim sadece sabah birazcık oldu,ama iyi geçen hergüne şükür diyorum artık.
Senin ki çokmu erken ,aslında normal şartlarda kesilmesi gereken zaman biliyosun,3 ay dolunca bitiyor diyorlar hiçbirşey kalmıyomuş ama işde değişiyo kişiye göre malesef.
Ben 9 ay şiddetli olcağını düşünüyodum şimdi bukadarına (2-3 gün arada sorunsuz olmasına ) şükrediyorum.
Ama bende aşırı kansızlık vardı,kan iğnesi vuruluyorum 4 gündür falan tesadüfmüdür bilmem ama tam da 4 gündür kusmuyorum doğru dürüst.
Sende bi baktır istersen kan değerlerine,idrarına falan.
yaaa ne zaman gececek bu bulantilar yeter artik ,12. ci haftayida gectik neden gecmedi bi turlu hic bisey yiyemiyorum kemiklerim kirilmis gibi ustune bide bulanti off off
22. Haftamdayım ve hala kusmalarım devam ediyor,günde 3 kere dramamine alıyorum,doktorum ilacı kullanmamda sakınca olmadıgını söylediği halde ilacı aldıgım eczacılar bu ilacın bukadar tüketilmemesi gerektiğini söylüo,bi fikri olan yada bu ilacı kullanan varmı??
Belki yazınca biraz hafifler de geçer diye yazıyorum,ama formu okudum yalnız değilmişim herkeste aynı oluyo umarım hemen geçer,benimde 6.hafta d başladı,10.haftadayım hala devam ediyo,bulantı artı kusma,felaket bişiy,en baştaki yazıyı okuyunca hıı işte beni anlatıyo dedim,2 hafta sürekli bulantı kusma olunca,bir de üstüne su içemeyince hastanede kaldım 4 gün serum takviyesi,dün çıktım bakalım etkisini bekliyom,az az yemeğe dikkat ediyom işte,birde yemek öncesi ya da sonrası sıvı almıyorum yoksa ne var ne yok çıkıyo,offff geçer umarım herkese de aynısını dilerim
yalnız değil mişim ..ben ağlıyorum artık arkadaşlar 7 hafta 5 günlük hamileyim 4 gün önce ben de 3 serum 1 iğne yedim keton 3 pozitif çıktı benim ... 1 günde taburcu edildim ben ..eve geldim ama değişen hiçbir şey yok..sürekli yatıyorum 4 gündür pencereden kafamı çıkarmadım asosyal bakımsız bir şey olup çıktım..yaaa hiçbir şey istemiyorum su bile iğrenç geliyor ..sadece elma ve soda limon alabliyorum..ne olacak bu halim bilmem? hep böyle devam edemez yaa nasıl dayanırım(( annelik çok zormuş kızlar gerçekten ne keyfim var ne tadım tuzum
Kizlar daha 5 haftalik benimki ama bugun gunum cok berbat gecti butun gun kustum simdi biraz daha iyiim..