-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.021
Herkese Merhaba;
Bende 18 haftalık hamileyim.Ağustosun başından beri abartısız hergün 4-5 kere çıkarıyorum-bazen coşup 10 kereyi falan buluyor.Anlamıyorum ki öncesinde bir mide problemim falanda yoktu.Serum falan bir saat bile geçirmedi bulantımı.Doktor en son çare zofran verdi , ama çok önermiyoruz diyerek. bende haftada bir falan içmeye çalıştım bu zamana kadar hep,artık elden ayaktan düşünce.
Ama iyice psikolojim bozuk artık,geçeceğine de inanmıyorum.Her sabah aynı kalkmak va akşama kadar sıkıntı yaşamaktan yıldım artık.
4,5 ayım daha var ,ben doğuma kadar gider diyorum böle.bir gün zor geçerken 4,5 ay nasıl biter hiç bilmiyorum
Zofranı hergün yada 2 günde bir içmek istiyorum artık.kullanan ve doğum yapmış arkadaşlar varsa ne olur bir sorunla karşılaştılar mı yazarlarsa çok sevinirim.
çocuğun olacağına yada onunla ilgili gelecek planlarına falan hiç başlayamadım zaten, kendimle uğraşmaktan.
çok yorgunum:
canim oncelikle allah tamamini erdirsin bende 7 haftalik hamileyim ama mide bulantim cok yok oldugu zamanda felaket tabii bebeginin cinsiyeti nedir canim benim arkadasim senin gibiydi 9 aya kadar kustu ama sapasaglsm bi bebis dogurdu kimisi boyleymis sende oylesin canim AAllah yardimcin olsun
Herkese Merhaba;
Bende 18 haftalık hamileyim.Ağustosun başından beri abartısız hergün 4-5 kere çıkarıyorum-bazen coşup 10 kereyi falan buluyor.Anlamıyorum ki öncesinde bir mide problemim falanda yoktu.Serum falan bir saat bile geçirmedi bulantımı.Doktor en son çare zofran verdi , ama çok önermiyoruz diyerek. bende haftada bir falan içmeye çalıştım bu zamana kadar hep,artık elden ayaktan düşünce.
Ama iyice psikolojim bozuk artık,geçeceğine de inanmıyorum.Her sabah aynı kalkmak va akşama kadar sıkıntı yaşamaktan yıldım artık.
4,5 ayım daha var ,ben doğuma kadar gider diyorum böle.bir gün zor geçerken 4,5 ay nasıl biter hiç bilmiyorum
Zofranı hergün yada 2 günde bir içmek istiyorum artık.kullanan ve doğum yapmış arkadaşlar varsa ne olur bir sorunla karşılaştılar mı yazarlarsa çok sevinirim.
çocuğun olacağına yada onunla ilgili gelecek planlarına falan hiç başlayamadım zaten, kendimle uğraşmaktan.
çok yorgunum
funda sen kaç haftalık hamilesin ?
anlıyorum seni bilmezmiyimama inşallah bu ara biter de şu 3 ayı doldurunca bıçak gibi kesilenlerden olursun:)
ban 3 ayı bekledim olmadı 4 ayı bekledim olmadı , ve sanırım artık olmıycakyapacak bişey yok artık zamanın geçmesini beklemekten başka malesef
ama bu haksızlık yaabazıları hiç bişey yaşamazken 9 ay kusmak dehşet yani.
benimde yok işde ikinciye falan cesaretim.oğlum olacak benim kızımda olsun çok siterdim tabi ama cıkk.
Allah çocuğu tatdırdı bize çok şükür ,yeter ,napalım
6 kilo kilo alıp 3,5 kilo çocuk da mucize dimi ya.
bende 62 ile başladım işde 60 dayım 4,5 aylığım ve kilo almadım henüz.
Diyorumki keşke bomba gibi olsaydım da keyifli bi hamilelik yaşasaydım.
zelals peki hergün içiyormusun zoferi , doktorun ne diyor?